Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съдружие, Спонсорство

40 обяви
Цена: 200 лв. Уважаеми дами и господа! Клуб „Рестарт лайф“ е неправителствена организация НПО за културни мероприятия, запознанства, екскурзии и други. Ние реализираме различни социални проекти в рамките на дър..
Вносител търси разпространители за нова алкохолна напитка 100 Thujone - Бренди на основата на Абсент. която е бутилирана в луксозна бутилка в формата на череп с грамаж от 700 мл. 80% Alc. 35mg/kg..

Търся съдружник за бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 лв. Търся съдружник за бизнес в сферата на заведения. Имам голям опит и стаж. Имам много иновативни идеи които мога да споделя. Търся човек с който за работим съвместно и заедно да развием едно райско мяс..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..

Работа за жена

гр. София, обл. София
Търся жена до 39 г за съвместна работа в магазин за обувки, и по ”сериозни отношения”, сериозна и отговорна, неангажирана, необвързана, готова да поеме управлението в мое отсъствие. Да е честна и коре..
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /продукти/ ..

Съдружие/Сътрудничество

гр. София, обл. София
Магаэин о офис в центъра на София търси проиэводители эа съвмест а работа и сътрудничество. Предлага иэнос в Европа и Аэия на вашата продукция.
автор на книгата Зрение и натура търси спонсор за набор на ръкописен текст - полезна за рисуване от натура

Търся съдружник

гр. Сливен, обл. Сливен
Търся съдружник с място ( търговски обект) на Слънчев бряг или по морските ни курорти подходящо за производство и продажба на палачинки, гофрети и два съвсем нови продукта за страната ни от рода на па..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
Цена: 5 000 лв. Търся биснес паркньор за работеща Сръбска скара от 15 дни. Финансофо участие за 50%/50% 5000лв.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
търся човек с свободен апартамент или студио за съвместна дейност добра работа отлични доходи не коментирам цени в обявата по обстойно мога да обясня по телефона

Търся съдружник

гр. Разград, обл. Разград
Търся съдружник за разширение дейността на мебелен цех
Цена: 420 000 лв. Продавам всички дялове на строителна фирма без задължения, ипотеки и други тежести, с история, обороти и недвижима собственост с обща стойност по данъчна оценка 400000лв., включваща склад, производств..
Цена: 5 000 EUR Инвестиционния проект е напълно непознат за Европейския и Българския пазар, но с рекордни успехи на Азиатския за рекордно кратко време. Предстои навлизане на Европейският пазар, което ни прави пионери..
предлагаме сътрудничество в импорт на стоки от Украина. търсене на клиенти, стоки, и инвестиции.
Имам малко шивашко ателие и търся сътрудничество с магазин за дрехи.
Цена: 111 лв. Търся действащ магазин за дрехи секънд хенд или подходящо помещение за такъв за съвместна дейност.

Оборотни средства

гр. София, обл. София
Цена: 100 000 лв. Търся съдружник за печеливш бизнес в сферата на перилните препарати. Ако имате излишни оборотни средства и искате срещу минимална комисионна да получите максимална изгода - пишете ми.

Търся съдружник

гр. София, обл. София
Цена: 25 000 лв. Търся съдружник за готов и стартирал бизнес в сферата на онлайн пазаруването. Нужна е инвестиция единствено за реклама и оборотни средства. 6-8 месеца възвращаемост на вложените средства. Участи..
Цена: 10 000 лв. Имам опит в търговията с криптовалути но не ми достига капитал за осъществяването на трейдинг с криптовалути на международните крипто борси. Търся съдружници с капитал за осъществяването на тази дейно..

финансиране на бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 200 000 лв. предлагам до 2% лихва на месец при инвестиция при мен в печеливш бизнес. ГАРАНЦИЯ НОТАРИАЛНА. МИНИМАЛНА ВНОСКА -5000euro МАКСИМАЛНА ВНОСКА 100000euro мак. срок 5 години

Р-нт

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Голям ресторант в ж.к Тракия търси идеалният съдружник с идеи и възможности за развитие на бизнес цели.

Съдружие за магазин ХС

гр. София, обл. София
Търся си съдружник ”НЕ СПОНСОР” за магазин за хранителни стоки. Магазина е разработен и търся човек с който да работим съвместно и да делим работата. Намира се в м. Гърдова глава кв. Бояна ул..

сканер терапевт

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся за съдружие сканер терапевт. Предлагам помещение в СЦ.

Бизнес финансиране

Холандия (NL), обл. Друга държава
Цена: 650 000 EUR Закупуване на сграда с цел Bed & Breakfast в близост до Антверпен. Възвръщаемост на финансирането до максимално 25 - 30 години. Предварително уговорена годишна сума.
Ние ще продаваме на ниска цена ново оборудване за производството на стенни строителни блокове за носещи и самоносещи стени (клетъчен бетон). Ние ще разработим икономично изгодна уникална технология за..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.