1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 971059

Ясновидка ДИДА - събирам разделени двойки, разпаднати бракове - 089 560 8787, 087 882 0113

Обява №:
971059
Местоположение:

/За цялата страна/
Актуализирана днес. Валидна още 13 дни.
Допълнителна информация

Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе!

Работи в страната и в чужбина,
с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН - /089 560 8787, 087 882 0113/

1.Предсказва минало и бъдеще
2.Открива и изчиства магии и родови проклятия
3.Събира разделени двойки и разпадни бракове
4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция


Катя от Чирпан
Потърсих Дида, защото за кратък период от време ми се ст рупаха доста неща - болести, разочарования, раздели и т.н. Имах чувството, че съм урочасана или ми е направено магия. Във времето съм търсила помощ и от други врачки, но Дида ме спечели с искреността си и способностите.
За разлика от други тя беше категорична - нямаш магия. Не ме излъга и не ми поиска маса пари, а ми обясни, че имам затворени енергийни полета.
Дида има сила да вижда и да помага. Това е нейната карма. Вярвам й напълно и препоръчвам, ако имате проблеми, съмнения - потърсете я.

Светла от Свиленград

”Казвам се Светла и съм от Свиленград. Разбрах за Дида от приятелка, на която е помогнала. Въпреки далечното разстояние, след няколко разговора аз посетих Дида и разказах за моята болка. Тя ми помогна да се съберем отново със съпруга ми. Имаше намесен трети човек, който влияеше енергийно не само на него, но и на мен. Ако имате подобен проблем, обадете се на Дида.”

Гергана от Русе
С Дида сме от един град и аз често я посещавам или се допитвам до нея. Напътства ме винаги, когато имам проблем или когато съм пред дилема. Помагала ми е при вземане на трудно решение, свързано с работата или пък в личен план. Имам й пълно доверие, което се е изградило и доказало във времето.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО