back to top

Калимба музикален инструмент със 17 клавиша

Обява №
9009240
Обява от
Цена
49 лв.
Местоположение

град София, област София
Състояние
Вид
Музикални играчки
Актуализирана преди 15 дни. Валидна още 74 дни.
Допълнителна информация

ОРИГИНАЛНО ПРЕНОСИМО ДЪРВЕНО ПИАНО KALIMBA СЪС 17 КЛАВИША + АКСЕСОАРИ
Висококачествената дървена калимба от махагоново дърво и стомана от полската марка Zenwire осигурява много висококачествено звуково изживяване. Този музикален инструмент Zenwire е изработен от най-добрите материали, използвани в музикалната индустрия, което гарантира отлична акустика и издръжливост на инструмента. Има специални резби, благодарение на които е много по - лесно и приятно да се държи в ръка.

Това е малък, спретнат инструмент. Работи при всякакви условия. Благодарение на компактните си размери и включените аксесоари, той е чудесен спътник по време на пътуване и много повече. Инструментът е много лесен за използване, така че може да се използва успешно от начинаещи, деца или професионалисти.

Инструментът калимба ви позволява да се забавлявате страхотно с приятели. Това е нещо както за хора, които вече знаят как да играят, така и за начинаещи. Благодарение на гравирането върху клавишите можете лесно да докосвате нотите на песента. Калимба е инструмент, който издава много приятни за ухото звуци, така че определено ще сте спокойни, докато свирите на него. Други имена на калма, макар и по-малко известни, са мбира и занза.

Интересното е, че африканският музикален инструмент калимба най-вероятно е създаден преди 3000 години и е направен изцяло от бамбуково дърво. По-късно обаче дървената калимба е заменена със смес от дърво и метал, защото издава по-интересни звуци. Kalimba 17 keys е инструмент, който можете да носите със себе си навсякъде, благодарение на малките си размери. Калимба махагон е най-често избираният от потребителите цвят.

Най-висококачествените материали, използвани в музикалната индустрия, т.е. махагоново дърво и стомана, са използвани за конструкцията на калимба.
Нашата Kalimba е правилно настроена от производителя от първата употреба. Благодарение на това можете да го използвате веднага, не е необходимо да инсталирате или настройвате нищо. Инструментът може да се използва веднага след разопаковане и да се наслаждавате на високото му качество на звука.
Включените аксесоари, като подложки за пръсти, чук за настройка, калъф и ръководство на полски, повишават комфорта и безопасността при използване на инструмента.
Двата отвора за вибрато в задната част на Kalimba подобряват акустиката на инструмента и ви позволяват да създавате по-персонализирани звуци.
Специална скулптура на длан подобрява комфорта при захващане на Kalimba.
Марката Zenwire гарантира високото качество на инструмента и доказва неговата оригиналност. Продуктът подлежи на строг качествен контрол по време на производството. Всеки от екземплярите е тестван от производителя преди да бъде пуснат на пазара.
Zanza Zenwire е много естетически направен инструмент, който осигурява не само висококачествени акустични, но и визуални свойства.
Изключително лесен за използване, той ще бъде оценен както от професионалисти, начинаещи, така и от деца.

КАЛИМБА - КАКЪВ Е ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ?
Калимба е много хубаво звучащ инструмент от Африка. На практика всеки, който вземе този инструмент, може да издаде всякакъв звук от него. Всеки вид калимба издава много хубави и приятни, релаксиращи звуци. Красотата, скрита в простотата на този инструмент, го прави все по-популярен в света и ценен от потребителите.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Брой клавиши: 17 - най-оптималния брой клавиши, открити в музикалната индустрия за този инструмент,
Цвят: кафяв ”дървен махагон”
Тегло: 320 гр
Размери на калимба: 18,1 х 13,1 х 3.2 см
Размери на опаковката: 22 х 19 х 7 см
Допълнителен слой защитен лак,
Два вибрато отвора,
Допълнителното извайване на ръцете подобрява качеството и комфорта на захвата,
Материал: Махагоново дърво + стомана
Комплектът включва: Kalimba, кадифено покритие, чук за настройка, върхове на пръстите. стикери, кърпа за почистване, книжка с инструкции

Ако желаете да поръчате, моля да изпратите две имена, телефон и офис на Еконт.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Мартин Иванов
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://martbg.com
http://www.simda.bg
Адрес на подателя
област София, София, София, Лъвов мост, бул. Сливница 178
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /