1. home
  2. »
  3. bcИмоти - Наеми
  4. »
  5. Други бизнес имоти под наем
  6. »
  7. обл.Благоевград

Имоти - Наеми » Други бизнес имоти под наем : обл.Благоевград

24 обяви

Помещение за стоматологичен кабинет

Грамада, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Самостоятелна сграда подходяща за стоматологичен кабинет. Директна локация на главен път. Възможност за мин 10 кв.м РЕКЛАМНА площ. Възможност за 2 стоматологични стола. Снабдено с 5 паркоместа. ..

Автогараж в Частна Претоварна Станция гр. Симитли, България

ул.Георги Димитров(до жп гарата), гр. Симитли, обл. Благоевград
Подходящо за: -Автосервиз -Склад -Търговски обект Площ 42кв.м - дължина 9м и ширина 4,65м Има канал и три варти Предложение: под наем дългосрочно

Самостоятелна сграда

Струмско, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 280 лв. Предлагаме самостоятелна сграда в кв. Струмско на град Благоевград. Състои се от партерен магазин, склад и санитарен възел и се отдава под наем на цена от 300 лв. Мансарден апартамент на две нива със ..

Лаборатория под наем в Благоевград

map icon Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 500 лв. ДРИЙМС Недвижими имоти предлага лаборатория под наем в района на ЗМК Благоевград. Имотът се намира на партерния етаж в жилищен блок находящ се в съседство от спирка на градския транспорт, хранител..

Отдава под наем Автосервиз оборудван

Ул. Стефан Стамболов 47, гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 400 лв. Отдава се под наем оборудван Автосервиз 230кв може да се отдаде под наем и на клетки всяка клетка е 45кв, 1бр клетка 400лв, може да се отдаде под наем и за склад или складови помещения, за хале сащо

Търговско помещение под наем с атрактивна локация

Широк Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 500 лв. Помещение под наем на комуникативно място в гр. Благоевград! Площта на предложения търговски обект е 50 кв.м.. Състоянието на помещението е много добро. Състои се от голяма зала, изцяло с витрини от д..

Помещение под наем!

Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 4 000 лв. Предлагаме за наемане помещение, находящо се в центъра на Благоевград, в пешеходната зона. Подходящо е за развитие на търговска дейност, изграждане на закрит базар или голям магазин. Във вътрешността ..

Отдава под наем оборудвана РАБОТЕЩА АВТОМИВКА

гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 1 000 лв. Автомивката е оборудвана и РАБОТЕЩА намира се на ул Стефан Стамболов 47
Цена: 800 лв. Отдава се под наем търговско помещение в широкия център на град Благоевград. Търговският обект се намира на първи етаж и се състои от: две търговски зали, санитарни и складови помещения. Месечният нае..

Атрактивен имот в пешеходната зона

Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 2 300 EUR Представяме на вашето внимание помещение с площ от 617 кв.м., находящо се в сутерена на сграда в пешеходната зона на гр. Благоевград. Разполага с основна зала, кухня, склад и санитарни помещения. Нали..

Стоматологичен кабинет

Стадиона, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 360 EUR Предлагаме партерно помещение със статут на: ”За здравни и социални услуги”. Разполага с три самостоятелни кабинета, кухненски бокс и две санитарни помещения. Много добро състояние и възможност за пол..

Чакълирана площадка 1409 кв.м.

Първа Промишлена Зона, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 900 лв. Площадка, оградена с мрежа и насипана с чакъл. Налична портална врата за достъп на камион. Налични още две такива с площ 923 кв.м. и 500 кв.м, съответно за 600 и 400 лева. Намират се на асфалтов път. ..

Чакълирана площадка 923 кв.м.

Първа Промишлена Зона, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 600 лв. Площадка, оградена с мрежа и насипана с чакъл. Налична портална врата за достъп на камион. Налични още две такива с площ 1407 кв.м. и 500 кв.м, съответно за 900 и 400 лева. Намират се на асфалтов път...

Търговско помещение под наем в центъра на града!

Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Обектив Консулт предлага под наем партерно помещение на две нива в центъра на града! Помещението до скоро е функционирало като заведение и е с обща площ от 180кв.м., като се състои на първо ниво от ..

отдава се под наем

Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 300 лв. Отдава се под наем помещение от 40 кв.м. в района на Хуманитарната гимназия. Помещението е подходящо за фризьорски салон, офис или търговия. Разполага с ток, вода, канал.

Зала за танци под наем - в широкия център на гр. Сандански

Широк център, гр. Сандански, обл. Благоевград
Цена: 307 EUR АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем спортна зала (за танци и гимнастика) на изключително комуникативно място в широкия център на гр. Сандански. Застроена площ на обекта - 116.24 кв.м, разпределена на ..

Помещение под наем в широк център, Благоевград!

Широк Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 200 лв. Отдава под наем помещение, находящо се в широк център, Благоевград! Обектът е с площ 22,18 кв.м, състоящо се от основна зала, кухненска част и санитарен възел. Помещението е позиционирано в жилищна сг..

Магазин в широк център

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 400 лв. В широк център много близо до AУБ и центъра на града се предлага под наем в партерно търговско помещение с площ 42 кв.м. Магазинът е с лице на улица и се намира в нова кооперация построена през 2019 г..

Партерно помещение широк център

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1 500 лв. Отдава се под наем партерно помещение в широк център. Използвано е като заведение за хранене с кухня. Състои се на партерно ниво от едно по-голямо помещение и няколко по-малки, които могат да бъдат пр..

Търговски обект под наем в гр. Благоевград, Център

Център, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 1 600 лв. Търговски обект под наем в гр. Благоевград, Център. Разполага с голяма витрина към търговската улица. Подходящ е за фризьорски салон, тъй като има оборудване и обзавеждане. Състои се от търговска част..
Цена: 1 200 лв. Отдава се под наем помещение с обща площ 224 кв.м. с предназначение фитнес - център в центъра на Благоевград. Намира се в новопостроена бизнес сграда с акт 16. Сградата е с модерна фасада и луксозни о..
Цена: 400 EUR об.3358 Агенция ЛИДЕР + Ви предлага изключително атрактивно и многофункционално помещение с удостоверение за магазин в широк център на град Сандански. Помещението е с площ от 110 кв.м. Състои се от дв..

Фитнес зала под наем/продажба

Струмско, гр. Благоевград, обл. Благоевград
Цена: 600 лв. Отдава се под наем фитнес зала с площ 206 кв.м. Намира се на партерен етаж в нова сграда. Под - мокет, стени - с огледала, с оборудвана баня и съблекалня.
Цена: 750 лв. Търговско помещение под наем 61 кв.м, на 1-ви етаж, в центъра на град Благоевград. Астера Имоти предлага помещение под наем със статут на лекарски кабинет. Обектът се намира в нова сграда, находяща се..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.