back to top

Триетажна масивна къща в кв. Драгалевци

Триетажна масивна къща в кв. Драгалевци
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
image_15
Обява №
8437065
Цена
360 000 EUR
Местоположение

Драгалевци, град София, област София, (Виж Драгалевци на картата)
Етажност
Триетажна къща
РЗП
290 кв.м РЗП
Двор
310 кв.м двор
Особености
Самостоятелна Барбекю/Беседка Допълнителни постройки Канализация Ток Вода Локално отопление Газифицирана Гараж Панорама планина
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 5 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Площ: 290 m2
Двор: 310 m2
Етаж: 3
Газ: ДА
ТEЦ: НЕ
Строителство: Тухла, 1995 г.
Напиши БележкаДай оценкаСъобщи за нередност
Описание на имота:
ТРИЕТАЖНА МАСИВНА КЪЩА С ГАРАЖ, ПОДХОДЯЩА ЗА МНОГОЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО ИЛИ ОТДЕЛНИ ДОМАКИНСТВА

ИЗЛОЖЕНИЕ: Юг/Изток. Инфраструктура: газификация, централна канализация и водопровод, интернет и кабелна ТV.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: ул. Ябълкова градина в близост до площад Александър Костов, до разнообразни търговски обекти, заведения, автобусна спирка, детски градини и основно училище.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: входно предверие с масивно стълбище отвежда към всеки един самостоятелен етаж, като на първия и втория етажи разпределението е идентично /кухненски бокс с трапезария, санитарен възел, две стаи с преход и балкон към стълбището на втория етаж/. Третия етаж е надстрояван през 1985 г. съгласно одобрен проект и разрешение за строеж, където са разположени две непреходни стаи, кухненски бокс с трапезария, просторна баня с тоалетна, балкон. Като обобщение на броя помещения - шест стаи, три кухни с трапезарии, три санитарни помещения, два балкона.
СЪСТОЯНИЕ: Сградата е построена на калкан със съседен имот. Дворното място е обособено като отделно УПИ, съгласно нотариален акт за делба. Къщата е напълно завършена, като обзавеждането и интериорния дизайн са оформени предимно с дърво, подовите настилки са с дюшеме. Стенното покритие във всички стаи е с латекс. Дограмата на първия и втория етаж е PVC /петкамерна/, а на третия е дървен стъклопакет. Отоплението е осигурено чрез германско газово котле Viessmann /модел от 2019 г./ и италиански алуминиеви радиатори във всяко помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Масивен гараж със страничен достъп преустроен в летен кът с барбекю /обаведен и оборудван/. Над помещението е монтирана соларна система, захранваща и къщата. Непосредствено до това помещение е оформен градински кът с тревна площ и декоративна растителност. Към лицевата страна на двора има възможност за оформяне на паркомясто на бетонна площадка. Както обзавеждането, така и оборудването, могат да бъдат предоставени на бъдещия собственик /по договаряне/. Къщата е подходяща за две или три домакинства или отдаване под наем като отделни двустайни апартаменти. Конструкцията позволява преустройства и функционално разпределение в зависимост от нуждите и желанията на новите собственици.
СОБСТВЕНОСТ: първи собственик с проверени и изрядни документи

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
М-Комерс
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.mkestate.com
Адрес на подателя
област София, София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 77