back to top

Remont na pokrivi

Remont na pokrivi
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
Обява №
8088027
Местоположение

/За цялата страна/
Актуализирана днес. Валидна още 81 дни.
Допълнителна информация

Ремонтът на покрива и добрата му поддръжка са от изключителна важност за всяка сграда. Природните фактори целогодишно нанасят поражения, вследствие на дъждове, сняг и така неприятните градушки. В зависимост от конструкцията на покрива - плосък или с наклон се налагат различни ремонтни дейности.
Покривът представлява една цялостна покривна система, която, за да функционира правилно и безпроблемно, е необходимо да бъде изпълнена прецизно, със вложени в нея качествени труд, материали и елементи. Ние можем да ви предложим както изработване на нов покрив, така и ремонт на стари покриви с наши специализирани бригади.

Експертна
ОЦЕНКА И СЪВЕТ
Ремонт и изграждане на покриви, монтаж на американски безшевни улуци, обикновени улуци, водосточни тръби, хидроизолации. Ние имаме дългогодишен опит в тази област, високо оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на извършената услуга.

Съвети за покрив
Ние сме екип от професионалисти, работата и я изпълняват с най-голямо желание. Придържаме се стриктно към предоставеният ни план, ние сме достатъчно компетентни, за да изпълним и най-нестандартните Ви идеи.

Доверете ни се и ние ще оправдаем очакванията Ви!

Независимо дали се нуждаете от козметичен или основен ремонт на вашето жилище или от напълно ново строителство, ние сме на разположение седем дни в седмицата.

Реализираме проектите си от етапа на началното им планиране до цялостното им завършване, благодарение на опита на нашите висококвалифицирани екипи, високото качество без компромиси, конкурентните цени и гаранциите, които даваме в нашите договори.

Услуги
Хидроизолация на покриви
Строително-монтажни дейности
Груби строежи
Битумни керемиди
Покривно тенекеджийство

Претърсване на керемиди
Усвояване на тераси
Дървени конструкции
ЛТ. Ламарини
Вътрешно боядисване
Лепене на плочки
Отстраняване на течове

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://Firmaza-pokrivi.com
Адрес на подателя
област София, София