Филтриране
Сортиране
  Филтър
 • Област
  Всички
 • Населено място
  Всички
 • Цена
  Всички
 • Обяви подадени след
  Всички
 •  Разширено търсене
 • реклама

Съдружие, Спонсорство

32 обяви
Rument Oy търси бизнес сътрудничество. Rument Oy е финландска фирма с основна дейност монтаж на индустриални изолации. Работим съвместно с най-големите индустриални компании във Финландия. ТЪРСИМ БЪЛГАРСКИ ФИРМИ, работещи в същата сфера, за допълване на нуждите от човешки ресурси.

Гипсокартон в Германия

Германия (DE), обл. Друга държава
Фирма в Германия търси майстор гипсокартон. квартира транспорт до Германия 1000 евро заплата без немски, 3000 евро с говорящ немски език. За контакти - Донгов.

съдружие в заведение

гр. Шумен, обл. Шумен
Цена: 11 лв. Търся креативен, отговорен съдружник с дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целоседмично обслужване на гости на града и местно население в бис..
Търся дистрибутори на дентални продукти за разпространение на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, поставяне на импланти и заздравяване на венците. Дистрибуторите може и да са час..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..

Търся инвеститор

гр. Варна, обл. Варна
Търся инвеститор за строеж срещу обезщетение на място 1000 кв.м, с възможност за застрояване до 3000 кв.м Квартал, Изгрев’’ в близост до главния път.
Цена: 1 000 000 лв. Набира проекти на неправителствени организации (сдружения, фондации, асоциации и така нататък) за безвъзмездно финансиране в евро или долари, без ограничение в стойнността на проекта или периода на из..
Търся фризьор/ка/ или козметик за съвместно участие при закупуване на помещение в гр София кв Овче купел 2, 38 кв със санитарен възел.. Подробности по тел и реална среща.. Взаимно участие в търг.. Док..
Състояние: Ново Търся съдружие за фитнес зала. Предлагам финансово участие, труд, опит и клиенти.
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /продукти/ ..
Здравейте, попаднах на тази интересна обява - https://www.alo.bg/5102300 - и се чудех дали можем да се обединими 6 човека от Варна с различно образование в езиците и да си изградим един езиков център...
Собственик на магазин за хранителни стоки с почти 10г. дейност и отлична локация, поради увеличен обем на работа и разширяване на площта със съответните подобрения-търси партньор. Същият трябва да о..

Посредничество с испански спедиции

Испания (ES), обл. Друга държава
Здравейте на всички! Предлагаме съдействие за контакт с испански превозвачи и спедиторски фирми, доказани със своята надежност, коректност и компетентност, с които Вашата транспортна фирма може да..
Търся съдружие за общ бизнес „Създаване на дом за стари хора - хоспис”. По евро-програма, осигурявам до 200 000 € еврофинансиране! Прекрасна къща на 40 км., източно от София /посока Елин Пелин/ ..

Търся спонсор за издаване на книга

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Здравейте търся спонсор за завършване и издаване на книга на тема домашен тормоз. Книгата е по действителен случай за млада и независима жена живееща в Европа която се влюбва в насилник. Четири години..
Цена: 400 000 лв. Продавам всички дялове на строителна фирма без задължения, ипотеки и други тежести, с история, обороти и недвижима собственост с обща стойност по данъчна оценка 400000лв., включваща склад, производств..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Имам малко шивашко ателие и търся сътрудничество с магазин за дрехи.
Цена: 100 000 лв. Търся кредит от 100 000 лева, при получаване на кредита, предлагам комисион от 20 000 лева.
Вместо заплащане за 7 дни почивка 350 до 750 евро с тези пари или повече по Ваше желание ставате съдружници за закупуване на кемпер - бус с легла, техника за моментални снимки и други. Получавате комб..

Търси инвеститор

гр. Айтос, обл. Бургас
Търси инвеститор за ваканционно селище в гр. Айтос до язовир и гора. В близост до парк ”Славеева река”, който има спечелен проект за реконструкция.

Търся съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся финансиране за покупка на комплекс за търговия и услуги в сферата на автомобилния бизнес.

Търся съдружник за бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся съдружник за бизнес в сферата на заведения. Имам голям опит и стаж. Имам много иновативни идеи които мога да споделя. Търся човек с който за работим съвместно и заедно да развием едно райско мяс..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева
Ние ще продаваме на ниска цена ново оборудване за производството на стенни строителни блокове за носещи и самоносещи стени (клетъчен бетон). Ние ще разработим икономично изгодна уникална технология за..

търся съдружник-кредитор

гр. София, обл. София
Търся съдружник-кредитор за отпускане на 7000 евро за рефинансиране, хонорар
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.