back to top

Реновирана двуетажна градска къща с гараж и двор!

Обява №
8294310
Цена
269 000 EUR
Местоположение

Център, град Велико Търново, област Велико Търново, (Виж Център на картата)
Етажност
Двуетажна къща
РЗП
190 кв.м РЗП
Двор
245 кв.м двор
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 86 дни.
Допълнителна информация

Уникален имот в централната градска част на В. Търново, на тиха улица в близост до главен булевард. На пешеходно разстояние от центъра на града, кооперативния пазар, мола, големите хранителни вериги, автобусни спирки, детски градини и училища.
Имотът е самостоятелно обособен като половината от голяма къща - близнак, еднофамилна масивна жилищна сграда с два самостоятелни входа, гараж и обособена ( оградена ) половина от 489 м2 двор. Изложение юг - север- запад.
Два жилищни етажа, всеки от които със самостоятелна входна врата от стълбищната клетка и прозорец - врата към градината и гаража, тоест може да бъде използван като два напълно самостоятелни апартамента или една обща къща на два етажа. Към втория жилищен етаж има голяма южна тераса.
Всеки от етажите е по 67 м2 чиста площ и се състои от спалня, самостоятелен хол ( може да бъде втора спалня ), дневна с кухня и баня с тоалетна с прозорец. Към имота с врата от стълбищната клетка има и пълноценен тавански етаж със същата площ, който може да бъде преустроен като мансарден жилищен.
Имотът е изцяло реновиран с висококачествени материали, монтирана е модерна солидна входна врата, стълбищната част е с облицовки от естествен камък, напълно газифициран и климатизиран, нови ел и ВиК инсталации, чисто ново обзавеждане, висок клас електроуреди.
Нова висококачествена дограма и интериорни врати, модерни електрически външни ролетни щори.
Двора може да бъде озеленен и превърнат в любимо място за топлата част от годината.
Пред имота се паркира свободно, наличието на собствен самостоятелен гараж е уникално удобство в централната градска част на Велико Търново.
Този качествен имот е подходящ за голямо семейство, съжителстване на 2 поколения или много перспективна инвестиция за отдаване под наем ( дългосрочно или за нощувки ).

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Ради Радев
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Велико Търново, Велико Търново