1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство
back to top
filter icon Филтри
sort icon Сортирай по
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Цена
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Съдружие, Спонсорство

32 обяви
Търся спонсор - съдружник за добив на криптовалута
Търся спнсор - съдружник с който да развиваме успешен бизнес, който се състои от добиване на криптовалута. Предвид растящата цена на криптовалутите този бизнес е доста печеливш.
Производство на мебели в дърводелски цех
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Поставяне и експлоатация на вендинг автомати срещу наем или процент от оборота
Цена: 7 лв. Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..
 рекламирай сам в favicon
търси партньори за откриване на масажен салон
София, търси партньори за отваряне на масажен салон, ежедневна печалба над 1 000 лв., дели се на 50 %
спонсорство. бизнес

спонсорство. бизнес

с. Орешак, обл. Варна
Цена: 40 000 лв. Имате ли проект, който търси инвестиция? Може да е стартиране или удължаване. Вярвате ли в проекта и бъдещата му икономическа стойност. Свържете се с мен за повече дискусия относно проекта и евентуалн..
Търся продукт/услуга, която да продавам в интернет
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Съдружие с финансово участие за дом за възрастни
Търся съдружие /финансово/за ремонт на сграда в село до Исперих по проект: Уолт Дисни за възрастни ветерани-хора на културата и образованието. Детайли-при сериозен интерес/в писмен вид/.
Споделяй и печели

Споделяй и печели

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. Здравейте, искам да ви представя една наистина чудесна и плащаща платформа в която може да изкарвате пари чрез споделяне на новини. Ако сте креативни и постоянни, може да постигнете доста добри резулт..
ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси благородни хора за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година..
Съдружие за счетоводна кантора

Съдружие за счетоводна кантора

гр. София, обл. София
Търся съдружие за счетоводна кантора в гр. Бургас, притежавам дългогодишен опит над 15години в сферата на счетоводството (осчетоводяване, изготвяне на годишни финансови отчети, ТРЗ, Интрастат, БНБ, ба..
Добив на криптовалута. Необходим е само телефон.
Здравейте! Най-вероятно сте чували за криптовалути като Биткойн, Етереум и много други, но днес ще ви запозная с Pi (Пи). Сравнително нова криптовалута, която е в етап на предфинална разработка и ..
Търсим партньори и магазини

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Търся да инвестирам

Търся да инвестирам

гр. София, обл. София
Цена: 10 000 лв. Очаквам оферти. За цялата страна!
Търся съдружие

Търся съдружие

гр. София, обл. София
Търся съдружие, спонсорство за развитие в сферата на недвижимите имоти, управление на имоти, а Вие спокойно да си получавате наеми и т.н. услуги в тази насока!
Търся инвеститор

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма възможно е и участие с малки суми от 5 000 лева
Започнете да се занимавате с крипто и да печелите чудесно
Здравейте :) Търся спнсор с който да развиваме вече успешен бизнес Ако искате да се научите как пчелите много добри пари от крипто.. сега е момента да започнете.. Ела и ти в света на необятните в..
Търся съдружник

Търся съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 60 000 лв. Търся съдружие за строителство и продажба на имоти. Работеща концепция, сигурен ръст и печалби. Стартира се с около 60 000 лв.
Търся съдружие/финансиране

Търся съдружие/финансиране

с. Попица, обл. Враца
Казвам се Михаил Дойнов от с. Попица, общ. Бяла Слатина, обл. Врца Дипломиран счетоводител с 6 години опит като счетоводител на свободна практика Търся съдружник който да инвестира в създаването за съ..
Търся търговски обекти за смесен бизнес за Пловдив!
Търся търговски обекти за смесен бизнес за гр. Пловдив и околните села! Телевизионен сервиз гр. Пловдив, търси фирми с подобен бизнес за ремонт на черна или бяла техника за съвместна дейност! Иде..
 рекламирай сам в favicon
Търся Спонсор Инвеститор

Търся Спонсор Инвеститор

гр. София, обл. София
Цена: 120 000 EUR Търся Спонсор Инвеститор за Crypto валута големи възможности и бързо връщане на доходите
Sadrujnik s pomeshtenie

Sadrujnik s pomeshtenie

гр. София, обл. София
Състояние: Втора употреба Здр търся съдружник с помещени е за плод и зеленчук като печалбата ще се дели на две за повече информация може да звъните благодаря
инвестиция в проект

инвестиция в проект

гр. Бургас, обл. Бургас
Имате ли проект, който търси инвестиция? Може да е стартиране или удължаване. Вярвате ли в проекта и бъдещата му икономическа стойност. Свържете се с мен за повече дискусия относно проекта и евентуалн..
ANTONIO AMATO

ANTONIO AMATO

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уважаеми партньори, Ние от фирма „АГРО ФРУТИ ФРЕШ“ ЕООД с радост бихме желали да Ви се представим. Фирмата ни е ексклузивен вносител на продуктите на италианския бранд “ANTONIO AMATO DI SALERNO”..
Вендинг кафе автомати Бургас

Вендинг кафе автомати Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Саликова. Про-7 ЕООД предлага за гр. Бургас околните села. Поставяне на Вендингкафе автомати за топли напитки в търговски обекти, производствени бази и обществени обекти. Това е един плюс за вашите сл..
начало на призводство НОВ ШОКОЛАДОВ ДЕСРТ в България
Цена: 40 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Търся инвестиции за различни дейности

Търся инвестиции за различни дейности

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся инвеститор/и за разширяване на вече развит и печеливш бизнес, както и за развитието на други бизнес начинания. Пасивни доходи за период без ограничение. Или възвръщане на вложените средства чрез..
търся партньор за съвместна продажба на билки в Румъния
Цена: 9 лв. Производител на мурсалски чай търси партньор за съвместна продажба на чай и над 20 вида пакетирани билки в Румъния. Собствен дизайн, лого и бранд на марката и етикети. Разполагам с всички надлежни док..
Управление на имот

Управление на имот

гр. Бургас, обл. Бургас
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, изпращане на гостите, почистване на стаите, отстраняване на повр..
Търси съдружници

Търси съдружници

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..
Въведи страница №