back to top

GPS Tracker ДжиПиЕс тракер за ловно куче и домашни животни SKY NET PRO HUNTING DOG

Обява №
8352297
Обява от
Цена
199.90 лв.
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Състояние
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 55 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

GPS ЛОВЕН ТРАКЕР С БЕЗПЛАТНО ПРОСЛЕДВЯАНЕ БЕЗ АБОНАМЕНТ.

Водоустойчив клас IP68 и удароустойчив корпус, проектиран за употреба в тежки условия с вграден микрофон за подслушване в реално време и говорител за издаване на гласови команди
Ще Ви окажем пълно съдействие с необходимите настройки за работа с GPS устройствата, които предлагаме и инсталационните настройки!!!

НЕОГРАНИЧЕН ОБХВАТ НА ДЕЙСТВИЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ!!!

Новoто поколение Tracker SKYNET 8 PRO HUNTING DOG е проектиран и разработен с нова доказана технология и интегриран бърз чипсет от ново поколение Mediatek 2503. Този Тракер е един от най-добрите и качествени аналози на скъпите модели тракери предлагани на пазара от типа GARMIN и други. Налична е пълната поддръжка на всички GSM мрежи и оператори. Тракертът оперира и с новите доказали се в настояще и бъдеще време 4G и 5G мрежи.

Тракера SKYNET 8 PRO HUNTING DOG е проектиран с вграден в корпуса мощен GPS предавател и мощна вътрешна GSM антена осигуряващи безпроблемно покритие на сигнала в трудно достъпните пресечени горски терени.

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ. Единствения разход, който ще имате е за SIM карта с минимално количество мобилен интернет / картата може да бъде предплатена без договор, зареждана при необходимост когато ви е необходимо устройството /. Моля предварително изключете паролата на SIM картата преди поставянето и в тракера.
Новият тип електроника консумра по-ниска енергийна мощност и в комбинация с голямата батерия от 4000 mAh правят GPS SKYNET 8 идеален нашийник за проследяване на ловни кучета на големи разстояния в продължение на няколко дни!

Управлението на функциите и проследяването на тракера се извършва от приложение на български език инсталирано на вашият смартфон Онлайн в реално време Информацията за неговото състояние, маршрут, моментна скорост и престой се показват върху сателитна карта в реално време

В зависимост от времевите интервали на изпращане на локация контролирани от мобилното приложение, зарядът на батерията на ловният тракер може да гарантира от 3 дни до 15-20 дни работен режим.

При зададени интервали от 10 секунди режимът на работа е от 3 дни
При зададени интервали от 30 секунди режимът на работа е от 5 дни
При зададени интервали от 5 минути режимът на работа е от 7 дни
При зададени интервали от 30 минути режимът на работа е от 15 дни
При зададени интервали от 1 час режимът на работа е от 20 дни

Пълна история на движението - Данните се пазят и могат да се ползват по-всяко време за анализ, чрез мобилното приложение за управление на тракера. Може да гледате историята на движението до 180 дни назад във времето с налична информация за маршрута, скоростта, пробега и мястото за продължителност на всеки престой.

Шокова аларма - активиране и деактивиране от мобилното приложение, може да получавате алармено известие всеки път, когато шок сензора регистрира удари или вибрации.

Аларма при потребителски Гео-огради - при активирате на функцията от мобилното приложение ще получавате алармено известие всеки път, когато обектът напуска или влиза в зона от картата с радиус на действие предварително зададен от Вас

Аларма при изтощаване на батерията - ще получите уведомление в приложението инсталирано на вашият телефон при изтощаване на вградената батерия.

Функция за гласов мониторинг / подслушване / - след избиране на номера в тракера автоматично се отваря линията за разговор и вие ще може да чувате шумовете в близост до тракера чрез вградения микрофон и да издавате гласови команди през вградения говорител в устройството.

Технически характеристики:

Размер 84*43*46 mm
Тегло 155g
Зареждане USB зареждане DC 5V/1А
Батерия 3.7 V 4000mAh Li-Polymer
Консумация 40mA режим на готовност
Температура на работа -20°C до 70°C
Работни честоти GSM: 85*****800/1900Mhz
Позициониране GPS, AGPS, LBS,GLONASS
Чувствителност -162 dBm
Сензор Aкселерометър
LED индикатор ЧЕРВЕН/ ЗЕЛЕН/ СИН
Размер на SIM карта Nano SIM
Водоустойчивост IP68

Съдържание на комплекта:

1 бр. SKYNET 8 PRO HUNTING DOG GPS тракер
1 бр. Кабел за зареждане с магнитно закрепване
1 бр. Упътване
1 бр. Нашийник от висококачествен материал и желязна тока
1 бр. Отвертка
2 бр. Резервни винта за капака на SIM картата
1 бр. Игла за изваждане на SIM картата

Преди да изпратим поръчката Всяко едно устройство се тества и проверява за техническа изправност.

ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ВСЕКИ ДЕН ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ВЪВ ВРЕМЕВИ ИНТЕРВАЛ ОТ 08:00-23:00 ЧАСА

ИЗПРАЩАМЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС, ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, В ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА, С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ДО УДОБЕН ОФИС И ЛОКАЦИЯ ЗА ВАС

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас