Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
5 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
предлагам работещ франчайзинг | Франчайз | гр. Бургас
предлагам работещ франчайзинг
Цена
10 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’’С&М ГРУП 2016’’ ЕООД,  преди 11 часа
”С& М ГРУП 2016” ЕООД в лицето на верига магазини LIFI, представлява широкоспектърна компания, чиято дейност е насочена към продажба и дистрибуция на електроматериали, електроинсталации, представителство, търговия и дистрибуция на LED осветление на марката V-TAC. В дейността на компанията се включва и представителство и продажба на електрическа енергия от ЕНЕРГО-ПРО и абонаментна поддръжка на всякакъв вид електро услуги.   ”С& М ГРУП 2016” ЕООД съществува от началото на 2016 г., като за този кратък период от близо две години, фирмата има три отворени магазина в страната. Бъдещият ..
Възможност за собствен бизнес | Франчайз | гр. Хасково
Възможност за собствен бизнес
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 5 дни
Международна компания, работеща по голям международен проект на пазара на здравето, предлага възможности за добри доходи: 1- Изграждане на собствен международен бизнес(франчайзинг) с минимални инвестиций. Повече информация ТУК: http://bp.vipgroup.net/bg/ Код за регистрация-359-036269 2-[Премиум клуб] Възможности за допълнителни доходи формиращи се от продажби и консултации- онлайн и офлайн. За повече информация изгледайте клипчето ТУК: https://youtu.be/SttFq068eBM Каним амбициозни, мотивирани и общителни хора във готов и организиран бизнес. Ние не предлагаме работа а Заплащане д..
Недвижими имоти от Агенция Асавия | Франчайз | гр. София
Недвижими имоти от Агенция Асавия
гр. София, обл. София,  преди 30 дни
2076 публикувани актуални оферти от над 4000 реални предложения в нашите офиси - Бургас, Плевен, Ловеч и Правец. Асавия търси франчайз.
Уникална Бизнес Възможност!!! | Франчайз | гр. София
Уникална Бизнес Възможност!!!
Eurostore.bg
гр. София, обл. София,  Подател: Eurostore.bg,  преди 37 дни
Вие може да станете бизнес партньор на Eurostore.bg като отворите собствен обект във вашия град. Споделяйки нашия успех и добра печалба магазините под марката Eurostore.bg са гарантиран начин за добра доходност и уникален бизнес. Eurostore.bg е най-голямата компания на Българсия пазар с предмет на дейност внос и продажба на нови стоки за дома, бита, градината, автомобила, ученически пособия, детски аксесоари, играчки и много други. Стоките, които предлагаме са с европейско качество, продавани на принципа OFF-PRICE RETAIL. Какво е OFF-PRICE RETAIL? Това е бизнес модел, при който кли..
Център за матраци  франчаиз | Франчайз | гр. Бургас
Център за матраци франчаиз
Център за матраци Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за матраци Бургас,  преди 649 дни
Център за обзавеждане и матраци е представител на Матраци Класик, Пермафлекс ,Магнифлекс, Дорсал,Манифатура Фаломо,Екон Латекс ,ТЕД ,Матраци Нани,Темпур и Блян.Всички наи-нови модели анатомични,ортопедични и ергономични матраци,матраци с мемори пяна,акватех пяна,латекс,отделно опаковани пружини,пружини тип бонел.Предлагаме франчайз и обучение .Пьрвоначална инвестиция около 20 000 лв.Годишна такса 3%
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг