back to top

Румейса Ходжа - разваляне на магия; любовна магия

Обява №
8172190
Местоположение

град Русе, област Русе
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 10 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Румейса Ходжа е потомка на известна ясновидка и лечителка. Своята дарба я получава едва на 6 години, след инцидент. С времето и с практиката си, Румейса осъвършенства своята дарба с цел да помога на хора, изпаднали в беда, загубили пътя в своя живот или разочаровани от съдбата си. Ходжа Румейса извършва ритуали за премахване и пречистване от черна магия. Нейната най-голяма сила е в любовната магия. Прочута с ъс силата да събира разделени двойки привлича много хора с разбити сърца и мечти. Изработва амулети, муски за здраве, пари, късмет и любов. Помага при безплодие, силни зависимости като: алкохол, наркотици.
Който се е доверил на младата и почтена ходжа Румейса е оставал доволен от намесата ѝ в живота му.
Работи до пълен резултат.

Благодарствени писма:
Божидара от Шумен: Аз искам да окажа моята благодарност към Румейса и да споделя от собствен опит за помоща оказана от нея. Бях изгубила недежда за живот когато я потърсих с последна надежда… Ходжа Румейса върна щастието в моя живот, върна любимият ми човек до мен, въпреки всички препядствия които стояха пред нас. Отправям се към всички хора които са изгубили надежда да потърсят тази наистина коректна ходжа, въпреки че вече са малко като нея… работи до пълен ефект. Искренни благодарности Ходжа Румейса!

Елисавета от Троян: Изключително съм Ви благодарна Ходжа Румейса, Вие спасихте съпруга ми от оковите на черната магия, вече си е старият Боян когото всички познавахме. Семейството ни отново се усмихва. Благодаря Ви, благодаря.

Наталия от Сандански: От личен опит знам, че тази жена наистина има дарбата да помага на хора. Тя върна съпруга ми, който бе привлечен от жена с помоща на магия, върна моя съпруг отново при семейството си, за което ще съм и благодарна цял живот.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
r*******9
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Русе, Русе