back to top

Съдружие, Спонсорство

41 обяви
днешна обява
Търся съдружник за бизнес.

Търся съдружник за общ бизнес в магазин на площад Славейков.

днешна обява
Търся продукт/услуга, която да продавам в интернет

Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

днешна обява
Предлагам съдружие за обработка на 500 дк земя и животновъдна ферма

Предлагам съдружие, за обработка на 500дк земя и създаване на чистокръвна, племенна и селектирана животновъдна ферма. Разполагам с земята и къща със селкостопански сгради, за създаване малка ферма, ..

 рекламирай сам в favicon
днешна обява
Поставяне и експлоатация на вендинг автомати срещу наем или процент от оборота
Цена: 7 лв.

Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..

днешна обява
Търси съдружници
Цена: 25 лв.

Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..

Представлявам фирми

Представлявам фирми

/Обява за цялата страна/

Номинален управител за фирми: ако Ви е необходим човек, който официално да представлява и подписва Вашата фирма, аз ще Ви бъда от полза. Вие ще продължите реално да развивате своя бизнес. За повече ин..

Сериозно финансиране
Цена: 1 000 лв.

Търся сериозно финансиране. Ако можете да ме финансирате, изпратете пари на paypal сметката, която ще видите под обявата. Предварително благодаря на щедрите. Очаквам стабилни, сериозни финанси. Ако им..

Финансиране, съдружие, спонсорство

Търся финансиране, съдружие или спонсорство за покупка на хотел на морето. Имам набелязан хотела вече. При интерес ще споделя на лично съобщение повече информация.

Предлагам сътрудничество

Предлагам сътрудничество

Украйна (UA), област Други държави

Предлагам закупуване на чертежи и помощ при изработката на оборудване ”Инсталация за производство и изгаряне на въглищен прах”. Инсталацията включва мелница за производство на фино смлян механично акт..

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив, търси благородни хора за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онкоболни от цялата страна. Сумата за една година е около 3..

Поставяне на вендинг автомати за град София

Привет! Нашата фирма се разраства и търсим нашите нови клиенти за поставяне на вендинг автомати в град София и областта. Като до момента сме работили с партньори като ”СОТ 161”, ”Офис Про”, много ..

Финанси, Съдружие

Търся съдружник за бизнес отношения за търговия на продукти

Търся инвеститор за търговия с дрехи

Търся инвеститор за съвместна работа за онлайн магазин за дрехи, като след време може да се насочим и към физически магазин. Преди ковид имах онлайн магазин който поддържах сама, но фалирах. Имам стра..

Търся инвеститор за сайт за залози и хазарт

Здравейте. Имам готов сайт за залози, рулетки и машинки. Депозитите стават с крипто. Търся инвеститор защото ми трябва капитал за изплащане на печалбите срещу съдружие в бизнеса.

Педлагам съдружие/Купувам бизнес
Цена: 150 000 лв.

Предлагам инвестиция или съдружие в изграден, действащ бизнес с документално доказуема печалба в размер на 4000-5000 лева месечно. Възможни варианти: -Финансиране и съвместна работа, срещу процент ..

Търся съдружник за Художествена галерия съвременно изкуство.

Започнете да работите за себе си като галерист медиатор. Самият обект се състои в магазин около 30 - 70 м2., с цел продажба и дистрибуция на модерно и съвременно изкуство картини, скулптори и худож..

Търся Съдружник за строителство на открито СПА с термална минерална вода

Търся съдружник за строителство и съвместна експлотация на външно СПА. Разполагам с парцели и концесия на термална минерална вода 57,9градуса с уникални лечебни свойства. Инвестицията може да се извър..

Осигурявам климатици при отлични условия

Ако си ИНСТАЛАТОР на климатична техника, ако си МЕБЕЛИСТ и се нуждаеш от качествени уреди с 60 месечна гаранция, при отлични търговски за теб, условия, то не се колебай да ни потърсиш. Бранда е един..

Търся спонсор - съдружник за добив на криптовалута

Търся спонсор - съдружник с който да развиваме бизнес, който се състои от добиване на криптовалута. Това е дългорочен проект, какво означава това не очаквайте още другия месец да завалят пари. Ц..

Търся партньори за съвместна работа

Здравейте! Новооткриваща се агенция за анимация/хотелска анимация и професионална декорация за събития, търси партньори за съвместна работа. Ресторанти и детски центрове на територията на град София, ..

 рекламирай сам в favicon
Timocom предоставяне на услуга (Мониторинг)
Цена: 450 EUR

Timocom предоставяне на услуга (Мониторинг) Търсим фирма която има достъп до Тimocom който да ни даде достъп за ползване като Мониторинг за тази услуга ще плащаме по: 480.00 EUR на месец след полу..

Търся финансиране, съдружие
Цена: 45 000 лв.

Търся финансиране, съдружие или спонсорство за покупка на готов бизнес пишете ми който има интерес 50/50 ЩЕ се дели печалбата

Търся си бизнес партньор за създаване на счетоводна къща

Здравейте, Търся финансиране срещу създружие за изграждането на счетоводно-консултантска къща в гр. Бяла Слатина, област Враца. Имам 6 години опит като счетоводител на свободна практика и 5 сигурн..

Търся Съдружник/ци, спонсор/и

Търси се съдружник/ци и/или спонсор/и за създаване на платформа от рода на eMAG Аз съм програмист с опит в разработването на онлайн платформи. Имам идея за създаване на платформа за онлайн търговия..

Търся съдружие/бизнес идея
Цена: 10 000 лв.

Търся съдружие или закупуване на бизнес идея. Очаквам да обсъдим вашите предложения

Търся инвеститор за маркетингова агенция
Цена: 10 000 лв.

Търся спонсори и съдружници за маркетинговаагенция

Наем, съвместна работа с развлекателни игри
Състояние: Втора употреба, втора ръка

Съвместно организиране на развлекателни зали с билярд, въздушен хокей, симулатор, флипер, джага и др. развлекателни игри.

Съдружие за Дигитален маркетинг специалист

Вие сте професионалист по дигитален маркетинг, владеещ английски и се интересувате от проучване на допълнителни възможности? Ние търсим потенциален съдружник.

Търся партнер за наемане на общ офис
Цена: 250 лв. (6.25 лв./кв.м)

Търся партнер за наемане на общ офис някой, който се занимава с недвижими имоти, програмиране, преводи, адвокат и др. дейности подходящи за съвместно ползване на помещението. Офисът се намира на ул. ”..

Търся вносител, производител или търговец
Цена: 20 лв.

Търся производител, вносител или търговец на стока която да се продава на международен път Е85 във велико Търново. Разполагаме със закрита площ 100 кв метра. Излаз на асвалта. Билборди с лице къ..