back to top

Бебешки и детски колички bersa_imoti (БЕРСА - ИМОТИ)

1 обяви
Продава детска количка
Състояние: Втора употреба Комбинирана количка втора ръка

Продава детска количка и бебешко кошче и столче за кола. Детската количка може да се ползва с кош за новородено, седалка за количка(летен кош).2 детски коли