1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

41 обяви
Търсим спонсори и рекламодатели за снимките на нов ТВ игрален филм, комедия. Част от приходите ще са дарение на нуждаещи се бездомни котенца и кученца в обезлюдените морски курорти. Детайли-на е-м..
Цена: 7 лв. Фирма занимаваща се с експлоатация и обслужване на вендинг автомати за кафе и топли напитки, както и автомати за пакетирани хран и безалкохолни напитки, търси нови клиенти за поставяне на вендинг авто..

Търся съдружник за ресторант

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Професионалист с 30 години стаж в ресторанския бизнес работил съм всичко по ресторанти. с богат опит говоря няколко езика. Човек които иска да работи и да прави кинти
 рекламирай сам в
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
продава работещ бизнес - баничарница на комуникативно място до училища, с оборудването и наличната стока, с помещение под наем - договаряне

Инвеститор за Испания

Испания (ES), обл. Друга държава
Цена: 30 000 EUR Здравейте, търся сериозен спонсор за доста добър доходоносен бизнес в Испания сумата която е нужна приблизително е 25-30000 € за повече информация пишете съобщение от сайта моля.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
търси концесионер за сондаж за природен газ и нефт

Търся да инвестирам

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 30 000 лв. Здравейте, търся да инвестирам до 30 000 лв. в активен или новостроящ се бизнес. Бих желал да работя в бизнеса като партньор. Моля свържете се с мен ако предлагате нещо сериозно. Бончо

Търся съдружник-инвеститор

гр. Ловеч, обл. Ловеч
Цена: 100 000 лв. Търся съдружник за инвестиция производство в агро-хранително вкусов сектор Земеделски производител на зърно най близо до профила. Идеята и целта ми е създадем предприятие, добър перспективен и устойчи..

Сътрудничество като партньори

гр. София, обл. София
Като горди парньори на едно от водещите европейски предприятия за директни продажби за нас е удоволствие да приветсваме нови мотивирани партньори, с които да разширим дейноста на компанията. Нашите..
Търся търговски обекти за смесен бизнес за гр. Пловдив и околните села! Телевизионен сервиз гр. Пловдив, търси фирми с подобен бизнес за ремонт на черна или бяла техника за съвместна дейност! Иде..

ANTONIO AMATO

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уважаеми партньори, Ние от фирма „АГРО ФРУТИ ФРЕШ“ ЕООД с радост бихме желали да Ви се представим. Фирмата ни е ексклузивен вносител на продуктите на италианския бранд “ANTONIO AMATO DI SALERNO”..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Доходна инвестиция в моден бизнес

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 10 000 лв. Възможност за инвестиция в добре развиващ се бизнес в сферата на модата. Компанията е на пазара вече над 12 години. Има собствен, отлично разпознаваем бранд за дизайнерски дамски дрехи, доказал се във..

търсим средства за работа

Италия (IT), обл. Друга държава
търсим фирми или физически лица, които искат да работят с нас в консорциум, който се занимава с: златни мини, транспорт на гориво, спедитори, пътувания, туризъм. имаме нужда от всички средства за ра..
Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА 50КВ Фотоволтаична Централа за Бизнеса: Оферта за индустриални и търговски Партньори-потребители на ток Изграждане на БЕЗПЛАТНА 50 000В покривна фотоволтаична централа Пар..
Трябва ми съдлъжник за град Пловдив.

Търся крупен инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 000 лв. Търся крупен инвеститор, готов да инвестира поетапно до 1 000 000 лв. (Милион лева). Подробности за предложението ще получат само хора/ фирми, които могат да докажат официално, че притежават съответна..

Търси съдружници

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..
 рекламирай сам в

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Цена: 10 000 лв. Искам да направя Студио в което да се записват песни. Трябват Ми около10 000 лв като печалбата ще се дели на 70/30 70 за инвеститора и 30 за мен
Предлагам съдружие за ремонт на хидравлика на автомобили. Разполагам с работно място в автосервиз.
Предлага съдружие за сервиз за камионски гуми и регенерат. Може и под наем.
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Съдружник за три уеб сайта

гр. Варна, обл. Варна
Търся съдружник за няколко сайта Включване с работа или средства при липса на време (за да се наемат подходящи фреелансъри): Единият е secondhand-export.eu за експорт от Испания за третия свят ..

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси спонсор за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година е около..
Търся линия, завод за производство на метални варели.

Търся производител на обувки

гр. София, обл. София
Търся фирма, която прави мъжки чехли, сандали, обувки и ботуши.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.