Филтриране
Сортиране

Съдружие, Спонсорство

35 обяви
Собственик на магазин за хранителни стоки с почти 10г. дейност и отлична локация, поради увеличен обем на работа и разширяване на площта със съответните подобрения-търси партньор. Същият трябва да о..

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..
Търся дистрибутори на дентални продукти за разпространение на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия, след поставяне на импланти и за здравяване на венците. Дистрибуторите може и да ..

Търся съдружник с финансово участие

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 100 000 лв. Търся съдружник с финансово участие за бизнес с имоти/купи-ремонтирай-продай/. Участвам с организацията на работния процес и продажбите. Печалбата - по договаряне

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.info

Дистрибутори или производители

гр. Лом, обл. Монтана
Търся производители или дистрибутори на пакетирани храни за продажбата им в магазин за плодове и зеленчуци.
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

Търси се

гр. Бургас, обл. Бургас
Търся добър майстор закуски за съвместен бизнес на отлична локация.

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори и магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD 1 и 2 DIN мултимедии, камери за задно виждане универсални и специални, регистратори ..

Търся инвеститор

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 1 000 лв. търся инвеститор за бизнес във сферата на туризма http://businessproject.ovo.bg/ възможно е и участие с малки суми от 1000 лева
Съдружие в заведение възможна е и продажба! Търся креативен, отговорен съдружник със закупуване на дял във фирмата! Заведението е работещо и напълно оборудвано. Заведението предлага целодневно, целосе..
Разработената от нас технология позволява използването на местни суровини, в същото време намалява цената на готовите продукти не-автоклав газобетон с 1,5-2 пъти и 2-2,5 пъти автоклав газобетона, в ср..
Търса съдружник с добър англйски, немски, френски за комуникацйи с международни посреднически фирми /компанйи/ Белгия, Холандия, Дания, Канада Франция, Швеция и др. за износ на метални прфили вид /про..

Бизнес с имоти

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 100 000 лв. Търся надежден съдружник за бизнес на принципа - купи, ремонтирай, продай. Имам богат опит в строителството и ремонтите. Подробности при личен контакт.

Спонсорство-финанси

гр. София, обл. София
Цена: 60 000 лв. Търся бизнесмени или бизнес дами които могат да ми помогнат с финансова безвъзмездна помощ.

Съдружие спонсорство

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 25 000 лв. Търся съдружник спонсор за работа в сферата на дървопреработвателната промишленост.

бизнес съдружник

гр. Монтана, обл. Монтана
Търся бизнес съдружник за Северозападен регион. Разполагам с производствена сграда /ток вода, канализация/. Наличие на суровини и пазари.
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Автокомплекс под наем/съдружие

гр. София, обл. София
Давам под наем/съдружие 1,5 дка имот на булевард Европа, до бившия мотел Божур, зад бензиностанция Петрол на главен път Е-80 и срещу магазин Метро2. Имотът представлява: автомивка, автосервиз с канал ..
Цена: 60 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

Поставяне на вендинг

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 100 лв. Предлагам поставяне на вендинг кафе автомати  срещу наем в района на Пловдив и околностите! Разбира се зависи от обекта давам до 100 лв. на месец!
Платформа за поръчка на такси чрез мобилно приложение Протакси търси съдружник/съдружие с търговски и организационни правомощия.

Търся инвеститор

с. Равда, обл. Бургас
Цена: 12 355 679 лв. Търся инвеститор за една гениална бизнес идея, която не съществува в света. Търся много богат човек, който реално ще повярва в идеята и това ще го направи още по-богат от сега. Търся сериозен човек,..

съдружие за закуски

гр. София, обл. София
предлагам съдружие за бързи закуски с финансово участие на 50 процента.

писател съм

гр. Плевен, обл. Плевен
търся някои които да харесва стихове и да ме спонсорира имам ве4е една книга пиша за втора
Нужен ми е щедър човек, който ще ми спести сълзите, за да му разяснявам защо и как, но ще финансира най-страхотната книга и филм, които ще сложат ново начало на ново живеене в света. Много се мислят з..

Бизнес идея

гр. София, обл. София
Цена: 15 000 лв. Здравейте, имам идея за иновационен проект в сферата на транспортните услуги и търся съдружник да инвестира за бизнес реализацията на нещо, което го няма в България. Консултирал съм се с адвокат и вси..
Цена: 420 лв. Продавам всички дялове на строителна фирма без задължения, ипотеки и други тежести, с история, обороти и недвижима собственост, включваща склад, производствен обект с прилежащ терен и офиси с постоянн..
Цена: 10 000 000 EUR Инвестиционен партньор за биологичното земеделие, аквакултурата, месото и екологичните спортове. Обектът ще се състои от 200 декар ферма и спортен хотел с 80 легла. Език за преговори немски IR..
Цена: 1 000 000 лв. Набира проекти на неправителствени организации (сдружения, фондации, асоциации и така нататък) за безвъзмездно финансиране в евро или долари, без ограничение в стойнността на проекта или периода на из..
Въведи страница
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.