back to top

Съдружие, Спонсорство

33 обяви
Предлагам съдружие в счетоводна кантораVIP обява

Предлагам съдружие в счетоводна кантора

Раднево, област Стара Загора

Търся съдружник за счотоводна кантора в гр. Раднево, обл. Стара Загора. Ако имаш знания, умения и опит в областите ”Счетоводство” и ”ТРЗ и ЛС” и искаш да започнеш да работиш за себе си, без да се чувс..

Търся Съдружник за строителство на открито СПА с термална минерална водаVIP обява

Търся съдружник за строителство и съвместна експлотация на външно СПА. Разполагам с парцели и концесия на термална минерална вода 57,9градуса с уникални лечебни свойства. Инвестицията може да се извър..

Търся спонсор - съдружник за добив на криптовалута

Търся спонсор - съдружник с който да развиваме бизнес, който се състои от добиване на криптовалута. Това е дългорочен проект, какво означава това не очаквайте още другия месец да завалят пари. Ц..

 рекламирай сам в favicon
Търсене на Инвеститори

Компания Грийн Уърлд Груп ООД, търси потенциални инвеститори с интерес към енергийния бизнес. За повече информация се свържете с нас.

Поставяне и експлоатация на вендинг автомати срещу наем или процент от оборота
Цена: 7 лв.

Фирма обслужваща вендинг машини търси места под наем за поставяне на кафе автомати в Силистра, Дулово и околните села. Ако сте собственик на автосервиз, фризьорски салон, хранителен магазин или прои..

земя и спонсорство за регенеративна био ферма край Бургас

Аз съм агроном (магистър), с познания и практика в био производството. Търся сериозен човек-съдружник за изграждане на регенеративна био ферма (маркет ферма) Бургас. Идейния проект накратко е отворена..

Търся съдружник за закопуване на парцел и изграждане на халета в индустриялна зона Тракия
Цена: 200 000 лв.

Търся съдружник за закопуване на парцел от 6.5 декара в индустриялна зона Тракия за изграждане на халета с цел отдаване под наем и продажба. Нека се обаждат хора който знаят какво искат и решили да пр..

Търся продукт/услуга, която да продавам в интернет

Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..

жена с турски език

Жена с турски език без ангажименти с семеиство и деца за съвместен бизнес. Не е необходимо финансово участие

Търси съдружие транспорт строителство

Сфери -строителство транспорт Търговия земеделие Очаквам предложения

търся съдружник

търся съдружник

Костенец, област София
Цена: 1 лв.

Търся съдружник за производството на дограма
Цена: 50 лв.

Търся съдружник за производството на дограма имам производствена база където да се поставят машините има интерес за производство и монтаж на дограма трябва ми с другия за закупуването на машини и запо..

Съдружие за съвместен Бизнес -рибно Бистро
Цена: 12 500 лв.

ново откриващо рибно Бистро в Ямбол. с различна концепция за работа. Риба за вкъщи за всеки дом и гости. Разнос...! подходяща оферта-Само за хора с възможности и кулинарни познания. Благодаря Ви! Пари..

Търся спонсори

Искате ли да сте част от нещо, ново и иновативно, съчетано със класа, стил, уют и традиции. Станете спонсори на нов стартиращ бизнес. Ще имате възможност за възвръщане на инвестицията според сумата на..

Търся инвеститори
Цена: 1 EUR

Търся инвеститор за закупуване на парцел с цел построяване на ТИР паркинг между Холандия и Белгия. Идеята е платен паркинг с построяване на малък супермаркет за шофьорите, баня, пералня и сушилня. И..

Търся си бизнес партньор за създаване на счетоводна къща

Здравейте, Търся бизнес партньор и съдружник за изграждането на счетоводно-консултантска къща в гр. Бяла Слатина, обл. Враца. Имам 6 години опит като счетоводител на свободна практика и 4 сигурни ..

Бизнес инвеститори

За повече информация само по телефон търся сериозни хора бизнесмени които не ги е страх да се гмуркат на дълбоко!

Предлагам сътрудничество

Предлагам сътрудничество

Украйна (UA), област Други държави

Предлагам закупуване на чертежи и помощ при изработката на оборудване ”Инсталация за производство и изгаряне на въглищен прах”. Инсталацията включва мелница за производство на фино смлян механично акт..

Търси съдружници
Цена: 25 лв.

Търси съдружници за разработване на дейността с преводаческите услуги, легализацията на документи и заверката на документи пред нотариус. Съдружниците предлагат преводаческите услуги в техния стопанск..

Съдружие за хотелиери

Екип професионалисти в хотелиерството търси да наеме или управлява в съдружие къмпинг, къща за гости, хотел, комплекс. Предпочитания-южното черноморие.

 рекламирай сам в favicon
Шивашко ателие търси бизнес партньор

Разработено и напълно обурудвано шивашка ателие, намиращо се в кв. Лозенец, в близост до метростанция, Джеймз Баучер”, търси партньотство /съвместна работа/ с колежка с добри шивашки умения. В ателие..

Бизнес Проекти-съдружие/финансиране

Здравейте, казвам се Пламен Николов. Занимавам се професионално с ресторантьорство вече 8 години. През годините съм работил, като Главен готвач, Управител(собствено заведение), Пицар, Технолог, като..

Търся да инвестирам

Търся да инвестирам

Стара Загора
Цена: 20 000 лв.

Очаквам оферти. За цялата страна!

Търся продукт/услуга, която да продавам в интернет

Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. http://nanopik.net/

Поставяне на вендинг автомати / машини Наем до 50% от оборота!!
Цена: 500 лв.

Привет! Нашата фирма се разраства и търсим нашите нови клиенти за поставяне на вендинг автомати в град София и областта. Като до момента сме работили с партньори като ”СОТ 161”, ”Офис Про”, много ..

ОНКОЦЕНТЪР - Пловдив търси спонсор

ОНКОЦЕНТЪР ДАРА ХЕЛП -Пловдив, търси благородни хора за подпомагане заплащането на наем и поддръжка на офис за БЕЗПЛАТНО психологично консултиране на онко болни от цялата страна. Сумата за една година..

съдружник за управление на работеща машиностроителна фирма с клиенти и работници

32 години фирмата е водеща в производството на пещи и апаратури свързани с термични процеси Има собствени разработки с успешен пазар тук и в чужбина Клиентите са от бижутерийния бранш както и керамика..

Транспорт и спедиция в целия Европейски съюз.

Транспорт и спедиция в целия Европейски съюз.

Полша (PL), област Други държави

Голяма, бързо развиваща се американо-полска логистична компания кани за дългосрочно сътрудничество собственици на бусове с общо тегло до 3,5тона, соло камиони с товароносимост 3,5т, 5т, 7,5т, 12т, хла..

Съдружие с взаимна изгода

Здравейте, живея в Италия и по някога попадам на нова и използвана електроника. Търся някой с интерес да я купува и препродава има и неща за оправяне. Благодаря предварително.

Производство на мебели в дърводелски цех

Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.