back to top

AVA-Екологично чист препарат, за септични ями и пречиствателни станции

Обява №
8254657
Цена
42 лв.
Местоположение

град Варна, област Варна
Актуализирана преди 7 дни. Валидна още 76 дни.
Допълнителна информация

ПРЕЧИСТВА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ
Екологично чист препарат създаден изцяло на биологична основа. AVA съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични отпадъци, растителни остатъци и мазнини, като ги втечнява и премахва лошата миризма. Специализиран за приложение в септични ями, пречиствателни станции и мазниноуловители за малки, средни и големи домакинства.
AVA е първокачествен европейски продукт. Напълно безопасен за околната среда и същевременно изключително ефективен в борбата с лоши миризми и натрупани налепи. В първият етап на действие твърдите отпадъците ce трансформират в тeчнo cъcтoяниe. Cлeд тoвa микроорганизмите разлагат отпадъците чрез отделените eнзими нa aбcoлютнo бeзoпacни и eĸoлoгичнo чиcти пpocти cъeдинeния и вoдa. Kaтo peзyлтaт ce oтcтpaнявaт нaтpyпaнитe нaлeпи и нaмaлявa нeoбxoдимocттa oт изпpaзвaнe нa ceптичнaтa ямa.
AVA е високо концентриран продукт и не съдържа излишни добавки, което го прави по-малък, по-лек и по-лесен за употреба, за транспортиране и съхранение. AVA дозите представляват капсули предназначени за директно използване в тоалетната чиния или септичната яма.
Екосъобразна опаковка. Заради високата си концентрация AVA позволява всяка опаковка да е с пъти по-малка от пердлагание на пазара продукти в класа. Това предотвратява допълнителното замърсяването с безполезна пластмаса и хартия.
Закупувайки AVA, вие инвестирате в едно по-чисто бъдеще.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В
Малки и средни пречиствателни станции за отпадъчни води.
Септични ями и външни тоалетни.
Мазноуловители, мивки, тръбопроводи.
Навсякъде където е приложим за човешки отпадъци.
ОПИСАНИЕ И ФУНКЦИЯ НА ПРОДУКТА
AVA е резултат от многогодишни изследвания и анализи в областта на микробиологията.
Съдържа живи микроорганизми, които се активират след контакт с вода. Веднъж активирани, микроорганизмите ще започнат да консумират органични вещества и мазнини, елиминирайки вредните бактерии. Веднъж активирани AVA микроорганизмите ще нарастват в размер и брой единици.
Всяка доза съдържа десетки милиарди микроорганизми “CFU“, които след активация ще започнат да се удвояват кумулативно на всеки 20 минути. Процесът на хранене и растеж продължава, докато има източник на храна.
Самите микроорганизми са абсолютно безвредни за хората и животните, но са най-ефективният метод за справяне с човешките отпадъци. Когато се използват правилно, те ще намалят значително лошата миризма свързана с отпадъчните води, ще втечнят твърдия материал, оставяйки само вода и ще намалят необходимостта от механично изпомпване и почистване на съоръжението.
AVA е напълно съвместим с ежедневни препарати, като течности за миене, сапуни, шампоани и повечето обикновени почистващи средства за тялото и домакинството. Поради естествените процеси и живите микроорганизми обаче, използването на тежки химикали като белина, хлор и дезинфектанти, трябва да се избягва доколкото е възможно. Ако такива химикали влязат в системата за отпадъчни води, те неизбежно ще причинят някаква вреда на микро флората в съоръжението. Със следващата доза AVA полезната микро флора ще бъде възстановена.

ПРЕДИМСТВА
- Размер и тегло - по-малки и по-леки за ваше удобство.
- Опростена, чиста манипулация и дозиране.
- Удобна опаковка за многократна употреба.
- Оригинално запечатана опаковка, за гаранция на качеството.
- Екологичен съобразен продукт, намаляващ щетите за природата.
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка опаковка съдържа 12 единични дози или до 6 месеца поддръжка.
Нето тегло 13гр, брой 12 капсули, светло бежов цвят.
ДОЗИРОВКА
За 4 души използвайте 1 доза / 15 дни, за повече - моля, умножете.
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
Поставете желаната доза в тоалетната чиния и пуснете водата. При дозиране в друго съоръжение, суха среда, е нужно след поставяне на дозата да залеете обилно с вода.
В случай на лоши миризми или друга неизправност както и при много високи или ниски температури, моля увеличете дозата.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Марина Иванова
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Варна, Варна, Западна промишлена зона