Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Съдружие, Спонсорство

27 обяви

Посредничество с испански спедиции

Испания (ES), обл. Друга държава
Здравейте на всички! Предлагаме съдействие за контакт с испански превозвачи и спедиторски фирми, доказани със своята надежност, коректност и компетентност, с които Вашата транспортна фирма може да..

Строителство в Германия

Германия (DE), обл. Друга държава
Строителна фирма в Германия търси инвеститор за довършване на комплекс от еднофамилни апартаменти. Гарантирана бърза реализация и възвращаемост на инвестициите. За контакти - Донгов.

Почасова работа

гр. София, обл. София
Цена: 1 501 000 лв.

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..
Цена: 100 000 лв. Търся кредит от 100 000 лева, при получаване на кредита, предлагам комисион от 20 000 лева.
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Търся съдружник - спонсор за разширяване на Детски развлекателни и спортни зали

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..
Цена: 200 лв. Уважаеми дами и господа! Клуб „Рестарт лайф“ е неправителствена организация НПО за културни мероприятия, запознанства, екскурзии и други. Ние реализираме различни социални проекти в рамките на дър..
Цена: 24 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Вместо заплащане за 7 дни почивка 350 до 750 евро с тези пари или повече по Ваше желание ставате съдружници за закупуване на кемпер - бус с легла, техника за моментални снимки и други. Получавате комб..

Търси инвеститор

гр. Айтос, обл. Бургас
Търси инвеститор за ваканционно селище в гр. Айтос до язовир и гора. В близост до парк ”Славеева река”, който има спечелен проект за реконструкция.

Търся съдружник

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся финансиране за покупка на комплекс за търговия и услуги в сферата на автомобилния бизнес.

Търся съдружник за бизнес

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся съдружник за бизнес в сферата на заведения. Имам голям опит и стаж. Имам много иновативни идеи които мога да споделя. Търся човек с който за работим съвместно и заедно да развием едно райско мяс..
Имам малко шивашко ателие и търся сътрудничество с магазин за дрехи.
Изработвам сувенири и свещи или предмети по ваша идея, търся магазини и търговци, който се интересуват от ръчно изработени неща.
предлагаме сътрудничество в импорт на стоки от Украина. търсене на клиенти, стоки, и инвестиции.
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /продукти/ ..

partnjor za zavedenie v centara na burgas

гр. Бургас, обл. Бургас
търся съдружник за работещо заведение на богориди

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
Цена: 420 000 лв. Продавам всички дялове на строителна фирма без задължения, ипотеки и други тежести, с история, обороти и недвижима собственост с обща стойност по данъчна оценка 400000лв., включваща склад, производств..
Ние ще продаваме на ниска цена ново оборудване за производството на стенни строителни блокове за носещи и самоносещи стени (клетъчен бетон). Ние ще разработим икономично изгодна уникална технология за..

Търся Инвеститор / Съдружник

Нова Зеландия (NZ), обл. Друга държава
Цена: 50 лв. Строителна фирма в Нова Зеландия търси инвеститор за изграждане на комплекс от еднофамилни къщи. Гарантирана бърза реализация и възвращаемост на инвестициите. За контакти - моля изпращайте лично съобщ..

търся съдружник-кредитор

гр. София, обл. София
Търся съдружник-кредитор за отпускане на 7000 евро за рефинансиране, хонорар

Бутиков сладолед

гр. Враца, обл. Враца
Производител на сладолед с над двадесет годишен опит в бранша, търси едрови партньори/дистрибутори, по възможност със собствена хладилна база и изградена търговска мрежа на територията на Р. България...
Афилиейтната ни система е изключително лесна и достъпна за работа. Чрез нея всеки може да стартира успешен бизнес за изработка на сайтове. Всеки афилиейт получава собствен сайт, съвместим за всякак..
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.