back to top

Студенопресовано сусамово масло 250 мл.

Обява №
8490845
Цена
9.50 лв.
Местоположение

град Ямбол, област Ямбол
Актуализирана преди 6 дни. Валидна още 23 дни.
Допълнителна информация

Намерете ни във фейсбук: Lavenderoil777
Продуктът съдържа впечатляващо количество мазнини - повече от 90% от тях са в състава. Мазнините са необходими за нормалното функциониране на ендокринната система, важни метаболитни процеси, работата на храносмилателния тракт, освен това мазнините са естествен източник на енергия за нашето тяло.
Мазнините са много важни за здравето и превенцията на нарушенияна женската репродуктивна система. Липсата на този елемент в диетата може да доведе до провал на хормоналните нива, менструални нарушения и загуба на менструация, анемия и дори безплодие.
Витамин С, присъстващ в състава, укрепва имунната система и подобрява устойчивостта на организма към различни вируси и инфекции.
Ретинол, или витамин А, е изключително полезен за здравето на очите и за предотвратяване на заболявания на зрението, костите и ставите. Ретинолът също значително подобрява състоянието на епитела, подмладява кожата и я прави красива и еластична.
Сусамовото масло е много полезно за нормално функциониране на храносмилателната система. Продуктспомага за подобряване на чревната подвижност и своевременно почистване на червата от токсини и шлаки. В допълнение, киселинността на стомаха се намалява, което прави маслото препоръчително за хора, страдащи от пептична язва или гастрит.
Редовната употреба на продукта служи като отлична превенция на тези стомашни заболявания, а също така спомага за борбата със запек и подуване на корема.
Витамин Е, който е богат на сусамово масло, е необходим за подобряване на състоянието на косата, кожата и ноктите. В допълнение към външната трансформация, витамин Е е изключително важен за здравето на репродуктивната система и е особено необходим за бременни и кърмещи жени за нормалното развитие на детето.
Мастните киселини, които са в основата на всяко масло, играят важна роля в метаболитните процеси, протичащи в организма. Тяхната липса може да доведе до смущения в работата на всички системи на нашето тяло.
Благоприятен ефект върху дихателната системапомага за борба с астма, бронхит.
Редовната умерена консумация допринася за ускоряване на метаболизма и намаляването на теглото.
Той има добър ефект върху здравето и състоянието на нервната система, подобрява психо-емоционалния фон, спомага за нормализирането на моделите на съня - всичко това благодарение на наличието на витамини от група В.
Маските, направени на базата на сусам, трансформират кожата- подхранват я с витамини и минерали, спомагат за премахване на възпалението или прекомерната сухота. Крехката и тъпа коса също се подобрява с маски сусам. Полезно е да се извършва масаж с използването на естествено масло.
Маслото от сусамово семе може значително да подобри благосъстоянието, да подобри здравето и да промени външния вид на всеки човек. Препоръчва се продуктът да се въведе в диетата за профилактика на заболявания на стомаха, както и за нормализиране на психо-емоционалния фон и заболявания на репродуктивната система при жените.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.facebook.com/CNC-%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D1%8F%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5-100842405483270
https://www.facebook.com/Lavenderoil777
https://www.facebook.com/markovastoka
Адрес на подателя
област Ямбол, Ямбол