back to top

Професионален курс „Фризьорство” в Шумен с Лицензирана диплома

Професионален курс „Фризьорство” в Шумен с Лицензирана диплома
image_2
image_3
Обява №
8163426
Цена
Не е обявена
Местоположение

град Шумен, област Шумен
Начин на обучение
На място, присъствено
Актуализирана преди 8 дни. Валидна още 28 дни.
Допълнителна информация

Курс по професия 815010 Фризьор, специалности:
8150101 Фризьорство - II СПК
8150102 Организация и технология на фризьорските услуги - III СПК
Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина
ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА
● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си
● Индивидуално обучение с практика в реална работна среда за курсисти без опит: 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност, работите самостоятелно с преподавател в удобно за Вас време и график.
● Дистанционна форма - достъпна в цялата страна за работещи козметици - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.
● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.
Придобилите втора степен на професионална квалификация по професията ”Фризьор” могат да заемат длъжности: Фризьор, Перукиер, Бръснар
Придобилите трета степен на професионална квалификация по професията ”Фризьор” могат да заемат длъжностите: Майстор Фризьор, Майстор бръснар, майстор Перукиер, Организатор дейности във фризьорски салон, Организатор, работа с клиенти, Управител на обект за търговия за фризьорски продукти, Управител на фризьорски салон.
Издавани документи:
- Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН с международна валидност - придобиване на част от професия
или
- Свидетелство за професионална квалификация по образец 3-54 на МОН с международна валидност - придобиване на степен на професионална квалификация. С издадения документ може да работите като самонаето лице и да отваряте собствен салон/ студио, както в България, така и в чужбина
- безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
c***********m
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.cpodm.eu
Адрес на подателя
област София, София, бул. ”Андрей Ляпчев” 71, ет. 2, офис 6Б