back to top

Щора с форма на пчелна пита непрозрачна слънцезащита, бяла, сива, 55x130 см

Обява №
8442607
Обява от
Цена
39 лв.
Местоположение

град София, област София
Състояние
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 30 дни.
Допълнителна информация

Щора с форма на пчелна пита непрозрачна слънцезащита, бяла, 55x130 см

55 x 130 см - 39лв
100 x 130 см - 49лв

100% Чисто нов продукт!

Щорите са двулицеви: от едната страна цвета е сив, а от другата страна цвета е бял.

6 надеждни защитни мерки: Тази плисирана щора осигурява видимост, светлина, отблясъци, топлина, студ и защита от звук благодарение на покритата с алуминий структура от пчелна пита и непрозрачната двойна полиестерна тъкан. Тези устойчиви на разкъсване и издръжливи материали са същевременно лесни за поддръжка.
Лесен монтаж без пробиване: Плисираната щора се закрепва към горната и долната рамка посредством 4 регулируеми затягащи опори. Това предотвратява колебанията при накланяне на прозореца и все още осигурява променливо позициониране на плисираната щора.
Важна забележка: 1. Моля, оставете плисираната щора в затворено състояние, докато вкарвате задържащите въжета в системата за фиксиране на скобата и ги опъвате правилно. 2. Ако плисираната щора винаги се плъзга по време на монтажа, регулирайте задържащите въжета така, че да имат по-голямо напрежение и ги завържете, за да ги фиксирате.
Избор на поръчка и област на използване: Ширина: Ширина на прозореца (Моля, обърнете внимание на дръжката на прозореца); Височината е височината на прозореца/вратата (от горната до долната рамка); препоръчително е винаги да избирате следващия размер; подходящ за люлеещи се прозорци и врати, които са с дебелина на касата между 1,0 и 2,3 см; не е подходящ за покривни прозорци.
Двете страни на плисираните щори са бял цвят. За да осигурите повече или по-малко светлина, можете да раздалечите/съберете зигзагообразните гънки, като използвате горната и долната ръкохватка за управление. Благодарение на безверижното задвижване, настройката избягва риска от оплитане.

В допълнение, енергоспестяващият ефект спомага за значително намаляване на разходите за енергия / отопление през зимата, в зависимост от вида на прозореца. Спестяванията са най-големи при големи площи на прозорците и лошо изолирани прозорци. Като слънцезащитен продукт, тази плисирана щора предлага първокласна защита срещу топлина и слънчеви лъчи. Белият гръб отразява повече от 50% от слънчевата светлина. Лесната за поддръжка и миеща се плисирана щора също намалява шума.

Щората тип пчелна пита - тенденцията в интериорния дизайн
Дърпащите въжета и опъващите кабели, минаващи вътре в пчелната пита от плат, са визуално предимство. Тъй като не изискват пробиване на дупки, разрушителната светлина е сведена до минимум. В комбинация с непрозрачна тъкан можете също така да постигнете много висока степен на затъмняване на стаята си през деня: плисираните щори тип пчелна пита са особено подходящи за спални и детски стаи. Могат да се използват и за затъмняване на презентации в офиси и конферентни зали.
Полупрозрачните тъкани предлагат предимството, че достатъчно светлина все още попада в стаята, докато вече има ефективна защита на личния живот. Тъканите с бял гръб впечатляват със своите особено високи стойности на отражение. Новото в нашата колекция са качествата с координирана по цвят обратна страна за визуално идентичен външен вид отвън и отвътре. Всички наши плисе щори тип пчелна пита се изработват индивидуално според вашите желания.

В обобщение се получават следните предимства:

Перфектни фотометрични стойности с 40 различни дизайна на плисирани щори тип пчелна пита (непрозрачни до потъмняване)

Перфектна топлинна защита / термична защита дори при силна слънчева светлина благодарение на двойни платнени панели и, в зависимост от дизайна, силно отразяващо бяло оцветяване на тъкан от страната на прозореца

Без отвори за дърпащо въже (видими перфорирани дупки) поради опъващи се въжета, минаващи вътре (възможно идеално потъмняване! )

Недостатъци:

Цената на плисирана щора тип пчелна пита е по-висока от тази на нормална плисирана щора със същите размери

Затъмняващи щори тип пчелна пита за спокоен сън
В спалнята препоръчваме затъмняваща, светлоустойчива плисирана щора (известна още като тъмна или затъмняваща). В допълнение към оптималното отразяване на топлината през вътрешните въздушни възглавници, вие постигате и първокласен ефект на затъмняване и, разбира се, визия, която украсява вашето стъкло по изключително декоративен начин. Много добър продукт в тази област е щората Hexagon Dark Reflection honeycomb (Monza). Когато става въпрос за затъмнение, тази плисирана щора е почти толкова добра, колкото ролетна щора и очевидно превъзхожда всяка ролетна щора със скоба или двойна ролетна щора, защото е напълно непрозрачна.

Покривен плисиран прозорец тип пчелна пита - плисе щори с въздушни камери, също и за мансарда
Плисираната щора тип пчелна пита е особено подходяща за тавански стаи, тъй като тук загубата на топлина през прозорците е най-голяма през зимата, а натрупването на топлина е най-голямо през лятото. От само себе си се разбира, че плисе щорите по мярка за покривни прозорци са с най-високо качество от немско производство.

Кажете сбогом на вашите щори, ролетни щори или римски щори и изберете нов плисиран покривен прозорец с въздушни камери за най-добра енергийна ефективност в тавана.

Засенчете оптимално прозорците с южно изложение
Ако често става особено горещо, тогава щората тип пчелна пита с бял гръб е правилният нюанс за вашите прозорци. В резултат на това светлинните лъчи се отразяват още по-добре. Има по-малко натрупване на топлина. Този вариант е особено полезен, ако искате вашата зимна градина или други стаи с прозорци с южно изложение да останат приятно прохладни.

Ако желаете да поръчате, моля да изпратите две имена, телефон и офис на Еконт.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Мартин Иванов
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://martbg.com
http://www.simda.bg
Адрес на подателя
област София, София, София, Лъвов мост, бул. Сливница 178
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /