Съдружие, Спонсорство

29 обяви

Работа в Швейцария

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся партньор(ка) за съместен бизнес за откриване на масажен салон в Швейцария. Коректност точност и лоялност можете да ме търсите на viber Жена жиееща в Швеицария с опит в областа на масажите. Моля..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..

Бизнес сътружие

гр. София, обл. София
Каним амбициозни и отговорни млади хора в готов, вече разработен, бизнес. Ние не предлагаме работа, а съдружие. Заплащане - % от реализирана продажба. Предимства - кариерен растеж, нарастване на доход..

Съдружие спонсорство

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 60 000 лв. Предлагам кредит или съдружие за реализиране на нов проект, развитие на съществуващ бизнес или цялостна покупка на съществуващ бизнес.

Полски бири, Polish beers

гр. София, обл. София
Цена: 10 EUR Българска компания, която е дистрибутор на полска бира, кани търговци на едро да си сътрудничат.
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..

Набира проекти

гр. София, обл. София
Набира проекти на неправителствени фондации за финансиране и реализация. Кандидатстващите НПО трябва да са регистрирани поне преди 3 (три) години и да имат отчетени оборот и дейност за всяка година. П..

Търся съдружие за метанстанция

гр. София, обл. София
Търся съдружие за изграждане на метанстанция до действащ автосервиз на комуникативно място.
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Цена: 10 000 000 EUR Инвестиционен партньор за биологичното земеделие, аквакултурата, месото и екологичните спортове. Обектът ще се състои от 200 декар ферма и спортен хотел с 80 легла. Език за преговори немски IR..

Търся съдружник за земеделие

гр. Раковски, обл. Пловдив
Цена: 150 лв. Здравейте, Търся съдружник с опит в земеделието за осъществяване на земеделска дейност. Културата на производство ще бъде уточнена впоследствие. Разполагам със земя и възможност за инвестиции, както..

Търся съдружие, финанси

гр. Бургас, обл. Бургас
Вашите цветове, нашите решения. Търся сътрудничеството за реализация на бизнес идея. свързана с оцветяване на бои и мазилки. Имам 10 годишен опит в сферата. Направил съм доста цветове за фасадите в ре..
Търся амбициозни личности с търговски нюх за партньори, с които заедно да променим месечните си възнаграждения, които да ни донесат промяна в стандарта на живот. За целта развивам бизнес с немска комп..
Здравейте намерил съм земеделско стопанство фирма разработена и работеща с всички машини и инвентар отдават ми се машините и земеделието търся човек който да финансира тази идея и да работим заедно в ..
Цена: 100 лв. Търсим минимално спонсорство и да рекламираме фирмата ви.

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.info

Търся инвеститор.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 30 000 лв. Здравейте. търся съдружник и инвеститор за работа на фондовата борса. търгува се със форекс робот и няма да има загуби никакви. инвестицията която трябва е от 30000 лева може и повече печалбата се дел..
Търся контакт с фирми за дистрибуция на дентални продукти за придставяне на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и за здравяване на венците. Дистрибутор..

Бизнес сътрудничество

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 250 000 EUR Търси се инвеститор и съдружник за нов цех за безалкохолно вино в гр. ЛОЗЕНГРАД-ТУРЦИЯ Осигурен терен за строителството на цеха. Пазар за продукцията в ТУРЦИЯ И Арабските страни.
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..

съдружие за закуски

гр. София, обл. София
предлагам съдружие за бързи закуски с финансово участие на 50 процента.
Търся съдружие за общ бизнес „Създаване на дом за стари хора - хоспис”. По евро-програма, осигурявам до 200 000 € еврофинансиране! Прекрасна къща на 40 км., източно от София /посока Елин Пелин/ ..

Търся съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся финансиране за покупка на комплекс за търговия и услуги в сферата на автомобилния бизнес.

търся съдружник-кредитор

гр. София, обл. София
Търся съдружник-кредитор за отпускане на 7000 евро за рефинансиране, хонорар
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.