1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

45 обяви
Немска компания с основна дейност логистика и спедиция търси камиони с хладилни ремаркета за постоянна работа в Англия, Германия и Белгия. Обаждания се приемат от 08.00 ч. до 14.00 ч. За контакт: г-жа Енчева
Търся партньор(ка) за съместен бизнес за откриване на масажен салон( Bordell) съгласно законите в Германия и Швейцария. Коректност точност и лоялност можете да ме търсите на viber Жена жиееща в Герма..

Съдружник за сладкарница

гр. София, обл. София
Цена: 10 000 лв. Търся съдружник за отваряне на сладкарница в София

търси спонсор

гр. Раковски, обл. Пловдив
Раковски, мастър за нестандартно изкуство търси спонсор

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..

Търся Съдружник за Оранжерии

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Търся Съдружник за поставяне и експлоатиране на Оранжерии на парцел 3100м2 в квЛозово, Бургас.
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Търся финансиране.

гр. София, обл. София
Цена: 200 000 лв. Жена на 21 години, търси финансиране от частно лице или не банкова институция, за закупуване на къща в София - област. Според мен е по-добре да изплащам заем, от колкото да плащам наем. За повече инфо..

Търся съдружник

гр. Сливен, обл. Сливен
Търся съдружник, собственик или наемател на търговско помещение в зимните ни курорти в гр. Банско, Пампорово, Боровец подходящо за производство и продажба на палачинки и гофрети. Разполагам с необходи..
Предлагам красиви ръчно изработени гривни и обеци от полускъпоценни камъни на много ниски цени, за сериозен собственик на магазин, който може да ги продава с надценка за собствена печалба. Предлагам с..
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..
Бургас, търси съдружник за атрактивна печеливша дейност
Търся съдружник за доставка на продукти: http://pweb.eu/

Финансиране на бизнес / идеи

гр. София, обл. София
Цена: 40 000 лв. Финансирам малък бизнес в размер до 40 000 лв. В сферата на: прототипи за производство, производство, занаятчийство, иновативни идеи, възможно е и в IT сферата, ако идеята за бизнес е глобална и персп..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!

Бизнес съдружие

гр. София, обл. София
Здравейте търся Бизнес съдружие във сферата на услугите като например куриерска фирма или фирма за почистване
Съдружие в заведение възможна е и продажба! Търся креативен, отговорен съдружник със закупуване на дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целосе..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Домакин, управител, поддръжка

гр. Габрово, обл. Габрово
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, грижата за тяхното добро изкарване, изпращане на гостите, почист..
Цена: 10 000 000 EUR Инвестиционен партньор за биологичното земеделие, аквакултурата, месото и екологичните спортове. Обектът ще се състои от 200 декар ферма и спортен хотел с 80 легла. Език за преговори немски IR..

Търся момиче за съдружие

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся момиче за съдружие за магазин за Кръщенета. Трябва да може да шие детски кукли, да украсява комплекти за Кръщене и да може да рисува или да прави декупаж.
Цена: 40 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Бизнес партньор за фирмен магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Производител на оригинални сиропирани сладки(турски баклави с ръчно точени кори), торти само с натурални продукти(истински шоколад, плодове, без изкуствени подобрители и подсладители)търси бизнес парт..
Цена: 1 лв. Билколечител търси партньорство с фирма притежаваща удостоверение за регистрация от БАБХ за пакетиране на храни, билки и подправки, за съвместна работа. На снимките са част от предлаганите продукти. Н..
Цена: 1 000 лв. Фирма с дългогодишен опит в строителството търси посредници за строителни обекти на територията на цялата страна (за София предимство). За посреднически услуги възнаграждение до 1000лв според капаците..

Търся съдружник

гр. Варна, обл. Варна
Вино и туризъм. Търся съдружник. Без финансови условия.

Търся партньорка

гр. Варна, обл. Варна
За развиване на идея в сферата на онлайн шоу бизнес за възрастни.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..

Съдружник за рибен магазин

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 13 лв. Търся съдружник/ци за откриване на рибни магазини в Севлиево, Ловеч и Троян... Разполагам с два магазина в Габрово и база. Имам изградени контакти за жива, прясна, замразена и морска риба. Мол..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.