Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
4 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
предлагам работещ франчайзинг | Франчайз | гр. Бургас
предлагам работещ франчайзинг
Цена
10 000 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ’’С&М ГРУП 2016’’ ЕООД,  преди 6 часа
”С& М ГРУП 2016” ЕООД в лицето на верига магазини LIFI, представлява широкоспектърна компания, чиято дейност е насочена към продажба и дистрибуция на електроматериали, електроинсталации, представителство, търговия и дистрибуция на LED осветление на марката V-TAC. В дейността на компанията се включва и представителство и продажба на електрическа енергия от ЕНЕРГО-ПРО и абонаментна поддръжка на всякакъв вид електро услуги.   ”С& М ГРУП 2016” ЕООД съществува от началото на 2016 г., като за този кратък период от близо две години, фирмата има три отворени магазина в страната. Бъдещият ..
Възможност за собствен бизнес | Франчайз | гр. Хасково
Възможност за собствен бизнес
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 7 дни
Международна компания, работеща по голям международен проект на пазара на здравето, предлага възможности за добри доходи: 1- Изграждане на собствен международен бизнес(франчайзинг) с минимални инвестиций. Повече информация ТУК: http://bp.vipgroup.net/bg/ Код за регистрация-359-036269 2-[Премиум клуб] Възможности за допълнителни доходи формиращи се от продажби и консултации- онлайн и офлайн. За повече информация изгледайте клипчето ТУК: https://youtu.be/SttFq068eBM Набираме амбициозни, мотивирани и общителни хора, които искат: Да работят за себе си: Да получават неограничени дохо..
предлагам съдружие за откриване на дрогерия | Франчайз | гр. Бургас
предлагам съдружие за откриване на дрогерия
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 343 дни
Предлагам съдружие за откриване на Дрогерия. Имам опит в работата с дрогерии и възможност за всякаква подкрепа. Моля само сериозни и обмислени предложения и идеи. Изпратете на мейла ваши координати и аз ще се свържа с Вас да обсъдим възможностите.
Център за матраци  франчаиз | Франчайз | гр. Бургас
Център за матраци франчаиз
Център за матраци Бургас
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Център за матраци Бургас,  преди 531 дни
Център за обзавеждане и матраци е представител на Матраци Класик, Пермафлекс ,Магнифлекс, Дорсал,Манифатура Фаломо,Екон Латекс ,ТЕД ,Матраци Нани,Темпур и Блян.Всички наи-нови модели анатомични,ортопедични и ергономични матраци,матраци с мемори пяна,акватех пяна,латекс,отделно опаковани пружини,пружини тип бонел.Предлагаме франчайз и обучение .Пьрвоначална инвестиция около 20 000 лв.Годишна такса 3%
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг