back to top

Машина за пелети без двигател

Внимание! Съвети свързани с обяви за пелети ... виж цялото предупреждение
Обява №
8348323
Обява от
Цена
1 400 лв.
Местоположение

град Несебър, област Бургас
Състояние
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 56 дни.
Допълнителна информация

Описание 150 кг на час
Основни изпълнения и характеристики

1. Проста структура и широка приложимост. Малко покритие и ниско ниво на шум

2. С колела, лесни за придвижване, костюм за риби, свине, птици и говеда.

3. Захранването и захранването с трева могат да се превърнат в пелети само с малко течност. Следователно скоростта на съдържане на вода в захранването на пелети е същата, както преди, когато е направена в гранулата, което означава, че тя е по-проводима за съхранение.

4. Пелетите, произведени от тази машина, са с висока твърдост, гладка повърхност и пълни с вътрешно втвърдяване, което може не само да подобри храносмилането и усвояването на храненето, но и да убие общо патогенните микроорганизми и паразити. Те могат да се използват за хранене на зайци, риби, патици, говеда, овце и свине, които имат по-висока икономическа полза в сравнение със смесените фуражи. Принцип на работа

Машината за подаване на пелети с плоска мембрана от серия HT работи в основата на механично кръгово движение и се задвижва от мощността на двигателя, която може да задвижва зъбното колело (или ремъка), преминаващо към плоската мембрана на шпиндела и след това кара ролката за притискане да се върти в зависимост от триенето. Високата температура на триене между притискащия валяк и плоската мембрана може да накара силовия материал да желатинизира при висока температура. Протеинът коагулира s и променя своята фигура и излиза от отвора на мембраната под ефект на екструзия. Необходимата дължина на пелетите може да бъде постигната чрез регулиране на режещия нож. След изхвърлянето пелетите ще бъдат изпратени извън машината чрез тава за изхвърляне на материали.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Инкубатор и аксесоари за инкубатори
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.facebook.com/Инкубатори-строенеЖивотновъдство-птицевъдство-105586538063224
Адрес на подателя
област Бургас, Несебър