реклама
Обява № 971059 е ТОП оферта
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на преглежданията

Ясновидка ДИДА - събирам разделени двойки, разпаднати бракове - 089 560 8787, 087 882 0113

гр. Русе, обл. Русе
Препубликувана преди 1 ден (първа публикация преди 1585 дни), Последна редакция преди 1 ден, Валидна още 21 дни
Добави в наблюдавани обяви
( 5 потребителя наблюдават обявата )

Ясновидката ДИДА - номер 1 в Северна България и Русе!

Работи в страната и в чужбина, с ЛИЧНА СРЕЩА или по ТЕЛЕФОН!

1.Предсказва минало и бъдеще
2.Открива и изчиства магии и родови проклятия
3.Събира разделени двойки и разпадни бракове
4.Прави амулети за любов,късмет и щастие - 100% гаранция

Симеон от Варна, 38 г.
Потърсих Дида, защото съм чувал че открива на 100% направени магии. Аз мислех, че имам такава, защото всичко в живота ми изведнъж тръгна назад. Останах без работа, здравословно не бях добре, отношенията със семейството ми се влошиха. И мислех, че имам направена магия. Срещнах се лично с нея в Русе и за мое учудване тя каза: ”Не, ти нямаш направена магия. Всичко, което се случва на човек в живота е в неговата глава - съмнения, подозрения. Човек е това, което са неговите мисли.” Благодарен съм й, че беше искрена с мен. Не е от тези ясновидки, които като видят отчаян до безкрайност човек, ще го излъжат, за да му вземат парите. Тя е и добър психолог. Насочва човек към правилно мислене и действие. БЛАГОДАРЯ Дида, че те има и помагаш в трудни, безнадеждни моменти.

Валерия от Приморско, 28 г.
Разговарях с Дида по телефона и си уредих среща с нея. Разбрах, че освен, че вижда точно проблемите в живота на хората, напътства и изчиства негативи. Аз имах подозрения, че от прекалено много завист и недобросърдечни хора съм уручасана или нещо подобно. И се оказах права. Дида откри заключени и блокирани чакри, енергийното ми поле беше до минимум, което не позволява развитие на човек и душата ”боледува”. С две-три срещи аз се почувствах наистина по освободена, уверена и като че ли заредена с емоции и енергия. Не знам каква е силата и умението на тази жена, но тя ми помогна да продължа напред. БЛАГОДАРЯ!

Здравейте, казвам се Евелина от Габрово.
Разбрах от познати, че Дида е ясновидката, събрала много разделени хора. Потърсих я, защото имах същия проблем. Връзката с дългогодишния ми приятел се разпадаше. Дида ми помогна - тя вижда причината, изчиства събраните негативите/най-често от недоброжелатели/ и дава съвети. Консултирам се винаги с нея при някакви начинания или колебания. Благодаря Дида!
089 560 8787
087 882 0113
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг