back to top

3-местна туристическа палатка - 210х120 размери: 123/100 / 375см

Обява №
8548639
Цена
235 лв.
Местоположение

град София, област София
Състояние
Актуализирана преди 6 дни. Валидна още 84 дни.
Допълнителна информация

УЛТРА ВИСОКА ВОДОЗАЩИТА - благодарение на залепените шевове, палатката е силно водоустойчива, не е нужно да се притеснявате за нищо, дори при силен дъжд. Водоустойчивостта на пода е до 6000 мм, а обшивката е 4000 мм. Това позволява палатката да се използва безопасно.
3 МЕСТА - палатката ще бъде идеална за семейни пътувания или къмпинг с приятели. Вътре в палатката има спалня и голям вестибюл с два изхода. Палатката е просторна, лека и компактна, което определено улеснява транспортирането й и осигурява удобни условия за настаняване.
КАФЕ С ДРЪЖКИ - палатката в комплекта има и калъф, така че лесно можете да я сгънете и скриете, което ще ви позволи удобно пренасяне и съхранение. Капакът е с практични дръжки.
ТРОПИК И ВЕСТИБЮЛ - палатката е снабдена с водоустойчива табличка и практичен голям вестибюл, която може да се използва като практична кухня. Благодарение на него не е нужно да се притеснявате, че нещата ви ще се намокрят в дъжда. Ще помогне и за решаването на честия проблем на пътуващите, който е бъркотия в палатката.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - плат: 70D / 190T полиестер; водоустойчивост на листа: 4000 мм; водоустойчивост на пода: 6000 мм; прът: стъклени влакна 11мм; шевове: запечатани с лепило; листовка: да; максимален брой хора: 3; спални: 1; вестибюл: да; мрежа против комари: да; вентилация: да; размери:; размери на спалнята:; тегло на комплекта: 4 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ:

плат: 70D / 190T полиестер
водоустойчива листовка: 4000 мм
водоустойчивост на пода: 6000 мм
прът: стъклени влакна 11мм
шевове: запечатани с лепило
листовка: да; максимален брой хора: 3
спални: 1
вестибюл: да
мрежа против комари: да
вентилация: д
размери на спалнята:
тегло на комплекта: 4 кг

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.shines.bg
Адрес на подателя
област София, София