1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Други бизнес имоти под наем
  6. »
  7. обл.Шумен

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Шумен

12 обяви

Помещение под наем

Томбул джамия, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 650 лв. Отдаваме Търговско помещение под наем. Състоящо се от:2 нива, голяма стъклена витрина, баня, тоалет, офис, няколко мивки.

Бизнес имот

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 600 лв. Отдава се под наем функциониращ търговски обект. Перфектен за Вашия нов или за развитие на съществуващ бизнес. Отлична локация - центпрална част на града. В непосредствена близост са разположени спирк..

Търговски обект

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 100 лв. Помещението се намира в Добруждански квартал в близост до училище и детска градина, на оживена улица! 6м2 площ! Подходящо е за книжарница, малко магазинче, шивашко ателие, малка работилница и др!

Търговско помещение под наем

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 800 лв. Търговско помещение под наем с площ 67 кв.м разпределено на 42 кв.м. търговска площ, 14 кв.м. офис, баня и тоалетна в едно. Помещението е изцяло след основен ремот, намира се на главна улица и е подхо..

Помещение

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 800 лв. Отдаваме под наем помещение, бившо заведение за хранене. Помещението се намира в идеален център на града. Разполага с лятна градина. Площта на заведението е 80 кв.м. и още 60 кв.м. общи части, санитар..

Помещение

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 1 300 лв. Отдават се под наем три помещение, подходящи за магазин или офис в централната част на града. На партерно ниво с голяма витрина. Едното помещение е 35 кв.м., второто 36 кв.м., третото 49 кв.м, отдават..

Дава под наем гр. Шумен - Добруджански 100m²

Добруджански, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 650 лв. Отдава се обзаведено заведение в района на РУМ. Заведението може да бъде използвано и като сладкарски цех, цех за закуски, кафе- аперитив, офис, магазин и др. За допълнителна информация и огледи: Нико..

Дава под наем гр. Шумен - Център 60m²

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 350 лв. (5.83 лв./кв.м) Партерен офис в много добро състояние, състоящ се от три помещения, кухненски бокс и санитарен възел. Намира се в идеалния център на града, в близост до стара поликлиника и пешеходната зона на града. ..

Отдава се под наем работеща автомивка

Тракия, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 400 лв.

Дава под наем гр. Шумен - Център 65m²

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 600 лв. (9.23 лв./кв.м) Партерен магазин след основен ремонт, с голяма витрина и санитарен възел. Много подходящ е за магазин за промишлени стоки, магазин за дрехи, аптека и др. Помещението може да бъде използвано и като офи..

Дава под наем помещение

Център, гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 450 лв.
Цена: 3 000 лв. Агенция Шуменъ предлага Новопостроен склад или цех с мъжка и дамска съблекални с бани и WC, както и два офиса с WC. с двор 3000м2 и асфалтирана голяма площадка за обръщане на ТИР. Намира се в промишле..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.