1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

35 обяви
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Търся съдружник за ресторант

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 5 000 лв. Професионалист с 30 години стаж в ресторанския бизнес работил съм всичко по ресторанти. с богат опит говоря няколко езика. Човек които иска да работи и да прави кинти
Цена: 7 лв. Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..
 рекламирай сам в
Здравейте на всички. Обръщам се към всички които имат желание и интерес да инвестират не големи суми, в добри бизнес идеи. Разработвам сайт за автомобилни услуги който е в краен етап на изработка. Пон..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Съдружник за строителство

с. Лозенец, обл. Бургас
Търся съдружник за построяване на 4бр. луксозни къщи в с. Лозенец, Обшина Царево. Тип А-2бр. с РЗП 165кв.м и тип В-2бр. с РЗП 242 кв.м. За тях има одобрени проекти и е издадено строително разрешение. ..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

футболни залози

гр. София, обл. София
търся някой който разполага с капитал, който да има куража да поеме минимален риск, почти нищожен. Гарантирам най-добрите футболни прогнози, печалба х5 минимум
Здравейте, търся финансиране за иновативен котел за отопление на дома. Идеята ми е да направя проект и прототип който да патентовам и да пусна в употреба, но ми трябва финанси, сами си правете сметка ..

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма възможно е и участие с малки суми от 5 000 лева
Цена: 15 000 EUR Търговец и мениджър на пари с опит от 2009 година. С течение на времето обособих собствена печеливша нагласа за търговия на капиталовите пазари. Основни на стратегията са технически анализ и управляни..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Цена: 9 лв. Производител на мурсалски чай търси партньор за съвместна продажба на чай и над 20 вида пакетирани билки в Румъния. Собствен дизайн, лого и бранд на марката и етикети. Разполагам с всички надлежни док..
Предлагам съдружие за ремонт на хидравлика на автомобили. Разполагам с работно място в автосервиз.
Тъй като искам да имам УЕБ сайт, който да функционира в България, реших да публикувам тази обява! Нужно е да се финансира правенето на сайта и всичко друго което е за сайта! След като е финансиран ц..

Управление на имот

гр. Бургас, обл. Бургас
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, изпращане на гостите, почистване на стаите, отстраняване на повр..

Инвеститор за Финансовия Пазар

гр. София, обл. София
Търговец и мениджър на пари с опит от 2012 година. С течение на времето обособих собствена печеливша нагласа за търговия на капиталовите пазари. Основни на стратегията са технически анализ и управляни..

Търся да инвестирам

гр. Габрово, обл. Габрово
Цена: 30 000 лв. Здравейте, търся да инвестирам до 30 000 лв. в активен или новостроящ се бизнес в околностите на Габрово Бих желал да работя в бизнеса като партньор. Моля свържете се с мен ако предлагате нещо сериозн..

pizza и още нещо

гр. Габрово, обл. Габрово
търся ивеститор за магазин пица и... със идея за международен франчайз аз съм готов да работя до осъществяването на идеята и излизане на печялба. И, то е важното. само наличо
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..
 рекламирай сам в

Бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Здравейте, имам идея за иновационен проект в сферата на транспортните услуги и търся съдружник да инвестира за бизнес реализацията на нещо, което го няма в България. Консултирал съм се с адвокат и вси..
Търся търговски обекти за смесен бизнес за гр. Пловдив и околните села! Телевизионен сервиз гр. Пловдив, търси фирми с подобен бизнес за ремонт на черна или бяла техника за съвместна дейност! Иде..

ANTONIO AMATO

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уважаеми партньори, Ние от фирма „АГРО ФРУТИ ФРЕШ“ ЕООД с радост бихме желали да Ви се представим. Фирмата ни е ексклузивен вносител на продуктите на италианския бранд “ANTONIO AMATO DI SALERNO”..
Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА 50КВ Фотоволтаична Централа за Бизнеса: Оферта за индустриални и търговски Партньори-потребители на ток Изграждане на БЕЗПЛАТНА 50 000В покривна фотоволтаична централа Пар..

Търси съдружници

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..
Предлага съдружие за сервиз за камионски гуми и регенерат. Може и под наем.

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси спонсор за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година е около..
Цена: 100 000 лв. Имате ли търговски проект, в който липсва капитала за неговото изпълнение? Свържете се с мен за дискусии относно възможно сътрудничество на основата на партньорство.
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..

Съдружник за животновъдна база

с. Свобода, обл. Пазарджик
Търся съдружник за животновъдна база, за повече информация на посочения телефон
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.