back to top

Ловна камера ново поколение 4G LTE Suntek HC-810 PLUS/812 PRO Live

Обява №
8229980
Обява от
Цена
339.90 лв.
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Състояние
Актуализирана вчера. Валидна още 62 дни.
Допълнителна информация

Suntek HC-810 PLUS series и Suntek HC-812 PRO NEW сa водоустойчиви автономни 4G plus LTE ловни камери от ново поколение с 4K FULL HD резолюция на заснемане.

ПЪРВОНАЧАНО ЩЕ НАПРАВИМ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НЕОБХОДИМИТЕ НАСТРОЙКИ ЗА РАБОТА С КАМЕРИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ, КАКТО И КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ПОДХОДЯЩ МОДЕЛ СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС БЕЗ КОЛЕБАНИЕ. ЩЕ ОТГОВОРИМ НА ЗАДАДЕНИТЕ ОТ ВАС ВЪПРОСИ!!!

Преди да изпратим поръчката Всяка една камера се тества и проверява за техническа изправност. Извършваме подходящите настройки според вашите изисквания и потребности. Това ви гарантира, че ще получите напълно работещ продукт готов за експлоатация.

Тази камери са широко използвани за следене на животни в дивата природа, наблюдаване на вашия ловен периметър, хранилки, горски маршрути и пътеки използвани от преминаващ дивеч, хора или друг тип единици. Камерата може да се използва, като подходящ вариант за охрана на ловни стопанства, къщи, сгради, отдалечени имоти, пчелини, ферми, техника на полето, овощни-зеленчукови градини и много други обекти по ваш избор.

Цена на модел HC-810 PLUS series - 339.90лв.
Цена на модел HC-812 PRO NEW - 389.99 лв. със опция за живо заснемане на терена.

Suntek HC-810 PLUS series - Изпраща при засичане на обект видео и/или снимки директно на приложение инсталирано на телефона. Модела разполага с 3 сензора за движение и 36 броя инфраред светодиоди

Suntek HC-812 PRO Live NEW - Изпълнява същите функции като PLUS модела, но може и да се гледа в реално време видео, какво се случва на обекта където е поставена камерата.

Предлаганите от нас модели Suntek HC-810 PLUS и Suntek HC-812 PRO са последните версии разработени 2021-2022 год. от марката Suntek. Te работят на съвсем друг принцип. Вече единственото, което трябва да направите е да изтеглите програма за андроид или IOS Apple и да е инсталирате на вашият смартфон.

Край на сложните настройки използвани до сега, прилагани относно камери работещи на принципа за получаване на снимка по Email или SMS

Предимства на камерите версия Plus и Pro:
1. Бързо синхронизиране към телефон.
2. Промяна на всички настройки на камерата дистанционно директно от телефона (през приложението) не е необходимо да сте физически на терен до самата камера
3. Много по-бързо засичане на обект.
4. Получаване на снимка или видео в рамките на броени секунди от засичането на движение.
5. Незабавно уведомление на телефона от инсталираното приложение, при наличието на ново видео/снимка в следствие на движение.
6. Коригиран сензор за движение.
7. Опция при слаб обхват на 4G връзката, камерата да премине в режим 3 или 2G обхват, но тогава ще изпраща само снимки.
8. Високо качество на снимките и видеото от 36 мегапиксела
9. 940nM инфраред светодиоди за невидимо нощно заснемане от дистанция 20м.

Описание:

За да можете да използвате камерата по предназначение ви е нужна СИМ карта с интернет данни, която се постави в нея.
Карта памет (Micro SD) от 32 до 256 gb class 10. Захранване чрез 8 бр. батерии модел АА или опция за захранване, чрез 12v акумулатор /препоръчване пред соларен панел

Характеристики:

Ловната камера Suntek HC-810 PLUS series и Suntek HC-812 PRO NEW е снабдена с матрица с размер на снимките до 36MP, формат JPG. Ъгъл на заснемане на снимката до 120 градуса.
Опция за изпращане от 1 до 9 снимки, последователно при единично засичане. На всяка изпратена снимка от камерата има дата, час и състояние на батерията
Видео - При PLUS модела видеото е 2K, а при PRO модела 4К. Всички камери имат опция да се коригира качеството на видеото с цел икономия на интернет трафик.
Избор за запис на видео файлове от 5 до 90 сек. при единично засичане на обект.

Сензор за движение (PIR) - 3 броя сензори за движение реагиращи от 25 метра дължина и ъгъл на засичане на обекта до 120 градуса. Тригер /реакция на засичане/ 0,3 сек.

Инфраред (подсветка за нощно виждане) - Големият набор от Инфрачервени светодиоди( IR) автоматично се активират при намаляване на светлината и са абсолютно невидими за човешко и животинско око. Те имат за цел да осветяват периметъра в абсолютен мрак и да осигуряват 20м нощно виждане пред обектива, благоприятствайки за качествено черно-бяло нощно изображение на моделите 810 Plus и 812Pro. За по-ясна нощната снимка, препоръчваме камерата да се монтира до 10-12 метра от хранилката или чакалото.

Памет: Камерата работи с MicroSD карта памет class 10. Препоръчва се използването на 32 до 64GB class 10.

Захранване: 8 бр. АА батерии (алкални или презареждащи), вход букса за 12V от акумулатор.

Други опции и настройки.

Всички изброени настройки могат да се направят директно от телефона и да се записват в камерата без да е нужно да сте в близост до нея.

Timer - настройка на камерата да работи в точно определен часови интервал.
Timelapse - опция за изпращане на контролна снимка без камерата да се активира от движение. Интервал от 5, 30, 60 мин.
Overwrite (Презапис) - при напълване на картата памет, камерата автоматично ще започне да презаписва върху най-старите снимки, видео файлове.
Motion Detection - сензор за движение. Настройка за чувствителност на PIR датчика. Ниска, средна висока чувствителност.
Image Size (размер на снимката)- малка, средна, голяма
Видео - настройка на продължителността на видеото, настройка на резолюцията.
Снимки - Опция за смяна на броя поредни кадри от 1 до 9 снимки, както и настройка на резолюцията
Опция за въвеждането на телефонния номер, който е в камерата за дистанционен контрол от телефон.
Състояние на: GSM сигнал, Батерия, карта памет.

Комплекта включва: 4G HC801 PLUS ловна камера (фотокапан), 4G антена 8dBI, колан за захващане към дърво, USB кабел, кутия, ИНСТРУКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ за сихнронизация и работа на камерата към телефон.

ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ВСЕКИ ДЕН ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ВЪВ ВРЕМЕВИ ИНТЕРВАЛ ОТ 08:00-23:00 ЧАСА

ИЗПРАЩАМЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ, ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС, ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, В ДЕНЯ НА ПОРЪЧКАТА, С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ И ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА, ДО УДОБЕН ОФИС И ЛОКАЦИЯ ЗА ВАС

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
КУЧЕ. БГ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас