back to top

Геймърска мишка - Razer Deathadder v2

Обява №
8113215
Цена
76 лв.
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Състояние
Вид
Мишка
Актуализирана преди 14 дни. Валидна още 76 дни.
Допълнителна информация

Мишката е използвана само веднъж, купих я и ми подариха същата. В гаранция е, купена е на 31.05.2022г. Гаранцията е 2 години началната дата е датата на купуване на продукта.

Сензор от ново поколение
Мишката Deathadder v2 е оборудвана с Focus+ - нов сензор, разработен с партньора на Razer Pixart. Чувствителността, която предлага, е изключителна - 20 000 DPI с водеща до момента разделителна способност 99,6%. Максималната скорост - 650 инча/сек. за проследяване на движенията е също толкова забележителна.

Екстрите, които предлага моделът, са автоматично калибриране според повърхността и възможност да се настрои височината на засичане, когато се повдига или сваля мишката.

Razer

Razer суичове
Новият razer mouse има 8 бутона: по 2 основни, странични за палец и за контролиране на DPI и по един за скрол и за смяна на профилите. Основните бутони са изключително бързи, като оценката им за живот е за над 70 млн. клика. Всички копчета са изцяло програмируеми и реагират за време от 0,2 милисекунди. Формата на задействане не предизвиква неволни кликвания и предоставя безупречно изпълнение.

Персонализация
Устройството Razer Deathadder е снабдено с голям брой опции за настройки и персонализации, благодарение на софтуера Razer Synapse 3.0. Може да запазите всички във вградената памет по избор за до 5 профила. Програмирайте бутоните, записвайте макро комбинации с различна сложност, контролирайте Chroma подсветката, регулирайте сензора и много други.

Razer

Подобрени крачета и кабел
Макар наглед дребни, подобренията на кабела и крачетата са важни за гейминг общността. Новият кабел Razer SpeedFlex, дълъг 2.1 m, е много лек, гъвкав е и издръжлив. Проектиран е да произвежда по-малко влачене. Крачетата вече са по-големи, като са с дебелина 8 mm и са изработени от най-чистия, най-висок клас материал PTFE.

Оптимизираният дизайн на Razer-Death Adder V2 излиза отвъд стандартната офис ергономия и създава голям комфорт при игра, като печели почитатели с перфектното захващане на дланта.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас