back to top

Планината те зове, приятельо!

Планината те зове, приятельо!
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
Обява №
8113180
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 4 дни. Валидна още 56 дни.
Допълнителна информация

Здравейте приятели,

Казвам се Роза и съм инструктор сред природата както и йога/пилатес инструктор. Ходя на Витоша почти всеки ден и знам всяка пътечка, всеки връх и полянка.
Решила съм нещо иновативно да внеса в ежедневието на хората като ги мотивирам и вдъхновявам. Също така съм изучавала софрология, която не е известна в България и е психо-соматичен метод използван като терапевтична техника. Буквално означава хармонизиране на съзнанието и подпомага баланса между тяло, ум и емоции. Практикува се именно сред Природата, защото Природата е тази, която ни напомня, че и ние сме част от нея. Тя ни лекува и ни помага да преоткрием дълбокия покой в сърцето, тялото и ума си.
Учила съм и психология в НБУ и имам опит в терапиите.
Лично аз преоткрих Витоша в последните четири години и за мен тя се превърна в Любов, Радост, Изпитание на Духа, Сила, Страст и Здраве. Научи ме на издръжливост, на воля, търпение и да дишам дълбоко, да пия от чистите извори и да се завърна обратно към себе си, да бъда абсолютно естествена, непринудена и ме дари с мир и спокойствие.
Бих искала възможно най-много хора да преживеят и усетят силата на Витоша така както на мене тя ми позволи да я преживея и ме преобрази. С ръка на сърцето мога да кажа, че съм нов човек.

Затова ако имате желание да се докоснете до магията на планината, до мистерията на собствената си душа, да заздравите тялото и духа си, да калите волята и постоянството си, ще се радвам да ви помогна и заедно да я преоткриваме, учейки се да живеем за мига, тук и сега, без съжаление за минало, без очакване за бъдеще. Тук е мястото. Сега е моментът. Мигът е съществен. Така че не се съмнявайте в собствените си сили и нека заедно да се оставим на чародейното влияние на природата. Далече от шума на града, от забързаното ежедневие, постоянните задръствания по улиците, излишния градски стрес и не на последно място почивка от технологиите и заседналия начин на живот и социалните мрежи.
Най-често след 30/40/50 минутна разходка се почива на някоя вълшебна полянка и се правят упражнения за разтягане, дишане и релаксация. Това в препоръчително, но не и задължително.

За повече информация ми се обадете. Ще се радвам да поговорим и разясним възможностите. При всеки човек потребностите са строго индивидуални.
Цената на час е 25лв.
При група от двама или повече души цената е 20лв.
Пакетните цени за 5 и 10 пъти са с намаление от 20 и 30%. Първият път за всеки е с 50% отстъпка.

Предимно разходките се водят по пътеките, които са след Бояна, по Беловодски път към Златни мостове, през Бялата вода, Дендрариума, Копитото, Боянски водопад и езерото, може и до Черни Връх да се правят походи през Конярника. Има вариант ( с предварително записване) и за езда на кончета от пътеката до Владая (30мин пеша) и после разходка в гората с кончето :)

Моля имайте пред вид, че разходките се придружават от кучето ми, тя ми е верен другар и пазител. Много е мила, послушна и игрива :)

Има и вариант да давам уроци по йога и в южния парк. Цената на час е 12лв. на човек. А групово е по 10лв на човек.

И помнете: когато се държим естествено сме най-красиви.

Очаквам ви!

С предварително записване работя. Не става от днес за днес. Очаквам само точни и коректни хора да ми се обаждат, които са целеустремени и знаят какво искат.

Забележка: Водя групи на всяка възраст, на ниво от леко до умерено трудно.
Не съм планински водач и не нося отговорност при злополука.

Благодаря ви за вниманието.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Роза Масларова
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област София, София, Манастирски ливади