1. home
  2. »
  3. bcПотребители
  4. »
  5. Elit dogs (elitdogs)
  6. »
  7. bcДомашни любимци
  8. »
  9. Търсят партньор
back to top
filter icon Филтри 1
sort icon Сортирай по
Потребител
elitdogs (Elit dogs)
× loader icon
Област
Всички
loader icon
Населено място
Всички
loader icon
Аз съм
Всички
loader icon
Моят пол е
Всички
loader icon
Обяви подадени след
Всички
loader icon

Търсят партньор : elitdogs (Elit dogs)

6 обяви
ЗА РАЗПЛОД Супер мини Йорки Мъжко за Разплод
Аз съм: Куче Мъжки Кучето е от най-миниатюрния размер Йорки. Кучето е от развъдник само за миниатюрни Йоркита, внесено от чужбина. Кучето е с много къса муцунка, малки ушички и огромна козина тежи 1.300 кг. Запложда на..
Мини малтийска Болонка мъжка за разплод
Аз съм: Куче Мъжки Малтийска болонка Мини малтийска Болонка мъжка за разплод кученцето е с много дълъг прав косъм внесен е от чужбина.
Френски Булдог мъжки за Разплод - Уникат кафяв.
Аз съм: Куче Мъжки Кучето е с най - редкия, най - търсен и най - атрактивен за България светло кафяв цвят. Кучето може да се види и от снимките, че е уникален представител на породата сбито компактно мускулесто куче..
 рекламирай сам в favicon
ЗА РАЗПЛОД Истински Померан мъжки /Мини
Аз съм: Куче Мъжки Кучето е от много елитна Руска кръвна линия, с огромна и гъста козина. Родителите на кучето са с много титли на международни изложби. Кучето е много миниатюрно и компактно с къса и сбита муцунка. Исти..
Истинско Расово чихуахуа мъжко за разплод
Аз съм: Куче Мъжки Кучето е от елитни родители с родословие, клубни шампиони на Словакия. С много къса миниатюрна муцунка е. Компактно истинско чихуахуа.
Blue -creame френски булдог мъжки за разплод
Аз съм: Куче Мъжки Мъжки френски булдог за разплод с уникат цвят Blue крем син крем шампанско. слагам снимка и на неговия баща” син лилак ”последната.