back to top

Автосервиз и шоу-рум за продажба, 6 276 кв.м, гр. Видин, ЮПЗ

Автосервиз и шоу-рум за продажба, 6 276 кв.м, гр. Видин, ЮПЗ
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
Обява №
8240431
Цена
1 620 437 EUR258.20 EUR/кв.м
Местоположение

Южна Промишлена Зона, град Видин, област Видин, (Виж Южна Промишлена Зона на картата)
Вид
Сервиз
Квадратура
6276 кв.м
Особености
WC В складова база Двор Оборудване
Актуализирана преди 31 дни. Валидна още 19 дни.
Допълнителна информация

БГ СКЛАД ПРЕДЛАГА
НОМЕР НА ОФЕРТА: VD0014
СТАТУС НА ОБЯВАТА: Актуална оферта към момента

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ за продажба в град Видин - Южна промишлена зона с площ по кадастрална карта: 6276 кв.м, с находящ се в него промишлен обект: ”Търговски и сервизен център - Ситроен - търговски център, сервизен център, промишлена и газова отоплителна инсталация”, със ЗП 1 438 кв.м. и РЗП 1 984 кв.м., състоящ се от няколко основни групи помещения: магазин за коли и резервни части, склад за резервни части, експрес сервиз с 2 поста, основен сервиз с 8 поста, ГТП, бояджийско отделение, складове обслужващи помещения, открити площи с трафопост, компресор, автомивка, газово стопанство, паркинги и зелени площи.
Комплексът се състои главно от 2 части - сервиз и шоу-рум.
Разпределение - Шоурумът e с лице към главния път и се състои от голяма изложбена зала, щанд за резервни части (свързан със склада), рецепция за обслужване на клиентите на магазина и сервиза, както и два офиса. Поставена е метална стълба за достъп до втори полуетаж - състоящ се от два офиса, зала за обучение и срещи, и сан. помещения. Настилките са полиран гранитогрес, стените са с латекс, окачен таван с вградено осветление. Отоплението се извършва посредством централна климатизация. Втората група помещения обхваща Склад за резервни части, Експрес сервиз с два поста, Основен сервиз с 8 поста + ГТП, бояджийно отделение, Каросерийно отделение, Складове и Обслужващи помещения за персонала и санитарни помещения. Достъпът до всяка част на сервиза е през самостоятелен вход - ролетни врати. Настилките в сервиза са устойчив гранитогрес и саморазливна настилка в бояджийско отделение. Стените са с латекс, таванът е окачен. В сервиза са изпълнени вентилационна инсталация, отоплението се осъществява посредством локална газова инсталация. Сервизът е оборудван с всички съоръжения необходими за функционирането му. В дворното място са разположени трафопост, компресорно, автомивка, газово стопанство и паркинг за клиенти. Парцелът е асфалтиран и ограден с метална ограда. Всички системи за противопожарна безопасност, видео наблюдение и др. са инсталирани и са в изправност.

ОСОБЕНОСТИ
Работна височина: 3.00 м
Вид парцел: Промишлен терен, УПИ, Терен за търговска дейност
Пътни комуникации:
Обектът се намира до КАТ Видин, до главен път, паркинг, излаз на главен път, асвалт.
Външни връзки:
В сервиза са изпълнени вентилационна инсталация, отоплението се осъществява посредством локална газова инсталация. Сервизът е оборудван с всички съоръжения необходими за функционирането му. В дворното място са разположени трафопост, компресорно, автомивка, газово стопанство и паркинг за клиенти
Витрина: 10.00 м.
Достъп кота 0
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Вентилация
Телефонни линии
Офис в склада
Офис до склада
Паркинг
СОТ
Под - шлайфан бетон
Видеонаблюдение
Паркомясто
Отворено пространство
С офис обзавеждане
Климатизация
Контрол на достъпа
Цяла самостоятелна сграда

Комисионната към агенцията е в размер на 3% без ДДС.
Обявената цена е без ДДС.
Обади се сега и цитирай този код VD0014

БГСКЛАД ПРЕДЛАГА ОФЕРТИ НАЕМИ И ПРОДАЖБИ НА СКЛАДОВЕ, ПРОМИШЛЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ, ЦЕХОВЕ, ФАБРИКИ, ЗАВОДИ, ТЕРЕНИ И СГРАДИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
Управителят Симеон Митев предлага на вниманието на всички интересуващи се важна и интересна информация, оферти, новини, проучвания, анализи, и съвети към бъдещите наемодатели и наематели.
Разгледайте каталога ни с оферти наеми и продажби на складове, промишлени помещения, хладилни камери, цехове, фабрики, заводи, терени и сгради от цяла България.
Разгледайте актуалните ни оферти за свободни площи на сайта ни: bgsklad.bg

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
СИМЕОН МИТЕВ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://bgsklad.bg
Адрес на подателя
област София, София