back to top

Заведение, Магазин или Офис в ТОП Център-за собствен бизнес или висока доходност от наем!

Заведение, Магазин или Офис в ТОП Център-за собствен бизнес или висока доходност от наем!
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
image_15
image_16
image_17
image_18
image_19
image_20
image_21
image_22
Обява №
8415745
Цена
265 000 EUR625 EUR/кв.м
Местоположение

Център, град Бургас, област Бургас, (Виж Център на картата)
Подходящ за
Магазин Офис Кабинет Салон за красота Спорт Друго
Квадратура
424 кв.м
Етаж
Партер
Тип строителство
Тухла
Степен на завършеност
Готов (завършен)
Вид сграда
В бизнес сграда
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 27 дни.
Допълнителна информация

САМО от VIP Морски Имоти! КЛЮЧ В ОФИСА!
Най-добър за магазин за мебели, заведение, офиси, студио за красота!

Този имотът е исключително подходящ и за изграждане на „COWORKING” ПРОСТРАНСТВО, защото се намира в Идеалния Център. Освен това района е запазил автентичността на „Стария Бургас” с множеството реставрирани сгради - паметници на културата и перспектива за бъдещи вложения в инфраструктура и обновяване на сградния фонд.

Бизнесът „Коуъркинг и СПОДЕЛЕНИТЕ ОФИСИ ПРОСТРАНСТВА” може да бъде много печевиш начин за отдаване под наем и обслужване на хора занимаващи се със свободни професии и собственици на малки бизнеси. Това е дейност с бъдеще, която все повече ще набира популярност в нашия град.

Ето кое прави имота подходящ в тази посока и го превръща в СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ:

-       ЛОКАЦИЯ - на минути пеша до всички банки, НАП, Окръжен и Районен съд, Данъчни служби, Община, Областна управа, Пристанище, Морска градина, заведения, магазини и всякакви транспортни комуникации. Намира се на ул. Милин Камък - до бирария „Papa Beer - Craft Beer Bar”.

-       ГОЛЯМА ПЛОЩ и 3 ВХОДА - 423,39 кв.м. - 270,30 кв.м. чиста търговсва площ и 153,09 кв.м. общи части (Голяма част от общите части могат да се ползват, тъй като никой друг няма достъп до тях и се намират точно до това помещение. Подходящо място за мека мебел за общо ползване.)

-       СТАТУТ - Партера е със статут на „Заведение” - веднага без допълнителни разходи получавате възможност да предлагате на наематели и гости напитки и обедно меню. Клиенти на заведението във вашето модерно споделено пространство може да са и работещите в района служители, бизнеси и гости на града.

-       ПО-НИСКИ ДАНЪЦИ - етаж 1 е със статут на ”Офис”, за което за заплащат по-ниски данъци, такси смет.

-       БЕЗ НУЖДА ОТ СКЪП РЕМОНТ - много вътрешни стени, които ще са ви необходими са изградени. Има трифазен ток.

-       ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ПЛОЩ - закупуването на съседно помещение 140 кв.м. ще увеличи още повече мястото за офиси под наем.

-       БЪРЗ СТАРТ - Предлагаме строителна бригада, която да реализира новия ви проект в бързи срокове с високо качество, така че да посрещнете новите си клиенти още в самото начало на 2023 г.

Инвестицията в такъв имот осигурява печеливш биснес с модерна визия, бъдеще и пасивни доходи от наеми!
Тази чудесна възможност за отдаване под наем на малки офиси и партеррни магазинчета за услуги в ТОП Център ще ви носи много над 10% годишна доходност, дори и след ремонтните дейнсти!

Имайте предвид, че малките офиси и партери за услуги са много търсени и лесно се реализират.
В района липсва копирен център, а тук има граждани и бизнеси, ползващи административни и рекламни услуги. Имаме заявки от готови наематели за по-малки офис площи.

Още подробности за имота:

-       На този линк ще намерите 3D виртуален оглед: https://bit.ly/vipmi34
Благодарение на виртуалната обиколка разглеждате имота все едно сте на място в него, като се предвижвате стъпвайки на „белите кръгове”, които се виждате на пода на помещението. Има приложено и видео.
-       Тази административна сграда се състои от двуетажно тяло (бившия т. нар. „Битов Комбинат” на Бургас) и висока сграда на 14 етажа, където понастоящем се помещава и част от администрация на НАП. На първите два етажа в двуетажната постройка са разположени: банка, множество магазини, офиси и ИМОТИТЕ, КОЙТО ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ ЕКСЛУЗИВНО ЗА ПРОДАЖБА.
-       Двата имота са свързани физически с модерно масивно стълище от дървена конструкция и метал (лесно за премахване, ако ползвате само единото ниво).
-       Двата етажа са идентични като площ, конструкция, размери и височина на помещенията, всеки етаж е с квадратна форма с размери приблизително: 12 м. / 11,50 м.
-      Покрива е много скоро ремонтиран.
-       Големи витрини, 3 входа, Височина - 3,50 м., Района е газифициран.
-       ПАРТЕР - статут „Малка пивоварна и заведение за обществно хранене”. Състои се от търговска зала с комуникации за бар, пивоварна, кухня, две WC, склад, стълбище към „етаж 1”. Вътрешните стени - гипскартот и PVC-дограма.
-        ПЪВРИ ЕТАЖ - статут „Офис”. Състои се от 6 бр. САМОСТОЯТЕЛНИ КАБИНЕТА с прозорци и врати, склад, фоае, стълбище към партер. Вътрешните стени - гипскартон. Панорамни прозорци.
-       На всеки етаж има само по 5 носещи колони, разположени на голямо разстояние една от друга и позиционирани до прозорците (виж схемите-разпределения). Така имотите стават подходящи за всяка търговска дейност изискваща отворено пространство.

Обадете се изапазете своя час за оглед сега!
При интерес, може да се запознаете с възможности за бизнес партньорство с нас при управлението на този проект!
Код на оферта: 6962

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ВИП МОРСКИ ИМОТИ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
snimka
Гергана Велкова
Управител
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас, ул. Славянска 75, ет.1
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /