1. home
  2. »
  3. bcФермерство, Механизация
  4. »
  5. Селскостопански продукти

Селскостопански продукти

394 обяви
Нова реколта от собственик производители дини и пъпеши и тикви

продавам манатарки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 10 лв. прясна манатарка 1 качество

Продавам череши

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 2 лв. Продавам череши от градина 500 дка., в малки и големи количества; - С доставка при минимални количества от 200кг и от място от градината -с. Тръница, общ. Нови пазар; - Череши за ракия, за сладко,..
Произвеждам екологично чисти плодове и зеленчуци, без торове и препарати. Краставици, Домати, Пипер, Патладжан, Пъпеши, Дини.

Фуражи за всички видове животни

гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Склад за фуражи и фуражни компоненти за всички видове селскостопански животни, птици, риби и домашни любимци. Изхода на гр. Пазарджик в посока кв. Ивайло.
Цена: 9.10 лв. Гранулирани комбинирани фуражи GEBI за гълъби ЕнергоЛЕТ СТАРТ (млади, подрастващи гълъби) - 8,60 лв./10 кг (редовна цена 10.20 лв./10 кг) ЕнергоЛЕТ - 7,70 лв./10 кг (редовна цена 9.10 лв./10 кг) ..

Пчелен мед

гр. Българово, обл. Бургас
Цена: 5.50 лв. Продавам пчелен мед. Изпращам по еконт. За 800кг. безплатна доставка. Медът е в нови тенекий по 25кг.

Горски боровнки

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Цена: 8.50 лв. Продавам горски боровинки набрани от Стара планина. Изпращам по еконт и Спиди с наложен платеж в цялата страна. Цена 8.50лв за килограм. При поръчка на 5+ кг цената е 8лв за килограм.

Продавам бали люцерна

с. Драгановци, обл. Габрово
Цена: 0.17 лв. Продавам рулонни бали люцерна. Реколта 2020. Цена: 0,18 лв / кг Рулонни бали сено ЗВЕЗДАН - 0,15 лв / кг Повече информация на посочения телефон. Село Драгановци - на главния път между гр. Габров..

Бадеми с мека черупка от производител

гр. Хасково, обл. Хасково
Цена: 8 лв. Бадеми с мека черупка от производител. В разфасовки от 5 кг за 40 лв с Безплатна Доставка до офис на Спиди.
Цена: 1.80 лв. Продавам оплодени яйца от Бяло и Синьо Брезе. Едни от най добрите носачки дори през зимата, и с много вкусно месо. Родители внос от Германия.
Цена: 12 лв. Производител на Био-козе сирене от френски алпийски кози; Млякото от тази порода кози се характеризира с това че няма миризма; На цвят е чисто бяло Отглеждаме ги повече от 10 години в стара плани..
Цена: 4 лв. Който опита сладката и сиропите ми, става абонат. Приготвям всяка година и свободни количества. Домашно сладко от зрели цели смокини Рачел - сладко от хрупкави парченца тиква - по бабината ре..

Продавам люцерна реколта 2020

с. Крушаре, обл. Сливен
Цена: 7 лв. Продавам бали люцерна реколта 2020 г, цена - 7 лв/бр
Цена: 8 лв. Домашен сироп от Дива МЕНТА - концентрат за разреждане 1:6 и повече Приготвям всяка година от листа и цветове на планинска дива мента, по специална рецепта, без консерванти, натурален. Съдържа б..

Пресни картофи, сорт Сорая - реколта 2020 г.

с. Хаджиево, обл. Пазарджик
Цена: 0.50 лв. Продавам пресни картофи, сорт Сорая, реколта 2020 г. Налично количество 30 тона. По заявка на клиенти правя и гаци (мрежички) с тегло 20 -25 кг. Картофите са произведени в село Хаджиево, община Пазард..

Сирене и мляко, овче и козе

гр. Варна, обл. Варна
Цена: 12 лв. Предлагам домашно произведено овче и козе сирене. Доставка до адрес на клиента, само за град Варна лично предаване, не изпращам по Еконт. Сиренето се предлага само в чисто нови кутии за хранителната п..
Продавам лавандулово масло БИО със сертификат Цена: По Договаряне.

Еко Лешникова ядка - селектирана реколта сезон 2019

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Цена: 19.50 лв. Продаваме Лешникова ядка Реколота - 2019г. Почистена, вентилирана, без стари и черни ядки. Вкусовите и качества са гарантирано най-добри, идеална за кулинария в дома, както и много подходяща за..

Продавам домашни пъдпъдъчи яйца

гр. Бургас, обл. Бургас
Цена: 0.12 лв.

фураж за пъдпъдъци Gebi - Сърбия

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Фирма ”Зара био микс” ООД предлага продукти на фуражен завод ”ГЕБИ”- Република Сърбия. Фуражите са с внимателно подбрани съставки за постигане на максимални резултати за кратко време. Пълноценен гра..

Гранули за гълъби GEBI

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Фирма ”Зара био микс” ООД предлага продукти на фуражен завод ”ГЕБИ”- Република Сърбия. Фуражите са с внимателно подбрани съставки за постигане на максимални резултати за кратко време. Гранули за гъл..
Фирма ”Зара био микс” ООД предлага продукти на фуражен завод ”ГЕБИ”- Република Сърбия. Фуражите са с внимателно подбрани съставки за постигане на максимални резултати за кратко време. Пълноценен г..

Гранулиран фураж Геби- GEBI- за агнета и ярета

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Фирма ”Зара био микс” ООД е регионален представител на фуражен завод ”ГЕБИ”- Република Сърбия. Фуражите са с внимателно подбрани съставки, без ГМО и консерванти за постигане на максимални резултати за..

Кайсия за ракия

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 1 лв.

Пъдпъдъчи яйца

гр. София, обл. София
Цена: 0.15 лв. Пъдпъдъците са отглеждани в добри и естествени условия, като се хранят само със естествени и пълноценни смески- без хормони и дргуи вредни химикали и продукти. Яйцата са пресни и с отлична големина ..
Цена: 7 лв. Продавам натурален домашен ябълков оцет, произведен с естествена ферментация на екологично чисти ябълки, собствено производство и зряла оцетна гъба. Подходящ за кулинарни, здравословни и козметични це..
Родителите са на снимките. Елитни птици от три линии. Внос са супер качество. Много добра люпимост. Работя с куриер. Доставка с отстъпки на ниски цени. За повече информация на телефона ми-Стоян.
Продавам яйца за люпене и готови двойки от елитна Арабска Чайка. Птиците са внос и качеството е на изключително ниво. Работя с куриер за цяла бг. За повече информация на телефона-Стоян.
Родителите са на снимките.Елитни птици внос от две линии.Продавам големи двойки,пилета и яйца за люпене.Работя с куриер за цяла бг.За повече информация на телефона Стоян.
Въведи страница №
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.