Филтриране
Сортиране

Съдружие, Спонсорство

35 обяви

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Търся контакт с фирми за дистрибуция на дентални продукти за придставяне на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и за здравяване на венците. Дистрибутор..
Търся инвеститор-спонсор за строеж на общ двор и къща/къщи.. и в съседно място градина от овощни 1000 дървета, като 30 на 70% от продукцията е за инвеститора. Собственик съм на имоте за идеята ми. Н..

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.info

Търся спонсор

гр. София, обл. София
Търся спонсор за един мн печеливш бизнес ако се интересувате ми пишете не ви искам банкови сметки или тип от сорта глупости работата е свързана с копане и вървене ако някой ми стане спонсор ще го зара..
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
Цена: 20 000 EUR Търся инвеститор в проекта за износ на украински мед в страните от Европейския съюз и Америка. Самият аз съм от Украйна, в момента съм в София. Вече е свършена много работа, има определени резултати. ..

Автокомплекс под наем/съдружие

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. Давам под наем/съдружие 1,5 дка имот на булевард Европа, до бившия мотел Божур, зад бензиностанция Петрол на главен път Е-80 и срещу магазин Метро2. Имотът представлява: автомивка, автосервиз с канал ..
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Бизнес сътрудничество

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 250 000 EUR Търси се инвеститор и съдружник за нов цех за безалкохолно вино в гр. ЛОЗЕНГРАД-ТУРЦИЯ Осигурен терен за строителството на цеха. Пазар за продукцията в ТУРЦИЯ И Арабските страни.

Предложение, съдружие

гр. Благоевград, обл. Благоевград
Дай ми 3000 лв аз ще ти дам 6000 лв само след 2 месеца. Напълно сигурен начин да спечелиш чисти пари.
Цена: 100 000 лв. инвестираната сума ще е изцяло насочена към финансовите пазари риска е изчислен и сведен до минимума, основно ще се търгува валута, печалбите които ще се реализират ще се делят на половина, очаквам се..
Търся производители и доставчици на мебели за магазин за изпълнение. Пишете

Търся съдружник/спонсор

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Търся съдружник или спонсор за разработено заведение. За повече информация пишете ми на Viber. НА НЕПОЗНАТИ НОМЕРА НЕ ВДИГАМ!

Търся спонсор!

гр. Пловдив, обл. Хасково
Цена: 3 000 лв. Искам да си купя 2 млечни Крави, и от мляко то ще ви върна пари те.
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Продава в САЩ

Съединени американски щати (US), обл. Друга държава
Фирмата търси фирми, които искат да разширят бизнеса си и да продават в САЩ. ЕСамо сериозни запитвания.
Цена: 100 000 EUR Търсим Партньор с когото да можем да организираме рекламана кампания с цел намиране на клиенти за печеливш инвестиционен бизнес свързан с търговия на финансовите пазари. Изключително висок шанс за печ..

Отдавам железария под наем

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 1 000 лв. Търся съдружник за бизнес с търговия в сферата на железария и строителни материали. Имам налична стока както и оборудване за магазин. Очаквам партньор който да подхване бизнеса и да го разработва като..
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..
Собственик на магазин за хранителни стоки с почти 10г. дейност и отлична локация, поради увеличен обем на работа и разширяване на площта със съответните подобрения-търси партньор. Същият трябва да о..

Свободен капацитет

гр. София, обл. София
Работилница за мека мебел със свободен капацитет търси предложения
Цена: 200 000 лв. Търся спонсор за да отворим музикална фирма във България, София или Варна, Бургас, Пловдив. Аз ще се заема с всичко, от вас се очаква само финансирането, което не е много! Тази фирма ще продуцира поп,..

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Дания, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /про..

Съдружие спонсорство

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 25 000 лв. Търся съдружник спонсор за работа в сферата на дървопреработвателната промишленост.

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!

съдружие за закуски

гр. София, обл. София
предлагам съдружие за бързи закуски с финансово участие на 50 процента.
Цена: 1 000 000 лв. Набира проекти на неправителствени организации (сдружения, фондации, асоциации и така нататък) за безвъзмездно финансиране в евро или долари, без ограничение в стойнността на проекта или периода на из..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.