Филтриране
Сортиране
    Филтър
  • Област
  • Населено място
  • Цена
  • Обяви подадени след
  •  Разширено търсене
  • реклама

Детска козметика и хигиена

11 обяви

Аксесоари за бебета

гр. София, обл. София
Цена: 35 лв.
Цена: 20 лв. OSA Gel / Оса ефикасно гелче, което облекчава болката при растеж на бебешки зъбки. Гелчето е чисто ново и е доставено от Германия. Срокът на годност е до 2020г. Възможно е лично предаване в София или ..
Цена: 15 лв. БЕЙБИНОС 50мл. / BABYNOS 50ml. е специално мехлемче за масаж, което се нанася лесно и чисто върху коремчето и допринася за успокояване на колики при кърмачета и малки деца. Бързо се разтопява върху ко..
Цена: 35 лв. Най-добрите капки срещу колики при новородени бебенца ЛЕФАКС 100мл. - LEFAX Pump Liquid 100ml. Капките са много ефективни и помагат за облекчаване на болките в корема. Чисто нови, доставени от Германи..
Цена: 15 лв. Памперси и памперс гащи на Pampers, внос от Англия! Налични! За гр. Бургас, Център - лично предаване! Памперс baby dry 4 номер-44 бр. -15 лв 86 бр. -29лв 4+ номер-41 бр. -15лв 76 бр. -28лв ..

Pampers baby dry jumbo pack внос от Англия

гр. София, обл. София
Цена: 28 лв. Pampers baby dry jumbo pack внос от Англия. Доказано качество! За разлика, от тези които се предлагат на българския пазар, английските са по тънки, удобни и не пропускат. Забравете за подсичането и об..
Цена: 15 лв. мн. запазен и отлично поддържан уред. само за 4 мин. почиства и стерилизира общо до 4 бр. шишета за мляко или кърма. предлага се без шишета. на практика са 2 комплекта с 1 капак.

Диспенсър за паста за зъби Миньон

гр. Сливен, обл. Сливен
Цена: 11.50 лв. Диспенсър за паста за зъби Миньон Желаете ли да сложите край на постоянните преговори с децата за миенете на зъбките преди сън? Имаме изненада за вас! На помощ идва диспенсъра за паста с формат..
Цена: 9 лв. Часовник зъбче - усмихнат мини пясъчен часовник за миене на зъби - деца Видео: https://www.youtube.com/watch?v=U5wNECs_6Pw https://www.youtube.com/watch?v=gAODutgIIVQ https://www.youtube.co..

Very Bella -детски комплект с гримове Pad

гр. Монтана, обл. Монтана
Цена: 25 лв. Предлагам детски комплект гримове Very Bella във формата на IPAD. Комплектчето почти не е ползвано, но едно детенце бръкна малко грозно в 2-3 от гримчетата ( заснела съм ) и поради това, цената е почт..
Цена: 50 лв. Медицинска ножица Солинген, оригинал, за рязане без порязване. Продават се комплект двете ножици.
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.