back to top

10 000 Литра Резервоари за Вода, Септични Ями, Подземни и Бидони за Вода

10 000 Литра Резервоари за Вода, Септични Ями, Подземни и Бидони за Вода
image_2
image_3
Обява №
8950602
Обява от
Цена
6 800 лв.
Местоположение

град Велико Търново, област Велико Търново
Състояние
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 33 дни.
Допълнителна информация

🌟 Добре дошли в света на надеждното съхранение на течности с нашия полиетиленов резервоар от Фирма Полли Трейд - Утвърден Производител в България! 🌟

Вашата потребност за съхранение на вода и течности е ключова за вашия ден, живот и бизнес операции. Представяме ви нашето разнообразие от продукти, включително резервоари за вода, резервоари за септична яма и бидони за вода, предназначени да ви осигурят удобство и безопасност.

Нашите резервоари за вода се отличават с изключителен капацитет и издръжливост. От малки домашни съдове до огромни резервоари с капацитет от 8,000 литра, предлагаме разнообразни решения за вашите нужди. Тези резервоари са изградени от висококачествени материали, гарантиращи, че вашата вода е сигурна и чиста.

За обекти със септични системи, предлагаме интелигентни и екологично чисти септични решения. Те не само обработват отпадъчните води възможно най-ефективно, но също така съхраняват вода за вашия дом или бизнес. Тези системи са разработени с оглед на оптимална устойчивост и иновативни технологии, които намаляват влиянието върху околната среда.

За мобилност и гъвкавост в съхранението на вода, нашите бидони за вода са идеални. С лесно преносими бидони можете да си осигурите питейна вода дори при пътувания, извън домашни активности или аварийни ситуации.

Нашият ангажимент към качеството и безопасността на водата ви дава увереност, че продуктите, които предлагаме, са надеждни и съответстват на всички необходими стандарти. Ние предоставяме решения, които не само удовлетворяват вашите текущи нужди, но и ви подготвят за бъдещите предизвикателства.

С нас, може да си осигурите надежден и лесно достъпен източник на вода и съхранение на течности. Не изпускайте възможността да обсъдите вашите изисквания с нашия екип, който ви предлага индивидуални и иновативни решения. Вашият комфорт и безопасност са наш приоритет, и с нашите продукти можете да се чувствате спокойни във всеки момент.

🌈 Вместимост и размери: Предлагаме разнообразие от вместимости и размери на нашите резервоари, за да отговорим на всякакви нужди.

От компактни до големи, имаме резервоари, които ще отговарят на вашите изисквания.
Резервоари за вода / За септична яма/ Бидони за вода / Цистерни 10 000 л.
- ширина - 165 см
-височина - 175 см
- дължина - 540 см

РЕАЛНА ВМЕСТИМОСТ
Българско висококачествено производство!

 Най-доброто качество на най-добрата цена!

 Предлагаме Доставка в цяла България

🌈 Материал и качество: Нашите резервоари са изработени от висококачествен полиетилен, който гарантира дълготрайността и надеждността им. Те са устойчиви на корозия, въздействието на различни климатични условия и химикали.
 Нашите продукти са сертифицирани за:
o качество на производството CE, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005,
o произход на суровините: CE-72/2002, CE-1/2004, CE-79/2005
🌈 Продуктите ни са с гаранция срещу всякакви дефекти причинени от материала или по времето на производството за период от 2 години след датата на продажба.

 ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС!

💡 Нашите полиетиленови резервоари са идеални за всеки, който търси надеждно и удобно решение за съхранение на течности. Независимо дали сте собственик на ферма, производител на храни или имате нужда от съхранение на течности в промишлеността, ние имаме резервоар, който ще отговори на вашите изисквания.

📞 Свържете се с нас на посочените в обявата номера и нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия полиетиленов резервоар за вас.

🌐 Посетете нашия уебсайт и открийте още информация за нашите интересни полиетиленови резервоари. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-доброто решение за вашите нужди за съхранение на течности!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Мега бокс
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://bidonibg.com
Адрес на подателя
област София, София, Околовръстен път
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /