back to top

Електрическа пила Mercado Trade, За нокти, Нокторезачка, С батерий, Кръгла

Обява №
8547570
Цена
45 лв.
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 11 дни. Валидна още 48 дни.
Допълнителна информация

Електрическа пила за нокти с батерий, Кръгла
Безопасно за бебета - Тази електрическа машинка за подрязване на нокти е 100% безопасна за бебета, никога няма да се притеснявате да режете случайно пръстите на бебето, тъй като острието на нокторезачката е скрито зад процеп, който предпазва пръстите. Абсолютно безопасно е дори с директно докосване на слотовете на автоматичния тример за нокти. Така, че можете да отрежете ноктите си със затворени очи или дори на тъмно! Тази нокторезачка е идеална и за възрастни хора, които нямат достатъчно сила с традиционните нокторезачки.

Лесно за управление - Дори деца или възрастни хора могат да използват тази електрическа нокторезачка. Необходимо е само да натиснете бутона, а нокторезачката ще завърши изрязаните нокти, ще изреже ноктите, ще шлайфа / пили / полира ноктите и автоматично ще събира остатъците от ноктите. В сравнение с традиционните нокторезачки, тази електрическа машинка за подрязване на нокти или пила за нокти или тример за нокти, както и да го наречете, прави подстригването на ноктите много по-лесно, спретнато, гладко и чисто.

Събирайте остатъци от нокти - С тази автоматична машинка за подстригване на ноктите никога няма да се притеснявате за отсечените отломки на ноктите, които летят навсякъде. Тази нокторезачка има вградена кутия за съхранение - когато използвате нокторезачката, отрязаните остатъци от нокти автоматично ще влязат в кутията за съхранение. Така че, можете да я използвате навсякъде (в офиса, на леглото, в колата и т.н.).

Прекрасен подарък - Тази електрическа машинка за подрязване на нокти е предназначена за всички хора, бебета, прохождащи деца, възрастни хора, момчета и момичета, мъже и жени и т.н., много удобни за държане и с елегантен вид. Така че, това е наистина прагматичен подарък за всеки.
Материал: Пластмаса
Цвят: черно, розово
Размер: 90 х 90 х 50 мм
Тегло: 240 г
Приложение: за домашни условия
Работи с батерий

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Меркадо Трайд
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област София, София