1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

42 обяви

Текстописец търси импресарио

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Пловдив, млад текстописец на народни песни търси импресарио, спешно
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Търся съдружник за ресторант

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Професионалист с 30 години стаж в ресторанския бизнес работил съм всичко по ресторанти. с богат опит говоря няколко езика. Човек които иска да работи и да прави кинти

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Търся Съдружник за поставяне и експлоатиране на Оранжерии /Парници/на парцел 3100м2 в кв. Лозово, Бургас. Възможно е и отдаване под наем само на парцела.
Цена: 17 500 лв. Търся съдружник за разработена кафетерия в бизнес сграда срещу мол Парадайс. Необходимо е съдружникът да работи и като управител и да е на обекта от понеделник до петък от 7:00 до 18:00. Кафетерията е..

Android програмист срещу съдружие

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся android програмист за изработката на приложение срещу процент от приходите. Приложението ще е за онлайн пазаруване, така че за работата си трябва опитен човек, който знае с какво може да се сб..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Цена: 4 000 лв. Търсим спонсор, който да ни осигури средства за създаване на футболен отбор в селото. Финансовата помощ може да бъде еднократна, в последствие отборът ще продължи да се издържа със средства отпуснати ..

Съдружник за три уеб сайта

гр. Варна, обл. Варна
Търся съдружник за няколко сайта Включване с работа или средства при липса на време (за да се наемат подходящи фреелансъри): Единият е secondhand-export.eu за експорт от Испания за третия свят ..
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..

Търся инвеститор

гр. Бургас, обл. Бургас
Доказана фирма с международен опит търси финансов инвеститор/съдружник за развитие на нови проекти.

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Доказана фирма с международен опит търси финансов инвеститор/съдружник за развитие на нови проекти.

Търся инвеститор

гр. София, обл. София
Доказана фирма с международен опит търси финансов инвеститор/съдружник за развитие на нови проекти.

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси спонсор за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година е около..

Съдружник за заведение

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся съдружник за заведение, по-точно за кухнята. Задължителни готварски познания и пряко участие в работните процеси. Целта ми е той да държи кухнята.

Търся съдружник

гр. Варна, обл. Варна
Търся човек, с който можем да отворим заедно малко магазинче за каквото и да било, да си делим разхода по отварянето му, работата и приходът. Човек, който разбира от документите по отварянето му

Печеливш бизнес

гр. София, обл. София
Цена: 10 000 EUR Здравейте, искам да отворя дюнерджийница с автентични арабски дюнери, каквито няма никъде в България. Намерих подходящо място (готов ресторант) и готвач. Търся съдружник, който да инвестира, за да мог..
Търся линия, завод за производство на метални варели.
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Цена: 40 000 EUR Производствeн цех за готови за консумация кулинарни изделия. Фирмата има всички разрешителни за работа с хранителни продукти, технологична документация, НАССР система, касов апарат, СОТ, Интернет...

Търся производител на обувки

гр. София, обл. София
Търся фирма, която прави мъжки чехли, сандали, обувки и ботуши.
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Цена: 25 000 лв. Разполагам само с идея и умения за труд за изграждането, има няколко подходящи места за реализиране в област Варна.
Цена: 100 000 лв. Имате ли търговски проект, в който липсва капитала за неговото изпълнение? Свържете се с мен за дискусии относно възможно сътрудничество на основата на партньорство.

Бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Здравейте, имам идея за иновационен проект в сферата на транспортните услуги и търся съдружник да инвестира за бизнес реализацията на нещо, което го няма в България. Консултирал съм се с адвокат и вси..

Търся Инвеститор за Бизнес

Австралия (AU), обл. Друга държава
Цена: 10 000 лв. За България и Германия

Съдружник за животновъдна база

с. Свобода, обл. Пазарджик
Търся съдружник за животновъдна база, за повече информация на посочения телефон

Климатизация и отопление

гр. София, обл. София
Фирма занимаваща се с климатизация, отопление, вентилация търси строителни фирми и инвеститори за съвместна работа като пидизпълнител
Цена: 100 лв. Здравейте, Казвам се Людмила Боянова, разведена, с дете на 4 г. Имам нелечимото заболяване множествена склероза. Всяко боледуване при множествената склероза крие рискове, тъй като активирането н..
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.