1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Съдружие, Спонсорство

Съдружие, Спонсорство

50 обяви

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Каним амбициозни млади хора в готов бизнес. Ние не предлагаме работа. Заплащане - % от реализиран стокооборот. Кариерен растеж. Изгодите за Вас: wellness, нарастване на дохода, обучение. От нас - помо..

Управление на Forex сметка

гр. София, обл. София
Цена: 10 лв. Една от основните характеристики на валутния пазар е, че той работи 24/7, 5 дни в седмицата, за някой търговията с валута е като хазарт, основан на късмета, но всъщност, успеха зависи от фундаментален..

Съдружие или спонсорството

гр. Бургас, обл. Бургас
Разполагам със животновъден обект в който искам да отглеждам гъски за месо. Търся някой който има желание да финансира в такава дейност.

Климатизация и отопление

гр. София, обл. София
Състояние: Ново Фирма занимаваща се с климатизация, отопление, вентилация търси строителни фирми и инвеститори за съвместна работа като пидизпълнител
Имам дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, доказал се професионалист съм и си търся нови продукти/услуги, които да продавам в интернет срещу съдружие. Мога да инвестирам колкото е нужно за разви..
Цена: 60 000 EUR Производствeн цех за готови за консумация кулинарни изделия. Фирмата има всички разрешителни за работа с хранителни продукти, технологична документация, НАССР система, касов апарат, СОТ, Интернет...
Търся Съдружник за поставяне и експлоатиране на Оранжерии /Парници/на парцел 3100м2 в кв. Лозово, Бургас. Възможно е и отдаване под наем само на парцела.
Предлагам съдружие за ремонт на хидравлика на автомобили. Разполагам с работно място в автосервиз.

Съдружие в Ресторант

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Търсим съдружие с екип готвачи и сервитьори. Предлагаме работещ и напълно оборудван ресторант.

Бизнес партньор

к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас
Цена: 120 лв. За партньорство с мен вижте тук: https://leverage21.org
Разполагам с пространство, подходящо за производствено помещение, както и земя. Имам и разни идеи, както и неголям капитал, имам и знания в сферата на мениджмънта. Търся съдружници, с помощта на кои..

Плод и зеленчук

гр. София, обл. София
Търся съдружие със жена за стартиране на плод и зеленчук
НТО общество - социална, научно-техническа, икономическа организация търси спонсори, инвеститори, съмишленици и членове за реализиране на нови и свръх-нови научни проекти и технологии. Web site: www.b..

Търсим партньори и магазини

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Търсим партньори за вноса и такива с или без магазини за продажба на електроника от Китай в цялата страна. - електроника за автомобили, DVD, 1 и 2 DIN мултимедии с или без GPS - камери за задно виж..
Цена: 40 000 EUR Имам в България автоматична поточна линия (пълен автомат) производителност от 6000 10000 бр./час. Търся съдружник-инвестър, или чист инветър в производство на нови видове руски ШОКОЛАДОВИ ДЕСЕРТИ за Б..

търся инвеститор

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 500 000 лв. търся инвеститор за закупуването на два броя мезонети и трансформирането им в четири самостоятелни апартаменти, които да се отдават под наем ден за ден!
Предлагам съдружие на кадърна фризьорка от Плодив, Казанлък, Ст. Загора  Може и други градове  От нея се иска - да намери подходящо място за салон От там нататък-финансиране, обурудване, разрешителни,..

Съдружие или наем

гр. София, обл. София
Цена: 2 000 лв. Промишлен имот от 370 кв.м. + 2500 кв.м. двор се дава под наем или за съдружие. Промишлен ток, рампа, тир достъп
Разполага с магазин и офис топ център, персонал с компетенции, възможност за склад, транспорт, отвореност към нови идеи, коректно партньорство и желание за развитие.
Предлагам шлосеро-заваръчен цех в с. Конуш, Общ. Хасково за съвместна дейност.

Бизнес сътрудничество

гр. София, обл. София
Вие сте от хората, които не се примиряват със статуквото и имат желание да изградят свой бизнес, така че да не им се налага да работят доживот за пари. Вие сте позитивен с 24карата усмивка и искате ..
Търся майстор мебелист за съвместно производство на мебели.

Съдружие, спонсорство

гр. София, обл. София
Цена: 10 000 лв. Търся съдружници(инвеститори). Инвестирайте в моята фирма 10000 лв, и аз след една година ще Ви върна инвестицията с дивидент от 20000 лв. Ако имате интерес, моля не се колебайте да звъннете на посоче..
Цена: 1 000 лв. Фирма с дългогодишен опит в строителството търси посредници за строителни обекти на територията на цялата страна (за София предимство). За посреднически услуги възнаграждение до 1000лв според капаците..

Съдружие за онлайн бизнес

гр. София, обл. София
Търся съдружник за онлайн бизнес, който да е в час с facebook реклами, google, instagram и др. Имам закупена готова платформа за cashback. Свързана и интегрирана за работа с магазини по целия свят. Тр..

Домакин, управител, поддръжка

гр. Бургас, обл. Бургас
За цялата страна. От вас хотела (къща за гости), от нас всичко останало- намирането на клиентите, резервации, посрещането на гостите, грижата за тяхното добро изкарване, изпращане на гостите, почист..
Цена: 10 000 лв. Търся съдружник за финансиране на бизнес

Автосервиз Договаряне

гр. Сливен, обл. Сливен
Автосервиз в жк. Дружба тьрси човек за сьвместна работа. На комуникативно място по Бургаско шосе на пьрва линия! Може и по договаряне. За повече информация на посочения тел.

Ресторант Съдружие

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Голям работещ ресторант на централен булевард в ж.к Тракия 550кв.м, търси предложение за съвместна работа %съотношение 60/40 в полза на собственика от печалбата. Обектът има 250места на открито, 250ме..
Дългосрочен договор с инвеститор за довършване и употреба на обекта с евентуален дял в бизнеса в бъдеще. Помещението е със завършен груб строеж, има нужда от довършителни работи и апаратура.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.