1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

45 обяви
Търся партньор(ка) за съместен бизнес за откриване на масажен салон( Bordell) съгласно законите в Германия и Швейцария. Коректност точност и лоялност можете да ме търсите на viber Жена жиееща в Герма..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Съдружие за магазин

гр. Габрово, обл. Габрово
Магазин в ТОП центъра на гр. Габрово търси цветя на консигнация или съдружие с производител, вносител, търговец

търси бизнес съдружничка

гр. Бургас, обл. Бургас
жена търси бизнес съдружничка за разработена фирма

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма възможно е и участие с малки суми от 5 000 лева

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Фирма за недвижими имоти с професионален опит в сферата повече от 12г. търси партьор за новоткрит офис в София. Фирмата разполага с офис, собствен web сайт, платена реклама в платформите за имоти, рег..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни и отговорни млади хора в готов, вече разработен, бизнес. Ние не предлагаме работа, а съдружие. Заплащане - % от реализирана продажба. Предимства - кариерен растеж, нарастване на доход..
Търся Съдружник за поставяне и експлоатиране на Оранжерии /Парници/на парцел 3100м2 в кв. Лозово, Бургас.

Моля за помощ спешно се нуждая от пари

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 3 000 лв. Нуждая се от 2000-3000лв. Спешно много моля за помощ. В заем ако някой може да ми помогне ако трябва със записна заповед ще направим. Много моля ако някой може да помогне нека ми пише.

Търся спонсор за бизнес

гр. Несебър, обл. Бургас
Цена: 50 000 лв. Търся спонсор за да отворя ресторант. Имам идея, план, нужните качества за да го разработя. Достатъчно опит в ресторантьорския бранш(аз съм най-добрия). На 30 г. Съм и са ми нужни 50000 хил.
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Разполага с магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.
Състояние: Ново Търсим производители на керамични или дървени сувенири за джойнт-венчър. Разполагаме със склад, клиенти на едро и идеи за модели за производство. Подробности на приложения телефон.

Търся инвеститор

гр. Троян, обл. Ловеч
Проектиране в работна фаза, строителство, обезщетяване и продажби на обособени обекти в жилищна сграда с магазини, представляваща сутерен 370м2, партер 200м2 и 4етажа по 250м2 на калкан на гл. улица н..
Търся съдружник за търговска фирма с възможност за спешна инвестиция от 50000 лв
Цена: 2 400 лв. Бих искал да ви предложа възможност за инвестиция от 2400лв в моят бизнес за арабски парфюми и парфюмни малса. 100% възвращаемост и голяма потенциална печалба.

Домакин, управител, поддръжка

гр. Бургас, обл. Бургас
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, грижата за тяхното добро изкарване, изпращане на гостите, почист..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Предлага съдружие за сервиз за камионски гуми и регенерат. Може и под наем.

100% ПЕЧЕЛИВ бизнес - Търся финансиране

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 20 000 лв. 100% ПЕЧЕЛИВ бизнес - Търся финансиране Планът е изготвен, този бизнес вече е на лице но в малък град с страхотен оборот. Но искам да преместя същият този бизнес в по-голям град в който живея, при об..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..

Козметичен салон

гр. София, обл. София
Търся съдружник с опит в сферата и набрана клиентела, за отваряне на нов салон с по-висок клас процедури.
Предлагам красиви ръчно изработени гривни и обеци от полускъпоценни камъни на много ниски цени, за сериозен собственик на магазин, който може да ги продава с надценка за собствена печалба. Предлагам с..
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..
Търся съдружник за доставка на продукти: http://pweb.eu/

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!

Бизнес съдружие

гр. София, обл. София
Здравейте търся Бизнес съдружие във сферата на услугите като например куриерска фирма или фирма за почистване
Съдружие в заведение възможна е и продажба! Търся креативен, отговорен съдружник със закупуване на дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целосе..
Цена: 40 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.