1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Други бизнес имоти под наем
  6. »
  7. обл.Пазарджик

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Пазарджик

7 обяви

Отдава под наем зъболекарски кабинет гр. Пазарджик

Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 800 лв. АПОЛОН ИМОТИ ПРЕДЛАГА ИМОТ С ИД 187, Отдава под наем, напълно оборудван зъболекарски кабинет, намиращ се на 2 ри етаж, възможност за 2 -ма наематели, централна стерилизация, централно отопление + клим..

магазин+ресторант 320 кв.м С оборудване

с. Виноградец, обл. Пазарджик
Цена: 1 280 лв. Оферта 73012 Ексклузивно само от Римекс Имоти. Предлагаме на Вашето внимание Инвестиционен проект - Търговски имот находящ се в с. Виноградец, община Септември, област Пазарджик. Бърза комуникация с ..

давам под наем магазини/офиси

Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 350 лв. Предлагаме Ви под наем търговски обект. Помещението се намира в новопостроена, атрактивна и самостоятелна сграда, с Акт 16, много добра локация и достъп с МПС от две страни. Не е синя зона, има парком..

Помещение- офис под наем

Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 250 лв. Агенция „Имот Корект” отдава под наем помещение с наемна месечна цена от 250 лева. Бонус към офертата са два месеца през лятото - юли и август, през които може да се работи, но не се дължи наем, порад..

Търговски обект

Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 2 500 лв. Търговски обект под наем в гр. Пазарджик. Намира се в супер центъра града, в бившия ГУМ. Помещението е било използвано като боулинг зала. Общата квадратура на обекта е 350кв.м, разпределени са как..

Търговско помещение

Младост, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Цена: 800 лв. Помещение(194кв.м) под наем в гр. Пазарджик. Намира се в района на Полицейското училище. Състои се от едно голямо помещение с канал и една стая пригодена за офис. Имота е бивша автомивка, подходящ..

Автоморга - автокъща

с. Сарая, обл. Пазарджик
Цена: 300 лв. Разработена Автоморга - Автокъща (1200кв.м.) се дава под наем. Намира се близо до магистрала Тракия в района на община Пазарджик. В имота има канали и фургон.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.