back to top

Маг Доротея

Обява №
8318606
Местоположение

град Пловдив, област Пловдив
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 9 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Допълнителна информация
Маг Доротея: Е една от най-влиятелните по света маг Доротея е обиколила света за да помогне на, стотици дори хиляди хора по света! Давала е нного интервюта за това как е помогла на много влюбени да се съберат. Работила е с едни от най влиятелните хора в, България! Прави ритуали отключващи, късмет, любов, пари, зближаване, и цели който мислите, че са невъзможни, Премахва, магий, заклинания, проклятия, депресивни състояния, и др; Тя е една от най добрите в България хиляди дори стотици са се доверили на нейния опит, маг Доротея ще ви помогне да се съберете с вашата любов, ще премахне всяко родово проклятие, всяка лоша магия порудена от завист към вас. Маг Доротея споделя че за нея “няма невъсможни неща”
Маг Доротя е дълготраен практикант в региона на номерологията и окултизма. В досегашната й процедура е помогнала на доста хора да намерят щастието си. Чрез нея самотните и нещастните са срещнали любовта и реализацията в фамилен и бизнес проект.
Винаги споделя в нейните телевизионни излъчвания, че ” за нея провали няма ”. Когато види име и рождена дата на човек, тогава схваща, обещано ли й е да се намеси, би трябвало ли, и може ли. Защото за всичко позволение се дава първо Свише. За това с тези, с които се е захванала да работи, не е имала неуспех. За Доротея няма невъзможни неща!

Симона Димитрова
Маг Доротея благодаря ви за всичко което направихте за мен и моето семейство!
Най добрата в това което прави, маг Доротея благодаря ви! Вие ми помогнахте да срещна сродна душа!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Atanas Zahirov
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Пловдив, Пловдив