back to top

Нови луксозни къщи в затворен комплекс ALIGOTÉ PARK без такса поддръжка!!!

Нови луксозни къщи в затворен комплекс ALIGOTÉ PARK без такса поддръжка!!!
image_2
image_3
image_4
image_5
Обява №
8738703
Обява от
Цена
288 960 EUR
Местоположение

Банево, град Бургас, област Бургас, (Виж Банево на картата)
Етажност
Двуетажна къща
РЗП
206 кв.м РЗП
Двор
500 кв.м двор
Особености
Самостоятелна След ремонт Канализация Ток Вода Локално отопление Слънчеви колектори В затворен комплекс Панорама море
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 25 дни.
Допълнителна информация

ХОУМ ИНВЕСТ ПРОДАВА нови, луксозни къщи в затворен комплекс ALIGOTÉ PARK в гр. Бургас, кв. Банево.
Луксозна еднофамилна къща №5, на два етажа със самостоятелен двор 500 кв.м. в регулацията на кв. Банево.
 “ALIGOTÉ PARK”- кв. Банево е ситуиран само на 17 км. От Центъра на Бургас и на 1,5 км. от „Минерални бани”.
Да живееш извън градската среда и същевременно в близост до нея, вече е въпрос на престиж, на въображение, и на усещане за свобода.
Това да разполагаш със собствено дворно пространство е мечта на всеки собственик на градски имот, която никога не може да осъществи(с малки изключения).  
Архитектурна визия и концепция на “ALIGOTÉ PARK” пресъздава именно тези предимства за своите обитатели.
Неслучайно в последните години рязко нараства процентът на клиенти които искат да заменят градските си апартаменти с къща в близост до града.  
“ALIGOTÉ PARK” съчетава желаното от динамичния човек: уютен дом, собствено пространство за отдих, комуникативна локация, прекрасен горски парк за разходка и спорт в близост и много други. В “ALIGOTÉ PARK” клиентът получава не просто свое кътче, а среда за хубав живот.
Комбинацията от технологии използвани в проекта на комплекса в съчетание с високо качество на използваните строителни материали и оптималното разпределение на площите гарантира на своите клиенти максимален комфорт и рационалност.  
Използването на подови изолации с дебелина 100мм. върху всички плочи(етажни, междуетажни и покривни), фасадна изолация от 100мм. - вата с висока плътност и със завишена дебелина, гарантира както отлична топлоизолация така и акустичен комфорт. Акустичният комфорт в най-голяма степен създава усещане за опазено лично пространство. Изброените по горе предимства в съчетание със съвременна отоплителна и охлаждаща система от термо помпен тип дават невероятното усещане за комфорт и свобода.
Във време на постоянно повишаващи се цени на електро и топлоенергията това е огромно предимство за бъдещите собственици.
“ALIGOTÉ PARK” се намира само на 500 м. от училището и от автобусната спирка в Центъра на кв. Банево, на 400 м. от детска градина „Синчец”.
За проекта “ALIGOTÉ PARK”:
-      На площ от 5 дка са проектирани 7 самостоятелни еднофамилни къщи, всяка със собствен двор от 500 кв.м. до 1 250 кв.м.
-      Проекта “ALIGOTÉ PARK” е разположен в регулацията на кв. Банево - Бургас в м. Лозята - с правоъгълна форма и с изразен наклон в южна посока по дължината на парцела.
-      Алеята за автомобили между къщите е с ширина 6 м., което дава голямо удобство при паркиране и придвижване дори с по-голяма кола.
-      Състои се от пет типа едноетажни и двуетажни еднофамилни къщи, проектирани в единен класически стил, обединени като затворен комплекс. Не се предвижда такса поддръжка, но планира организация за почистване и поддържане на общата алея, входната бариера, видео наблюдение и всичко необходимо за сигурността и чистотата в “ALIGOTÉ PARK”.
-      Предвидено е паркиране за всяка отделна къща
За имота:
Самостоятелна еднофамилна къща в “ALIGOTÉ PARK” - Бургас
КЪЩА 5 /ДВУЕТАЖНА/
ЗП ет.1 - 111,83 кв.м
