1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

32 обяви
Bitcoin е първата, най-известна и най-скъпа крипто-валута в света. Цената на един Биткойн скочи над 55 000 долара в началото на тази година. Това е крипто-валутата, която е най-подходяща за търг..
Цена: 100 EUR Крипто-валутите се превръщат в разплащателно средство на бъдещето. Стойността на всички крипто-валути стабилно се покачва във времето. Ако имате Биткойн или друга криптовалута и искате да получа..
Цена: 7 лв. Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..
 рекламирай сам в
търси семейство с познания и опит в туризма за съвместна дейност
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Финанси и съдружие

гр. Сливен, обл. Сливен
Здравейте търся спонсор за орехи и орехови ядки мисля че ще доволни... Обадете се не се притеснете

Търся сериозен инвеститор в ИТ Проект

гр. Горна Оряховица, обл. Велико Търново
Търся сериозен инвеститор в мой ИТ проект. За целта са ми необходими пари само за реклама. Който има интерес, да пише на лично.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..

ANTONIO AMATO

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Уважаеми партньори, Ние от фирма „АГРО ФРУТИ ФРЕШ“ ЕООД с радост бихме желали да Ви се представим. Фирмата ни е ексклузивен вносител на продуктите на италианския бранд “ANTONIO AMATO DI SALERNO”..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Цена: 50 лв. Търся инвеститори за съвместно построяване на две кооперации в София. Модерно предградие. 3000 кв.м общо по 300 евро на кв.м. Разликата след продажбата на готовите апартаменти се дели по равно. 50/50.

Вендинг кафе автомати Бургас

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 100 лв. Саликова. Про-7 ЕООД предлага за гр. Бургас околните села. Поставяне на Вендингкафе автомати за топли напитки в търговски обекти, производствени бази и обществени обекти. Това е един плюс за вашите сл..
Цена: 2 000 лв. Търсим, спонсор и продуцент за нова музикална рап група. И за направата на Звукозапис о студио. Всичко което печелим се дели на 40/60 ЗА СПОНСОРА60
Цена: 40 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..
Цена: 6 000 лв. Здравейте на всички. Обръщам се към всички които имат желание и интерес да инвестират не големи суми, в добри бизнес идеи. Разработвам сайт за автомобилни услуги който е в краен етап на изработка. Пон..

Инвестирай в мен

гр. София, обл. София
Създавам дигитален продукт ( видео обучителни курсове ) ако някой иска да ме спонсорира може да пише, или звънне, ще ви обясня за възвращаемост и повече инфо на лс :) ресурсите ще отидат за сайт, рекл..

Съдружник за животновъдна база

с. Свобода, обл. Пазарджик
Нашата база търси съдружник за животновъдзтво. Базата разполага с 3 халета по 400 кв. и стаи за живеене.

Търся инвестиции за различни дейности

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Търся инвеститор/и за разширяване на вече развит и печеливш бизнес, както и за развитието на други бизнес начинания. Пасивни доходи за период без ограничение. Или възвръщане на вложените средства чрез..

Търся да инвестирам

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Цена: 10 000 лв. Очаквам оферти. За цялата страна!
 рекламирай сам в
Цена: 200 лв. Здравейте! Търся салони в гр. Бургас и околността, които искат да предлагат кислородна козметика в салоните си срещу заплащане. От вас не се изискват почти никакви усилия. Аз ще ви нося козметика, а в..

Съдружник за строителство

с. Лозенец, обл. Бургас
Търся съдружник за построяване на 4бр. луксозни къщи в с. Лозенец, Обшина Царево. Тип А-2бр. с РЗП 165кв.м и тип В-2бр. с РЗП 242 кв.м. За тях има одобрени проекти и е издадено строително разрешение. ..
Цена: 9 лв. Производител на мурсалски чай търси партньор за съвместна продажба на чай и над 20 вида пакетирани билки в Румъния. Собствен дизайн, лого и бранд на марката и етикети. Разполагам с всички надлежни док..

Управление на имот

гр. Бургас, обл. Бургас
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, изпращане на гостите, почистване на стаите, отстраняване на повр..

Бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Здравейте, имам идея за иновационен проект в сферата на транспортните услуги и търся съдружник да инвестира за бизнес реализацията на нещо, което го няма в България. Консултирал съм се с адвокат и вси..

Търси съдружници

гр. София, обл. София
Цена: 25 лв. Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси спонсор за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година е около..
Цена: 100 000 лв. Имате ли търговски проект, в който липсва капитала за неговото изпълнение? Свържете се с мен за дискусии относно възможно сътрудничество на основата на партньорство.
Цена: 2 500 EUR Бизнес предложение за млади хора с голямо желание и малко средства за реализация. Отдава под наем или евентуално съдружие за напълно оборудвана база-фабрика за производство на напитки /вода, безалкохо..

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.org
Въведи страница №