Съдружие, Спонсорство

31 обяви

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
универсален майстор с инструменти и транспорт в сферата на къртачни, строителни и дървосекачески услуги търси колеги за съвсеместна работа

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Работа в Швейцария

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся партньор(ка) за съместен бизнес живееща в Швейцария. Коректност точност и лоялност можете да ме търсите на viber
Цена: 7 лв. Давам под наем/съдружие 1,5 дка имот на булевард Европа, до бившия мотел Божур, зад бензиностанция Петрол на главен път Е-80 и срещу магазин Метро2. Имотът представлява: автомивка, автосервиз с канал ..
Цена: 100 лв. Търсим минимално спонсорство и да рекламираме фирмата ви.
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Цена: 100 лв. Партньор за легален внос на евтини китайски цигари

Съдружие с хотелиер или къща за гости

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 лв. Здравейте на всички, казвам се Андон Батуров и имам разработен проект с името Ранчо ” Диви Родопи ”. Представлява хотелска част, ресторант и конна база. След края на 2019г, може и по рано ще се наложи..

Съдружник профисионално хранене

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Търся профисионалист в област заведения за хранене за поемамне на готов работещ бизнес. Разполагам с две работещи заведения за бързо хранене в центъра на гр. Пловдив и кухня майка за производство и пр..

Търсим представители и посредници

гр. Бургас, обл. Бургас
Ние сме Evolution of Dreams Ltd, базирани сме в Бургас. Имаме дългогодишен опит в изработката, дизайна и поддръжката на уеб приложения, онлайн магазини и мобилни приложения за Android и iOS, както и с..
Предлагам красиви ръчно изработени гривни и обеци от полускъпоценни камъни на много ниски цени, за сериозен собственик на магазин, който може да ги продава с надценка за собствена печалба. Предлагам с..

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.info

Търся инвеститор.

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 30 000 лв. Здравейте. търся съдружник и инвеститор за работа на фондовата борса. търгува се със форекс робот и няма да има загуби никакви. инвестицията която трябва е от 30000 лева може и повече печалбата се дел..
Търся контакт с фирми за дистрибуция на дентални продукти за придставяне на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и за здравяване на венците. Дистрибутор..

Бизнес партньор за фирмен магазин

гр. Бургас, обл. Бургас
Производител на оригинални сиропирани сладки(турски баклави с ръчно точени кори), торти само с натурални продукти(истински шоколад, плодове, без изкуствени подобрители и подсладители)търси бизнес парт..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Дания, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /про..

Предложение, съдружие

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Дай ми 3000 лв аз ще ти върна 6000 лв само след 2 месеца. Напълно сигурен начин да спечелиш чисти пари по абсолютно законен начин. Подписват зе всички необходими документи при нотариус за ваша сигурно..
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Бизнес сътрудничество

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 250 000 EUR Търси се инвеститор и съдружник за нов цех за безалкохолно вино в гр. ЛОЗЕНГРАД-ТУРЦИЯ Осигурен терен за строителството на цеха. Пазар за продукцията в ТУРЦИЯ И Арабските страни.

Търся съдружник/спонсор

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Търся съдружник или спонсор за разработено заведение. За повече информация пишете ми на Viber. НА НЕПОЗНАТИ НОМЕРА НЕ ВДИГАМ!
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..

съдружие за закуски

гр. София, обл. София
предлагам съдружие за бързи закуски с финансово участие на 50 процента.
Търся съдружие за общ бизнес „Създаване на дом за стари хора - хоспис”. По евро-програма, осигурявам до 200 000 € еврофинансиране! Прекрасна къща на 40 км., източно от София /посока Елин Пелин/ ..
Цена: 100 000 лв. Търся кредит от 100 000 лева, при получаване на кредита, предлагам комисион от 20 000 лева.

Търся съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся финансиране за покупка на комплекс за търговия и услуги в сферата на автомобилния бизнес.

Търся съдружник за бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся съдружник за бизнес в сферата на заведения. Имам голям опит и стаж. Имам много иновативни идеи които мога да споделя. Търся човек с който за работим съвместно и заедно да развием едно райско мяс..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.