back to top

Massage Therapist

Обява №
8269317
Цена
50 лв.
Местоположение

Добротица, град Добрич, област Добрич, (Виж Добротица на картата)
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 48 дни.
Допълнителна информация

1. Дълбокотъканият масаж е прилаган с лечебна цел. Дълбокотъканият масаж използва различни масажни похвати, чрез които предизвиква в тялото на пациента промени, които благоприятно премахва възпалителните процеси и засилва кръвообръщението и подобрява лимфата.
Дълбокотъканния масаж e особенно подходящ при:
​обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване, гинекологични проблеми.
2. Хавайски масаж Ломи - Ломи се нарича още „масаж на любящите ръце”.
От древни времена масажът се използва и за лечение, и за релакс. Това най-вероятно оправдава и съществуването на многообразието от видове. В този брой ще ви запознаем с един масаж, идващ може би от най-екзотичната и мечтана дестинация - Хавай.
Масажът подобрява кръвообращението, отстранява токсините и понижава кръвното налягане.
3. Антицелулитен масаж наричаме този вид масажна терапия, при която се използват поглаждащи, масажиращи и ритмични движения, с цел да се раздвижат натрупванията от мастни депа и да се изглади повърхността на кожата. При правилно третиране на зоните, в които най-често се появява целулитът, стартира естественият процес на възстановяване на тялото. Това може да засили кръвообращението и производството на колаген. Подходящ за такива, които имат видим целулит, съсредоточен в проблемни зони като бедра, крака, задни части, ръце и областта на корема.
4. Масаж на 4 ръце - Едно вълнуващо и ново изживяване за сетивата.
Цени на Дълбпкотъканен 40мин /70 мин - 35лв/50лв
Хавайски Ломи - Ломи 70 мин - 45лв
Антицелулитен - 40 мин - 35лв

Масаж на 4 ръце - 60мин. - 70лв
Работно време от 10:00 до 20:00

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.facebook.com/messages/t/100030540107729