back to top

Съдружие, Спонсорство

29 обяви
Поставяне и експлоатация на вендинг автомати срещу наем или процент от оборота
Цена: 7 лв.

Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..

Търся подпомагане

Търся подпомагане

Велико Търново

Търся сума от 10000 до 85000лв, която да ви погасявам редовно месечно, вкл. и с близост... Налага ми се! Пишете при интерес, сериозна съм

Търся продукт/услуга, която да продавам в интернет

Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

 рекламирай сам в favicon
Търся спонсор - съдружник за добив на криптовалута

Търся спонсор - съдружник с който да развиваме успешен бизнес, който се състои от добиване на криптовалута. Предвид прогнозите за растящата цена на криптовалутите този бизнес е доста печеливш.

НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация

НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Търсим партньори за развитието на онлайн агенция за недвижими имоти

”Ди Ел Аутсорсинг” ЕООД търси партньори за развитието на онлайн агенция за недвижими имоти в цялата страна. Имаме разработена онлайн платформа видима в Интернет. Ако проявявате интерес към съвместна р..

Търся съдружник

Търся съдружник за транспортни услуги. На строителни материали, къртене мна бани почистване на тавани и мазета. Превоз на всичко. Търсене н фирми и клиенти с който да работим.

Бизнес Проекти-съдружие/финансиране

Здравейте, казвам се Пламен Николов. Занимавам се професионално с ресторантьорство вече 8 години. През годините съм работил, като Главен готвач, Управител(собствено заведение), Пицар, Технолог, като ..

Предлагам представителство в Франкфурт ам Майн

Предлагам търговско представителство в и Франкфурт ам Майн района. Производители и фирми с търговска дейност и услуги. Разполагам с офис, склад, леки автомобили и микробуси, персонал. Моля да ми..

Търсим партньори и магазини

Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..

начало на призводство НОВ ШОКОЛАДОВ ДЕСРТ в България
Цена: 40 000 EUR

Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Търси се инвеститор. Възможно и партнйорство.

Производство -Добив -Продажби... Занаятчия търси, не голяма сума пари, от човек склонен да инвестира за по бърза реализация на печалби...

Търся-Съдружник
Цена: 100 000 лв.

Търся спонсор - съдружник с който да развиваме бизнес, който работи от 10 год. Бизнеса е в сверата на търговията с вносни хранителни стоки.

Търся Съдружник за Бизнес

Здравейте! Търся Съдружник който ще инвестира в бизнеса! Много добра идея и не изисква много инвестиция. Бизнесът е свързан с Храна, (бързо хранене). От моя странна получавате 8годишен опит в сферата...

Търся да инвестирам
Цена: 50 000 лв.

Очаквам оферти. За цялата страна!

FastDev търси спонсор

FastDev търси спонсор

Дупница, област Кюстендил

FastDev Studio Bulgaria търси спонсори за реализиране на нашият проект, който е за развитие на нашето студио. Ще сме благодарни, ако някой от вас има желание да ни подпомогне, за развитието ни. Ние ра..

Вендинг кафе автомати Бургас
Цена: 1 лв.

Саликова. Про-7 ЕООД предлага за гр. Бургас околните села. Поставяне на Вендингкафе автомати за топли напитки в търговски обекти, производствени бази и обществени обекти. Това е един плюс за вашите сл..

Delta Express EU GmbH кани превозвачи до 3,5 тона за постоянно сътрудничество

Немска спедиторска компания кани за постоянно сътрудничество собственици на товарен транспорт до 3,5 тона за превоз на товари в ЕС. Ние предлагаме: - условия на плащане до 10 дни; - от 3000 км..

Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация
Цена: 2 500 EUR

Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..

 рекламирай сам в favicon
Търсим инвеститор за проекти на жилищни къщи в Чехия.
Цена: 2 000 000 EUR

Търсим инвеститор за проекти за строителство на жилищни и ваканционни къщи в Чехия. При инвестиция от 2 млн. евро гаранция на минимална печалба 50% от инвестицията. По време на цялото изпълнение на пр..

Производство на мебели в дърводелски цех

Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Работа на ишлеме за ателиета

Даваме работа на ишлеме за малки шивашки цехове целогодишно. С възможност и за надомна работа за малки ателиета. Коректност при работа, заплащане веднага. Госпожа Василева

малка транспортна компания търси съдружие със спедитор
Цена: 123 лв.

Здравейте. Малка фамилна транспортна фирма сме с много опит в международен транспорт с микробуси до 3.5 т. Опита ни е в Европа с големи производствени компании и като под изпълнители на големи транспо..

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси благородни хора за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година..

Търся търговски обекти за смесен бизнес за Пловдив!

Търся търговски обекти за смесен бизнес за гр. Пловдив и околните села! Телевизионен сервиз гр. Пловдив, търси фирми с подобен бизнес за ремонт на черна или бяла техника за съвместна дейност! Иде..

Управление на имот

За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, изпращане на гостите, почистване на стаите, отстраняване на повр..

Търси съдружници
Цена: 25 лв.

Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..

Бизнес партньор

Бизнес партньор

Слънчев бряг, област Бургас
Цена: 120 лв.

За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.org