back to top

Протеин на прах Nutri Smart 1кг

Обява №
8155339
Цена
60 лв.
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Актуализирана вчера. Валидна още 53 дни.
Допълнителна информация

Защо протеинът е толкова важен?

Суроватъчния протеин е прахообразна хранителна добавка, произведена от млечни продукти, съставена така, че да бъде лесно усвоима от организма. Суроватъчните протеини са богати на витамини и минерали, но са сравнително бедни на въглехидрати и мазнини, което ги прави подходящи за покачването на мускулна маса.

На пазара могат да бъдат открити няколко различни вида протеинови продукта, с различна концентрация на белтъци. Основната им разлика е скоростта, с която биват усвоени и произходът им. Суроватъчният протеин е бързо усвоим, докато яйчният и млечният са бавно усвоими продукти и осезаемо по-евтини. Казеинът е най-бавно усвоимият от организма протеин на пазара, Това му свойство гарантира дълго и постоянно отделяне на белтъци и аминокиселини в кръвния поток. Цената на казеин, спрямо другите протеинови продукти на пазара, е сравнително висока.

Според степента и начина му на обработка, суроватъчния протеин бива разделен на няколко вида.

Суроватъчен протеин концентрат - това е малко обработвана субстанция и концентрацията на протеин в нея е 75-85%. Поради недостатъчната обработка, в протеина има лактоза, която може да доведет до подувания и болки в корема на хора с непоносимост към нея. Цената му е по-ниска от тази на другите суроватъчни протеини.

Суроватъчен протеин изолат - съдържанието на протеин в него е 85-90%. Този продукт се дели на йонно-обменен и микрофилтриран. При него липсва наличие на лактоза. По отношение на примеси йонно- обмененият суроватъчен протеин е по-чист в сравнение с другите протеини, но в него липсват имуностимулиращите пептиди. Микрофилтрираният суроватъчен протеин се получава при нискотемпературна обработка и запазва всички полезни за тялото допълни съставки, каквито са и пептидите.

На пазара се появи и хидролизиран суроватъчен протеин, представляващ допълнително обработен микрофилтриран или йонно-обменен протеин. Тази допълнителна обработка повишава степента на усвояване от тялото, но и значително увеличава цената му.

Всяка доза от Nutri Smart Протеин 1кг доставя 21.6гр висококачествен суроватъчен протеин за организма.

Предлагани от нас вкусове:

Шоколад

Бял шоколад

Ягода

Бисквити с крем

Ванилия

Манго

Банан

Ягода и банан

Разгледайте всички наши продукти на: www.stimulant-shop.com

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://stimulant-shop.com
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас