back to top

Комплексни услуги за инвеститори - проектиране, строителство, привличане на капитал и др.

Комплексни услуги за инвеститори - проектиране, строителство, привличане на капитал и др.
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
image_15
image_16
image_17
image_18
image_19
image_20
image_21
image_22
image_23
image_24
image_25
Обява №
8417510
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 5 дни.
Допълнителна информация

За всички инвеститори на които предстои да реализират строително-инвестиционни проекти и търсят подкрепата на доверен партньор!

Нашата група от компании част от бизнес екосистемата „Gs Super Developer Partners“ предлага, цялостно строителство на сгради и съоръжения (къщи, складови халета, производствени сгради, жилищни кооперации-комплекси, селскостопански сгради за отглеждане на животни и др.)

Ние също така притежаваме необходимите знания и опит за организиране и изпълнение на пълния цикъл от услуги при развитието на даден проект - от проектното консултиране, цялостното проектиране и привличане на финансиране, през провеждането на тръжни процедури и доставка на строителни материали, до успешното излизане от инвестицията в недвижимия имот, чрез изкупуване на непродадените празни обособени имотни единици или прилагане на цялостна и комплексна стратегия за изход от инвестицията. В стремежа си да осигурим качествено обслужване на нашите клиенти и партньори във всички аспекти на строително инвестиционния процес, ние предлагаме и множество паралелни услуги, така че в резултат можете да получите пълно обслужване на едно място.

Ако възложите проектирането и изграждането на вашия строително-инвестиционен проект на нас и купите от компаниите образуващи бизнес екосистемата „Gs Super Developer Partners“част или всички строителни материали, сплави и продукти необходими за неговото реализиране, ще ви дадем възможност да се възползвате от нашите ТОП 3 иновативни услуги:

ТОП 3 ИНОВАТИВНИ УСЛУГИ:

1. Продаваме обособените имотни единици, част от вашия строително-инвестиционен проект, БЕЗ ДА НИ ПЛАЩАТЕ КОМИСИОНА! Ако изберете да работите с нас, бихте си спестили тези финансови средства в пълния им размер и бихте ги изгубили безвъзвратно ако избере да работите с традиционни агенции за недвижими имоти или създадете собствен търговски отдел за продажба на имоти.

2. Възстановяваме ви парите, които сте изразходили за маркетинг и реклама с цел продажба на обособените имотни единици, част от вашия строително-инвестиционен проект! Ако изберете да работите с нас, бихте си спестили тези финансови средства в пълния им размер и бихте ги изгубили безвъзвратно ако избере да работи с традиционни маркетингови агенции.

3. Оказваме ви съдействие в привличането на финансиране (ако такова ви е необходимо) за да изградите вашия строително-инвестиционен проект! Ние знаем, че добрите строителни предприемачи често имат повече инвестиционни възможности, отколкото средства, тъй като основният им проблем е достъпът до лесно достъпни финанси, които са от съществено значение за тях и могат да бъдат разликата между успешен строително-инвестиционен проект и пропусната възможност. Ако изберете да работите с нас, пред вас ще се отворят много нови възможности за финансиране на вашите строително-инвестиционни проекти.

„Gs Super Developer Partners“ е устойчива партньорско-предприемаческа бизнес екосистема, която предлага на инвеститорите цялостна оригинална концепция, в която маркетингът и продажбите си взаимодействат по най-правилния начин със строителството, набирането на капитал и дълговото финансиране. Главната цел е всеки инвеститор, който използва услугите на „Gs Super Developer Partners“, да постигне максимална възвръщаемост, стартирайки и финализирайки своята инвестиция в недвижимия имот в най-кратки срокове.

Вижте по-подробна информация за някой от нашите услуги.

ИДЕЯ - ЗАДАНИЕ:

Идеята за строеж се заражда в главата на инвеститора, продиктувана от конкретна нужда: увеличаване на производството, създаване на ново производство, възможност за инвестиция в собствена сграда или инвестиция с цел продажба, отдаване под наем и други възможности.

За да бъде идеята реализирана и разбрана от екипа проектанти, е нужно ясно задание, което ние, съвместно с инвеститора и екип от специалисти конкретизираме. Отделянето на достатъчно време и внимание за заданието гарантира осъществяването на проекта в срок и бюджет.

ЗЕМЯ:

Местоположението на обекта е от ключово значение, независимо дали става дума за фабрика, завод, склад, логистична база, офис, къща или многофамилна жилищна сграда.

Ние работим с опитни брокери на недвижими имоти; разполагаме и с терени и имоти на наши клиенти, необявени в публичното пространство.

Разполагаме с ценна информация за индустриални и жилищни терени в цялата страна. Инвеститорите, които ни се доверяват, реализират значителни печалби от съдействието ни при избора на подходящ терен.

ПРОЕКТИРАНЕ:

За всеки конкретен проект сформираме различен проектантски екип в зависимост от целите на проекта. От години работим с доказани специалисти: архитекти - индустриално проектиране, архитекти - многофамилни жилищни сгради, архитекти - частни къщи, архитекти - офис сгради, инженери и дизайнери. Познаването на проектантската дейност и гилдия ни дава водещо предимство за оптимизиране на проектите на най-ранна фаза, а над 15-годишния ни опит в строителството е гаранция за изпълнението.

ФИНАНСИРАНЕ:

Ние предлагаме на клиентите си съдействие при осигуряване на финансиране за изграждането на техните строително-инвестиционни проекти:

Частно финансиране
Български или чуждестранен фонд, инвестиращ в конкретни проекти.

Алтернативно финансиране.
Колективно финансиране от няколко частни лица или фирми от България и чужбина.

Групово финансиране (crowdfunding)
Групово финансиране от традиционни и крипто инвеститори с различен произход и инвестиционен опит от цял свят.

МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ:

Ние притежаваме богат опит в маркетинга и продажбите на имоти ново строителство. Нашият екип работи с архитекти, конструктори и интериорни дизайнери още от самата идея до финализирането на проектите. Разработена с наша помощ, всяка една концепция за нова сграда е фактор за успешна реализация на имотите, при минимални срокове и оптимална печалба за инвеститора. Нашият иновативен и всеобхватен маркетингов подход осигурява максимално бърза реализация още на етапа на предварителните продажби.

Защо да се възползвате от нашите услуги и да купувате материали, сплави и продукти от компаниите част от бизнес екосистемата „Gs Super Developer Partners“?

ВАШАТА БИЗНЕС ЕКОСИСТЕМА Е ВАШАТА НЕТНА СТОЙНОСТ!

Вашият бизнес е екосистема и вашия продукт е толкова добър, колкото е добра вашата екосистема. За да оцелеете и процъфтявате в тази екосистема, трябва да я разберете.

Погледнете седемте най-ценни компании в света - Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta (Facebook), Tesla и Alibaba - и ще видите един важен общ елемент. Всяка от тях създаде успеха си, като умишлено и агресивно изгради мощни взаимосвързани мрежи от клиенти, конкуренти, партньори, доставчици, дистрибутори, кредитори, инвеститори, застрахователи, иноватори и други заинтересовани страни. Тези взаимосвързани мрежи се наричат бизнес екосистеми.

Днес успехът на бизнеса все повече зависи от мрежите за сътрудничество. Независимо дали се занимавате със строителство на недвижими имоти, произвеждате земеделска продукция, давате кредити, продавате материали, сплави и продукти за строителството и индустрията, отдавате строителна техника под наем или сте професионален посредник при сделки с недвижими имоти, съдбата на вашата компания е все по-тясно свързана със съдбата на много други компании, които трябва да си сътрудничат ефективно, за да може всяка една да процъфтява. Това явление промени основата на конкуренцията - от битка между отделни компании в битка между бизнес екосистеми, които за даден период от време споделят активи, информация и ресурси (човешки, интелектуални и финансови).

Бизнес екосистемите ще бъдат основна възможност за развитието на бизнес в близкото бъдеще. Компания, която не създаде или не се включи в бизнес екосистема е изложена на риск да не съумее да обслужи нуждите на своите клиенти и пазари, което автоматично означава, че отваря вратите си за конкуренцията.

За повече въпроси моля обадете се на посочения телефонен номер.

Работим в цялата страна.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.gseso.com
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас