Филтриране
Сортиране

Съдружие, Спонсорство

34 обяви

Търся инвеститор

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 12 345 лв. Търся инвеститор за откриване на малък семеен хотел.

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: здраве, пари, обучение. От нас - помощ и начално обучен..

Отдавам железария под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. Търся съдружник за бизнес с търговия в сферата на железария и строителни материали. Имам налична стока както и оборудване за магазин. Очаквам партньор който да подхване бизнеса и да го разработва като..
Съдружие в заведение възможна е и продажба! Търся креативен, отговорен съдружник със закупуване на дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целосе..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.
Търся производители и доставчици на мебели за магазин за изпълнение. Пишете
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Здравейте, имам идея за иновационен проект в сферата на транспортните услуги и търся съдружник да инвестира за бизнес реализацията на нещо, което го няма в България. Консултирал съм се с адвокат и вси..
Ако сте собственик или наемател на кафе сладкарница, търговски обект със статут на бързо хранене или магазин който може да бъде преустроен Ви предлагам разработен бизнес с палачинки и гофрети (говоря ..
Търся дистрибутори на дентални продукти за разпространение на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и за здравяване на венците. Дистрибуторите може и да ..
Купувам дялове, за предпочитане цели фирми в областта на компютърна поддръжка, касови апарати, фискални системи. Осигурявам финансиране, идеи, ноу хау, контакти. Заплащане по договаряне - след анализ ..
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Търся Работа

гр. Червен бряг, обл. Плевен
Състояние: Ново Разполагам със хале и заваръчни апарати на CO2 търся фирма със която можем да работим заедно

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..
Състояние: Втора употреба тарся садружник за стартиране на магазин за плод и зеленчук 50/50

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Бизнес сътрудничество МЛМ

гр. София, обл. София
Каним амбициозни хора в МЛМ бизнес за здраве и красота, без конкуренция в света. Ползите за вас - здраве, обучение, кариера, финанси - бърз старт, пожизнени бонуси. Можете да се включите в екипа н..

Търся сериозен инвеститор

гр. Крън, обл. Стара Загора
Цена: 111 111 лв. 1000кв.м. в регилация. топ локация. Търси се сериозен инвеститор в развиващ се туристически район. Добър бизнес план.

Търся спешно финансиране

гр. София, обл. София
Цена: 3 000 лв. Търся спешо финансиране 3000 лв. за 20 вноски, погасяване на бързи кредити и стартиране на плод и зеленчук намерих магазинче под наем.

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева

Търси се спонсор

гр. София, обл. София
Търси се спонсор за Наргиле Бар и Детски Парти Център в квартал Бояна. 2 отделни помещения. 186 кв и 345 кв
Цена: 420 лв. Продавам всички дялове на строителна фирма без задължения, ипотеки и други тежести, с история, обороти и недвижима собственост, включваща склад, производствен обект с прилежащ терен и офиси с постоянн..
Цена: 10 000 000 EUR Инвестиционен партньор за биологичното земеделие, аквакултурата, месото и екологичните спортове. Обектът ще се състои от 200 декар ферма и спортен хотел с 80 легла. Език за преговори немски IR..
Цена: 1 000 000 лв. Набира проекти на неправителствени организации (сдружения, фондации, асоциации и така нататък) за безвъзмездно финансиране в евро или долари, без ограничение в стойнността на проекта или периода на из..
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /продукти/ ..
Собственик на магазин за хранителни стоки с почти 10г. дейност и отлична локация, поради увеличен обем на работа и разширяване на площта със съответните подобрения-търси партньор. Същият трябва да о..

Търся спонсор за издаване на книга

гр. Кюстендил, обл. Кюстендил
Здравейте търся спонсор за завършване и издаване на книга на тема домашен тормоз. Книгата е по действителен случай за млада и независима жена живееща в Европа която се влюбва в насилник. Четири години..
Цена: 100 000 лв. Търся кредит от 100 000 лева, при получаване на кредита, предлагам комисион от 20 000 лева.

Търси инвеститор

гр. Айтос, обл. Бургас
Търси инвеститор за ваканционно селище в гр. Айтос до язовир и гора. В близост до парк ”Славеева река”, който има спечелен проект за реконструкция.
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.