Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  • реклама
Намерени са 46 обяви

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..
Цена: 100 лв. Занимавам се с поставяне на плочки и всякакви видове ремонти, търся сериозен човек, да работим заедно намирам и обекти.
Търся съдружник за действащ бизнес всякакви метални конструкции и лроизводство плавателни съдове. Погледнете другите ми обяви за моята дейност или страницата ми във Facebook www.facebook.com/nikolaigi..

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева

Търся съдружник

гр. София, обл. София
Търся съдружник за съвместна дейност. Първоначалното вложение може да бъде между 120 и 60 000 лева, в зависимост от целите ви като предприемач. За повече информация, моля свържете се чрез данните ..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Създаване на дом за стари хора - хоспис

гр. Елин Пелин, обл. София
Търся съдружие за общ бизнес „Създаване на дом за стари хора - хоспис” Прекрасна къща на 40 км. Източно от София /посока Елин Пелин/ двор 1400 м2. Къщата не довършена, има изградени инсталации,..

Съдружие за магазин ХС

гр. София, обл. София
Търся си съдружник за ново открит магазин за хранителни стоки. Работи от 11 месец 2017 г Намира се в м. Гърдова глава кв. Бояна ул. Юри Буков 1 Може да се намери бързо с навигация- просто пише..

продавам веднага

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Цена: 105 000 EUR съдружник срещу 200000 евро, пълно участие в стара и нова собственост с 50% участие. 50% от сумата ще се изразходят за ремонт и допълнително строителство. еднолична фирма без задължения фирмени, м..

инвестиция вГърция

Гърция (GR), обл. Друга държава
Изгодна инвестиция на гръцкия пазар за недвижими имоти, с цел бъдещата им експлоатация за туризъм или за офиси под наем. Българка/висше образование/, омъжена в Гърция, чрез настоящата обява се обр..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..
Цветарка с 30 годишен опит в търговията с цветя желае партньорство с вносител на цветя на едро в България за дистрибуция на стоката му в София област. Разполагам със специализиран собствен бус оборудв..

съдружник за гледане на овце

Австрия (AT), обл. Друга държава
търся съдружник с дългогодишен опит за гледане на овце и кози в Австрия пасището е осигурено.

търся мениджър- изкуство

гр. Долни Дъбник, обл. Плевен
за процент от продажбата на творбите ми ще се разберем допълнително ние сме семейство творци автор на картините Марио Петков-творец-художник автор на рисуваните листа, чайник и др. Зоя Петкова-твор..

Горивни пелети от Русия.

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 240 лв. Търся партньор за доставка на горивни пелети за България и други страни. Горивни пелети съгласно стандарт EN plus A1, изработени от иглолистна дървесина. Цвят - бял Диаметър - 6 мм Съдържание на..

Търся спонсор

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 1 000 лв. Търся спонсор за патентоване на изобретение, касаещо таксиметровия превоз. Такова не съществува в света. Проверено е.

търся логопед за съвместна дейност

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся логопед за съвместна работа в психологичен център.

Съдружие с мж или жена

гр. Враца, обл. Враца
Цена: 10 000 лв. Търся мж или жена за откриване на масажен салон може и друго чакам предложения пишете на ваибар
Имам опит в търговията с криптовалути но не ми достига капитал за осъществяването на арбитражни сделки на международните крипто борси. Търся съдружници с капитал за осъществяването на тази дейност и с..
производител на ръчно изработени уникати, търси търговци и търговски обекти за съвместна работа. приема поръчки за изработка на уникати от всякакъв вид за по добра визуална представа посетете личната..
Колкото по-добър е въпросът, толкова по-добри са и отговорите за него, толкова по-добре работи и бизнесът. ”Нашият продукт НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ, нито да се ДОКОСНЕ, но може РЕАЛНО ДА СЕ ПОЧУВСТВА във ..
Предлагам мартеници на консигнация на магазини в София. Гарантирана печалба 25%, а при оборот над 1000 лв.30%. При нужда осигурявам стелаж или въртележка. Има възможност и за покупки на цени на едро з..

търся съдружие или кредитор

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 7 000 лв. Търся съдружник или кредитор за действащ магазин за авточасти. Обявата е само за сериозни, коректни и мотивирани за работа кандидати.

Сезонна работа

гр. Варна, обл. Варна
Сътрудничество, спонсорство в сферата на бързото хранене, ресторанти, хотели по Черномориетио! Мъж и жена с желание за работа, с руски език!
Цена: 25 000 EUR Търся платежоспособен партнъор за внедряване на значимо изобретение, от което може да се развие печеливш бизнес. Изделието е подходящо за износ, а също и за нашата страна. Първоначално са необходи..
Цена: 300 лв. В епохата на високите технологии, хората много време прекарват пред компютъра. Популярните преди време запознанства постепено остават в миналото. Хората все повече започват да общуват в социалните..
Цена: 20 лв. Търся съдружник и инвеститор за търговия с криптовалути на борса. Предлагам платени наставления и разясния за основите на дейността. Разполагам с потвърден профил с дневен лимит за теглене 100 биткойн..
Цена: 24 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за България ..

Съдружие спедиция

гр. София, обл. София
Цена: 1 лв. Имам транспортна фирма и искам да се развивам като спедициа
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг