back to top

Курс „Монтажник на фотоволтаични системи”

Курс „Монтажник на фотоволтаични системи”
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
Обява №
8310077
Цена
1 365 лв.
Местоположение

/За цялата страна/
Начин на обучение
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 75 дни.
Допълнителна информация

Училище за Соларни Специалисти организира курс „Монтажник на фотоволтаични системи”. Обявата важи за цяла България - могат да се записват хора от цяла България. Остават броени дни до края на записването. Сега е момента да се запишете.
Завършилите курса и успешно преминалите теоретични и практически изпити получават Удостоверение за Професионална Квалификация, издадено от МОН за придобита специалност част от професия „Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, със специалност „Възобновяеми енергийни източници”.
Започна записването за четвърти курс, който ще се проведе в периода от 24.10.2022 г. до 11.11.2022 г. Свободните места са ограничени. Максимален брой на курсистите в групата - 25 души.
Теоретичните занятия ще се провеждат онлайн от преподаватели от Технически Университет - Габрово. Практическите занятия ще бъдат проведени на реален обект в Технически Университет - Габрово.
За повече информация разгледайте нашия сайт - https://www.ussbg.org/
Цената на курса - онлайн теория + практика на реален обект е 1365 лв. В тази цена влизат и учебник + 2 помагала. Възможно е плащане на 2 вноски. Ако се запишете 2-ма или повече човека - има допълнителни отстъпки.
На снимките ви показваме интересни моменти от последният проведен курс. В продължение на 110 часа теория и практика 23 курсисти придобиваха знания и умения в областта на соларните енергийни системи. Теоретичните занятия бяха провеждани онлайн от преподаватели от Технически Университет - Габрово. Практическите занятия бяха проведени на реален обект в близост до гр. Варна.
За повече информация позвънете на посочения телефон или разгледайте нашия сайт (https://www.ussbg.org).

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Ивайло Стефанов
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.ussbg.org
Адрес на подателя
област Габрово, Габрово