Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съдружие, Спонсорство

37 обяви
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
Ние ще продаваме на ниска цена ново оборудване за производството на стенни строителни блокове за носещи и самоносещи стени (клетъчен бетон). Ние ще разработим икономично изгодна уникална технология за..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..
Здравейте, аз съм Цвети. занимавам се с изработка на всякакъв вид ръчно изработени уникати, декорации, подаръци, сувенири и мн. други. Търся сътрудничество с магазини, търговци и търговски обекти от..
Цена: 3 000 лв. Търся сътружник за магазин под наем на централно място в Стария Несебър-нисък наем Договаране на условия

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева

Търся съдружник

гр. София, обл. София
Търся съдружник за съвместна дейност. Първоначалното вложение може да бъде между 120 и 60 000 лева, в зависимост от целите ви като предприемач. За повече информация, моля свържете се чрез данните ..
Цена: 300 лв. Уважаеми дами и господа! Клуб „Рестарт лайф“ е неправителствена организация НПО за културни мероприятия, запознанства, екскурзии и други. Ние реализираме различни социални проекти в рамките на дър..

търси дистрибутори

гр. София, обл. София
Цена: 1 000 лв. Фирма разпространяваща най-вкусният сладолед на топчета, търси партньори и дистрибутори за изграждане на търгосвка мрежа!

Работа за жена

гр. София, обл. София
Търся жена до 39 г за съвместна работа в магазин за обувки, и по сериозни отношения, сериозна и отговорна, неангажирана, готова да поеме управлението в мое отсъствие. Да е честна и коректна!!! Само се..

Търся Инвеститор / Съдружник

Нова Зеландия (NZ), обл. Друга държава
Цена: 50 лв. Строителна фирма в Нова Зеландия търси инвеститор за изграждане на комплекс от еднофамилни къщи. Гарантирана бърза реализация и възвращаемост на инвестициите. За контакти - моля изпращайте лично съобщ..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /продукти/ ..

Търся партньор

гр. Козлодуй, обл. Враца
Магазин за плодове и зеленчуци в гр. Козлодуѝ търси търговец на перилни, почистващи препарати и хартии или пакетирани храни за съвместна деѝност. При интерес звънете на посочения телефон.
Ако търсиш възможност за допълнителен, а защо не основен доход, ако винаги си искал да работиш за себе си и да имаш собствен бизнес, ако си предприемчив и търсиш нови възможности, свържи се с мен. К..

търся съдружник-кредитор

гр. София, обл. София
Търся съдружник-кредитор за отпускане на 7000 евро за рефинансиране, хонорар
Имам малко шивашко ателие и търся сътрудничество с магазин за дрехи.
Изработвам сувенири и свещи или предмети по ваша идея, търся магазини и търговци, който се интересуват от ръчно изработени неща.
Търся съдружник - спонсор за разширяване на Детски развлекателни и спортни зали

инвестиция вГърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Изгодна инвестиция на гръцкия пазар за недвижими имоти, с цел бъдещата им експлоатация за туризъм или за офиси под наем. Българка/висше образование/, омъжена в Гърция, чрез настоящата обява се обр..

търсим дарители

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Клуб на пенсионера и инвалида с. Щърково, общ. с. Лесичово, обл. Пазарджик търси дарители. Клуба се състои от 93 членове. Инвалиди с тел. решение са 40 и пенсионери по възраст 53.. Молим всеки който и..
Цена: 5 000 EUR Инвестиционния проект е напълно непознат за Европейския и Българския пазар, но с рекордни успехи на Азиатския за рекордно кратко време. Предстои навлизане на Европейският пазар, което ни прави пионери..

Създаване на дом за стари хора - хоспис

гр. Елин Пелин, обл. София
Търся съдружие за общ бизнес „Създаване на дом за стари хора - хоспис” Прекрасна къща на 40 км. Източно от София /посока Елин Пелин/ двор 1400 м2. Къщата не довършена, има изградени инсталации,..

Съдружие за магазин ХС

гр. София, обл. София
Търся си съдружник за ново открит магазин за хранителни стоки. Работи от 11 месец 2017 г Намира се в м. Гърдова глава кв. Бояна ул. Юри Буков 1 Може да се намери бързо с навигация- просто пише..

продавам веднага

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 105 000 EUR съдружник срещу 200000 евро, пълно участие в стара и нова собственост с 50% участие. 50% от сумата ще се изразходят за ремонт и допълнително строителство. еднолична фирма без задължения фирмени, м..
Цветарка с 30 годишен опит в търговията с цветя желае партньорство с вносител на цветя на едро в България за дистрибуция на стоката му в София област. Разполагам със специализиран собствен бус оборудв..

съдружник за гледане на овце

Австрия (AT), обл. Друга държава
търся съдружник с дългогодишен опит за гледане на овце и кози в Австрия пасището е осигурено.

търся логопед за съвместна дейност

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся логопед за съвместна работа в психологичен център.
Имам опит в търговията с криптовалути но не ми достига капитал за осъществяването на арбитражни сделки на международните крипто борси. Търся съдружници с капитал за осъществяването на тази дейност и с..
Цена: 24 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за България ..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 1998 - 2018 Alo.bg