ЗП ет.2 - 94,57 кв.м
РЗП - 206,40 кв.м
Площ на парцела: 500 кв.м. (лице на парцела - 26 м. / дълбочина на парцела -19,50 м.)
Партерният етаж е разположен на кота +0,00. През входно предверие са достъпни дневна с кухня и трапезария (41 кв.м.), спалня (12 кв.м.), баня/wc (4,30 кв.м.), мокро помещение (4,30 кв.м.) и стълбище, водещо до второто ниво на сградата на кота +3,16 м. Там са обособени две спални (18 кв.м. и 19 кв.м.), две бани (4,80 кв.м. и 5 кв.м.), дрешник (9,70 кв.м.). От спалните има достъп до тераса. Дрешникът е с прозорец и може да се превърне в малка спалня или кабинет.
Тази двуетажна къща е позиционирана в североизточната част на парцела, така че верандата, дневната, спалните и терасите към тях да са с изложение юг - запад - югозапад.
Сервизните помещение и стълбите свързващи двата етажа са проектирани в североизточната част на къщата, а местата за паркиране са определени в източната част на парцела.
Разстояние до всички съседни къщи е над 11 м.
Като изключим застроената площ на къщата с верандата, местата за паркиране и входната алея, в двора остава свободно пространство около 300 кв.м., позиционирано в югозападната част на парцела, което дава възможност на собственици да се наслаждават на спокойствие, уют и уединение.
 ОПИСАНИЕ НА ИЗПОЛЗВАНИТЕ МАТЕРИАЛИ:
 o  Конструкцията на всички жилищни сгради е монолитна с носещи греди, колони и стоманобетонови плочи.
o  Хидроизолации - Technonicol и Mapei.
o  Зидария - керамични блокове Wienerberger Австрия, Porotherm 25 N+F, Porotherm 12 N+F.
o  Табла, ключове и контакти Schneider electric.
o  Вътрешни мазилки - Rofix.
o  Алуминиева дограма с прекъснат термомост, цвят по RAL 9007 (сиво), Стъклопакет: 44 /4S+Б+Ка/,  Ширина на касата - 67 мм., Топлоизолационните характеристики на профила: Uf = 1,1 W/m²K, Вложка полиамид - 30 мм., шумоизолация до - 45dB с три серии от специални уплътнители.
o  Топлоизолации на плочи (основи, междуетажна) - XPS 10см.
o  Топлоизолация на плоча (покривна) - минерална вата 10см.
o  Външна топлоизолация - каменна вата 10см., силикат - силиконова завършваща мазилка.
o  Декоративни облицовки: камък - травертин, алуминиеви декоративни панели.
o  Покрив - скатен, с дървена конструкция
o  Покривна система Tondach (керамични керемиди).
o  Отопление: в сградите е предвидена централна система за отопление с въздушноохлаждаем термопомпен агрегат, водно-подово, лъчисто отопление, водни вентилаторни конвектори, водни алуминиеви радиатори и лири за баня;
В цената са включени - тръбна разводка, разпределително табло-оборудвано!
Опция за доставка с допълнително заплащане - въздушноохлаждаем термопомпен агрегат, водни вентилаторни конвектори, водни алуминиеви радиатори и лири за баня.
o  Охлаждане: предвидената отоплителна инсталация, ще може да работи и в режим на охлаждане по индивидуална преценка на Възложителя.
o  БГВ: топла вода за битови нужди ще се осигурява от комбиниран, обемен бойлер с две серпентини, подвързани към термопомпения агрегат и соларна инсталация (опции). Бойлера е комплект с ел. нагреватели.
o  Озеленяване на двора и напоителна система.
Къщите се предлагат за продажба в завършен вид (до ключ) с опция за избор на настилки, облицовки, бои. По избор на клиента се предлага и възможност за изработка на проект за обзавеждане и неговото изпълнение. Дворни пространства - озеленени с дървесна растителност и тревни площи, монтирана поливна система.
За повече информация или оглед се обадете на посочения телефон.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
”ХОУМ ИНВЕСТ” ЕООД - член на НСНИ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас, Славейков бл.132
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /