1. home
  2. »
  3. bcТелефони, Комуникации
  4. »
  5. Купува

Купува

14 обяви
Цена: 2 500 лв. GSMSTUDIO предлага изкупуване на нови мобилни устройства - мобилни телефони, таблети, лаптопи и други. Цената се определя след преглед и диагностика на устройството от наша страна, окомплектовка н..
Цена: 999 лв. Купувам iPhone 7/7 Plus/8/8 Plus/ iPhone X, XS, XR, 11, 11 Pro, 12 mini / 12 / 12 Pro / 12 Pro Max + заключени с Icloud може и със счупени дисплей, здрави, заключени към Icloud, също така работещи н..
Здравейте търся да закупя златен или платинен номер! моля пишете тук с инфо за номера, цена и номер за връзка
 рекламирай сам в
Цена: 2 000 лв. Изкупувам също и Samsung,HUAWEI, лаптопи и таблете. За повече информация на лично съобщение или по телефона/viber/whatsapp.
Купувам обикновенни телефони Nokia стари модели предимно от 3 до 20 лева телефоните които купувам трябва да са здрави да работят и да имат зарядни. счупени и пукнати не взимам
Купувам стари телефони Nokia с копчета всички модели. Телефоните трябва да са здрави да работят и да имат зарядни. Счупени не купувам.
Изкупуваме GPS тракери за превозни средства, както и с магнитно закрепване. Моля изпращайте по Viber на посочения номер подробни снимки на тракерите на които се виждат марка и модел. Ако представляват..
Най- високите цени за тягови батерии от юпс захранвания цени до 2.50лв/кг след проверка от наша страна
Предлагаме най - високата моментна цена за изкупуване на най - актуалните модели нови телефони, като Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Plu..

Търся телефон NOKIA Е51

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Търся да купя GSM NOKIA E51! Искам да е оригинален и нов. Може и да е стар но да е добре запазен и без забележки! За цената ще се разберем.
Цена: 1 000 лв. Изкупуваме нови мобилни апарати от висок и среден клас. Държим на търговския вид, тоест кутията да не е отваряна, да бъдат налични всички прилежащи документи към, да не е пускан, активиран или ползван..

Телефони и таблети

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Цена: 5 000 лв. ”ЗАЛОЖНА КЪЩА СПАРТА” ЕООД, гр. Горна Оряховица, ул. ”Свети Княз Борис Първи” 30, купува всякакви видове ТЕЛЕФОНИ и др. нови и втора употреба, НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ!!! За повече информация: https://bit.ly..