Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Аксесоари

567 обяви
Цена: 20 лв. Ръчна изработка. Калъфът е изплетен на 1 кука в черен цвят и наплетен по краищата с червен конец. На лицевата част е избродиран видоизменен мотив от българска шевица с малко творчество от моя страна..

Parrot CK3100 LCD Bluetooth Hands free

гр. Търговище, обл. Търговище
Цена: 85 лв. Отличен комплект свободни ръце Комфортно и безопасно шофиране - LCD дисплей за лесна употреба показващ стандартната за всеки мобилен телефон информация - Може да се инсталира във всеки автомоби..
Цена: 10 лв. Комплект стъклени протектори (преден и заден) за Айфон 7,8.

Силиконов калъф за таблети 9,6-9,7”

гр. Поморие, обл. Бургас
Цена: 7 лв. Силиконов калъф за таблети 9,6-9,7”. Чисто нов. Изпращам по Еконт

Оригинално зарядно за Nokia

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Продавам чисто ново оригинално зарядно за Nokia: • Зарядно за телефон Nokia • Тънка букса • Цвят: черен • Изключително леко • Бързо зареждане 100-240 V, 50-60 Hz
Цена: 8 лв. Продавам 1 бр. оригинални слушалки (handsfree) за Nokia мобилни телефони със щипка за прикачване и бутон-прекъсвач: • Чисто нови • Цвят: черен • Жак: 3.5
Цена: 15 лв. Силиконов гръб TPU Hybrid Armored с твърда част и стойка за Lenovo K6 Note - Останали цветове само черен и зелен. Вижте и другите ми обяви.
Цена: 10 лв. Продавам нов, златист, удароустойчив, силиконов, релефен гръб-кейс карбон за Моторола Е4. С релефна вътрешна повърхност против конденз.
Цена: 3.98 лв. Кейса е изработен от качествен и еластичен TPU силикон. Пасва перфектно на модела и е с релефни ивици по двете странични лайсни, които допринасят за добър захват и предпазват от изтърване на телеф..

Комплект зарядни устройства за Iphone 3/4

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 15 лв. Комплектът съдържа: - Приставка за зареждане за автомобилна запалка - 12V - Приставка за зареждане в домашната електрическа мрежа - 220V - Разтегаем USB кабел (30 pin) Цвят - бял Разглед..

Преходник от UK към EU за зарядно 220V

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4 лв. Преходник - UK към EU за зарядно 220V.
Цена: 3.99 лв. Защита за корпуса на Вашия мобилен телефон. Кейса е изработен от качествен и еластичен TPU силикон. Пасва перфектно на модела и е с противоплъзгащо покритие. Изрязан за камерата, всички бу..
Цена: 3.99 лв. Тънък едва 0.3мм. този силиконов кейс е перфектен за всички, които желаят да защитят телефона си и в същото време да запазят оригиналния му цвят и вид. Калъфа не одебелява телефона, прилепва перфе..

Кожен кейс за Samsung Galaxy Note 3

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5.99 лв. Хоризонтален флип кейс на признатата южно корейска марка „Goospery“ на „Mercury Corporation“ Представлява хоризонтален кожен кейс с пластмасова вложка. Калъфа става само за този модел (не е уни..
Цена: 3.99 лв. Чудесен начин да предпазите вашия Samsung Galaxy Note 2 N7100 • Изработка от висококачествени силиконови материали • кейсът обхваща целият телефон • Пълен достъп до всички бутони и портове ..
Цена: 4.98 лв. Тънък едва 0.3мм. този силиконов кейс е перфектен за всички, които желаят да защитят телефона си и в същото време да запазят оригиналния му цвят и вид. Калъфа не одебелява телефона, прилепва перфе..

Кожен кейс за Samsung Galaxy Note 4

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4.98 лв. Гладка, приятна на допир Еко кожа, тънък профил за перфектно прилепване към корпуса на телефона. Здраво силиконово гнездо за захващане на телефона, няма никаква опасност той да изпадне. Предпа..

Кожен кейс за Samsung Galaxy Note 5

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 5.99 лв. Стилен, кожен, елегантен, делови кейс тип тефтер с вертикално отваряне за Samsung Galaxy Note 5 Смартфонът се поставя лесно и плътно в силиконов кейс, така се предпазват и страничните ръбове на кор..
Цена: 3.98 лв. Защитете вашия смартфон със стил, чрез този ултра тънък гумен кейс • Свръхтънък и елегантен (само 0,3 мм), но с голяма здравина и издръжливост, против надраскване и устойчив на износване. • Пре..
Цена: 4 лв. Елегантен, но с голяма здравина и издръжливост, против надраскване и устойчив на износване. • Предпазва вашия смартфон от драскотини, натъртвания и удари. • Предпазва вашия телефон като запазв..

Бял кожен кожен кейс за Samsung Galaxy Grand Neo

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4 лв. Калъф Slim Flexi case е стилен и фукционален аксесоар със силиконова стойка. Качествените еко материали използвани за направата на този калъф и силиконовата стойка му осигуряват по-голяма издръжливост..
Цена: 3.90 лв. Тънък едва 0.3мм. този силиконов кейс е перфектен за всички, които желаят да защитят телефона си и в същото време да запазят оригиналния му цвят и вид. Калъфа не одебелява телефона, тежи колкото п..

Силиконов кейс за Samsung Galaxy S4 mini

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3.98 лв. Елегантен, но с голяма здравина и издръжливост, против надраскване и устойчив на износване. • Предпазва вашия смартфон от драскотини, натъртвания и удари. • Предпазва вашия телефон като запазв..

Бял кожен кейс за Samsung Galaxy S4 mini

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4.98 лв. Повърхността и текстурата на кожата е елегантна. Удобна пластмасова вложка. Устройството се поставя лесно в калъфа. Кейса е достатъчно тънък, за да не увеличава драстично размерите на смар..

Черен кожен кейс за Samsung Galaxy S4 mini

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 4.98 лв. Повърхността и текстурата на кожата е елегантна. Удобна пластмасова вложка. Устройството се поставя лесно в калъфа. Кейса е достатъчно тънък, за да не увеличава драстично размерите на смар..
Цена: 3.99 лв. Тънък едва 0.3мм. този силиконов кейс е перфектен за всички, които желаят да защитят телефона си и в същото време да запазят оригиналния му цвят и вид. Кейса не одебелява телефона, прилепва перфек..
Цена: 4.99 лв. Свръхтънък и елегантен (само 0,3 мм), но с голяма здравина и издръжливост, против надраскване и устойчив на износване. • Предпазва вашия телефон като запазва оригиналните му размери, без да добавя..

Бял силикон кейс S-Line за Samsung Galaxy S4 mini

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 3.98 лв. За сметка на купувача Защита за гърба на Вашия мобилен телефон. Кейса е изработен от качествен и еластичен TPU силикон. Пасва перфектно на модела и е с релефни ивици по двете странични лайсни..
Цена: 3.98 лв. Подложките са изработени от мек и гъвкав силикон който лесно се адаптира към модела на телефона. Благодарение на изключителната си дебелина от 0,3 мм става незабележим при поставяне. Вътрешната ча..
Цена: 3.98 лв. Кейса е изработен от качествен и еластичен TPU силикон. Пасва перфектно на модела и е с релефни ивици по двете странични лайсни, които допринасят за добър захват и предпазват от изтърване на телеф..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.