back to top

Кошарка - клетка за животни 80х80см

Обява №
8548612
Цена
403 лв.
Местоположение

град София, област София
Състояние
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 56 дни.
Допълнителна информация

ДВОЙНА ЗАЩИТА - портата в кошарата е двойно обезопасена - за да я отворите, повдигнете горната и долната дръжка и ги плъзнете надясно. Няма риск случайно да се отвори, напр. под натиск от домашен любимец. Всички части са прецизно заоблени, което значително намалява риска от наранявания дори при директен, динамичен контакт.
МНОГОВАРИАНТНА - 8 отделни панела дават възможност за приспособяване на разположението на писалката към формата и размерите на пространството, което трябва да контролира, както и към индивидуалните изисквания за безопасност и личните очаквания на потребителя. Когато е напълно настроен, той ви позволява да осигурите площ до 19,2 кв.м, което ви позволява да създадете контролирана зона с много свобода вътре.
ШИРОК ОБЕКТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯ - устройството е подходящо за очертаване на безопасна зона за придвижване и за ограничаване на достъпа на домашни животни, които се отглеждат в кошарата и са под постоянен надзор. Подходяща е както за вътрешна, така и за външна употреба, устойчива е на високи и ниски температури и всякакви други атмосферни промени.
БЪРЗ МОНТАЖ - достатъчно е да вмъкнете пръчка между всеки един от двата панела и да подредите дадената форма. След сгъване заема малко място, просто извадете всеки прът.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - материал: прахово боядисана стомана; цвят на конструкцията: сив; площ: 19,2 кв.м; размери на 1 панел (височина/широчина на 1 панел): 80 / 80см; размери след разгъване - правоъгълник (дължина/широчина/височина): 160/160/80см; тегло с опаковка: 20 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

материал: прахово боядисана стомана
цвят на конструкцията: сив
площ: 19,2 кв.м
размери на 1 панел (височина/широчина на 1 панел): 80 / 80см
размери след разгъване - правоъгълник (дължина / ширина / височина): 160/160 / 80см
тегло с опаковка: 20 кг
ВКЛЮЧЕНО

8 панела (7 обикновени + 1 порта)
Многовариантната кошара се състои от 8 панела, единият от които е порта. Обозначаване на конкретна зона на закрито или на открито помага за грижите и гарантира безопасността. Клетка е устройство, което не само е лесно за настройка и използване веднага след инсталирането. Това също е ферма, състояща се от 8 панела, които могат да бъдат конфигурирани по всякакъв начин. Предназначен е както за вътрешна, така и за външна употреба, устойчив е на високи и ниски температури и всякакви други атмосферни промени.

Кошарката е безопасно и стабилно. всичко частите са прецизно заоблени, което значително намалява риска от наранявания дори в случай на директен, динамичен контакт.

Гарантира затворена площ до 19,2 кв.м. Затова е идеално решение за отглеждане на домашни любимци, като кучета, в него. Многовариантната кошара е оборудвана с подвижна порта с двойна защита срещу отваряне.

Комплектът включва всички елементи, необходими за подготовка на кошарата за игра. Монтажът е лесен и не изисква твърде много време или специални умения. След сгъване заема малко място - просто извадете пръчките.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.shines.bg
Адрес на подателя
област София, София