back to top

Под наем

6 обяви
Украса за рожден ден, бал, кръщене, погача, сватба и други

Парти украси за всякакви поводи, на достъпни цени!? Работим на територията на град София и Перник! Украса за бал Украса за кръщене Арка с балони Фото кът Украса за погача Балони Украса за сватба Пар..

Детски карнавални костюми под наем в София, огромно разнообразие
Цена: 20 лв.

Голям избор от ефектни карнавални костюми под наем! Ако сте от София и не ви се купува костюм, но искате да зарадвате детето си, заповядайте при нас! Разполагаме с над 1500 различни модела дамски, мъж..

Ефектни, карнавални костюми под наем за София!
Цена: 20 лв.

Тази година, опитайте нещо ново и си направете карнавално парти! Бъдете нестандартни и обличайки карнавален костюм, забравете за няколко часа за всички проблеми! Ако искате да бъдете с ефектен карнава..

 рекламирай сам в favicon
Бънджи Tropic Fun под наем
Цена: 20 лв.

Стойността на наема е: 20лв. за 14 дни 39лв. за 30 дни 72лв. за 60 дни Подходящо за деца на възраст над 6 месеца с тегло до 12 кг и 81см височина При получаване на бънджито се оставя 90лв. д..

Бебешка везна BEURER под наем
Цена: 11.20 лв.

Бебешко кантарче Бюрер наем за 30 дни само: 19.50 лева наем за 7 дни: 7 лева наем за 14 дни: 11.20 лева за 30 или повече дни: 0.65 лева на ден - капацитет 20кг. - деление 5гр. - функция ..

Бебешка везна под наем
Цена: 30 лв.

Везната е предназначена за измерване на теглото на бебета и малки деца. Голяма платформа за поставяне на детето. Технически характеристики: Максимален товар: 20kg Точност: 5g Запаметяване и ..