1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

37 обяви

Домакин, управител, поддръжка

гр. Габрово, обл. Габрово
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, грижата за тяхното добро изкарване, изпращане на гостите, почист..
Цена: 4 000 лв. Разполагам с патент и работещи прототипи на нови спортни изделия с милиони крайни клиенти по света. Планират се серия от кампаниии за набиране на крайни клиенти през сайт за публично финансиране. Първ..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..

Търся съдружник

гр. Сливен, обл. Сливен
Търся съдружник, собственик или наемател на търговско помещение в зимните ни курорти в гр. Банско, Пампорово, Боровец подходящо за производство и продажба на палачинки и гофрети. Разполагам с необходи..

Търся Съдружник

гр. София, обл. София
Търся Съдружник за взаимна Работа!! Работата е Строителство - Довършителни ремонти и Хамалски услуги... Честен/Сериозен и Работен!! Също така и инвеститори които могат да финансират в Обекти..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Нов бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 5 000 лв. Търся партньори или съдружници, с които да създаваме и разработваме бизнеси, които в последствие да продаваме, мойте интереси са разностранни
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Благотворителна изложба за закупуване на хранилки и къщички за бездомните котенца и кученца в Слънчев бряг. Място: Артиум, гр. Несебър, месец декември/преди Коледа/. Повече детайли-при интерес. Предос..

Търся съдружничка

гр. София, обл. София
Цена: 5 000 лв. Търся си съдружничка за магазин за алкохол и цигари. Повече подробности на посочения тел.
Предлага съдружие за сервиз за камионски гуми и регенерат. Може и под наем.

Търся съдружник

гр. София, обл. София
Търся съдружник за отдаване на апартаменти на хотелски начела. При интерес може да ни потърсите на имейл или телефонен номер.
Търся партньор(ка) за съместен бизнес за откриване на масажен салон в Швейцария. Коректност точност и лоялност можете да ме търсите на viber Жена жиееща в Швеицария с опит в областа на масажите. Моля..

Бизнес съдружие

гр. София, обл. София
Предлагам бизнес съдружие. Търся партньор, който да оперира със собствена фирма и персонал. От моя страна предоставям напълно обзваден и оборудван ресторант ( работещ). За повече информация моля да ..

Търся съдружник/спонсор

гр. Елхово, обл. Ямбол
Цена: 2 000 лв. Здравейте! Търся спонсорство или съдружие за игрална зала (компютърна) Предполагаеми доходи на месец 2000-5000лв, имам нужната апаратура (маси, столове, 10 компютъра, 10 монитора LCD, мишки, клавиатур..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева

Търся съдружие за метанстанция

гр. София, обл. София
Търся съдружие за изграждане на метанстанция до действащ автосервиз на комуникативно място.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Съдружие в заведение възможна е и продажба! Търся креативен, отговорен съдружник със закупуване на дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целосе..
Търся контакт с фирми за дистрибуция на дентални продукти за прeдставяне на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и заздравяване на венците. Дистрибутори..

Спонсорство за бизнес

гр. София, обл. София
Много доходоносен бизнес, нужда от финансова подкрепа и съдружие. Само за сериозни господа, за повече информация свържете се лично като изпратите съобщение. Благодаря

Търся партньор -съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 20 000 лв. Търся партньор който да инвестира в бизнес инвестицията е за около 20 000

Бизнес сътружие

гр. София, обл. София
Каним амбициозни и отговорни млади хора в готов, вече разработен, бизнес. Ние не предлагаме работа, а съдружие. Заплащане - % от реализирана продажба. Предимства - кариерен растеж, нарастване на доход..
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..

Набира проекти

гр. София, обл. София
Набира проекти на неправителствени фондации за финансиране и реализация. Кандидатстващите НПО трябва да са регистрирани поне преди 3 (три) години и да имат отчетени оборот и дейност за всяка година. П..
Търся амбициозни личности с търговски нюх за партньори, с които заедно да променим месечните си възнаграждения, които да ни донесат промяна в стандарта на живот. За целта развивам бизнес с немска комп..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.