back to top

Ясновидство с Таро, Астрология и Духове - Вещица Хекате

Ясновидство с Таро, Астрология и Духове - Вещица Хекате
image_2
image_3
Обява №
8024290
Местоположение

/За цялата страна/
Актуализирана преди 6 дни. Валидна още 19 дни.
Допълнителна информация

Tърсене на отговори, насоки и помощ с таро карти, астрология и духове. Тарото може да отговори на всеки въпрос, както и да ви даде съвети как по-добре да се справите в дадена ситуация, астрaлната ви карта може да ви помогне да узнаете повече за себе си и как да преминете през различни видове ситуации.

Предсказания и напътствия в сферата на любовта и финансите. Консултация и насоки относно интимен живот и професионално развитие. Тълкуване на минали събития и прогноза за бъдещето. Любов, приятелства, семейство, финанси, бизнес, образование, благополучие, кариера, призвание, ако искате да узнаете какви чувства има определен човек към вас - може всичко да подобрите с отговорите и съветите на таро, астрология и духовете с които работя. Гледам с различни колоди в зависимост от въпроса и енергетиката на човека.

Как Гледам:
Гледането го извършвам с ваша снимка и 9 Въпроса, като при гледане използвам Таро картите си, които съм ги заредила с кръв и няколко духа които ми помагат чрез махало. Всички Гледания ги правя вечер към 00:00-03:00 часът защото трябва да вляза в състояние и да приемам отговорите и това което ще ми се покаже. Изпращам на другият ден отговорите от сеанса.

Взависимост от Въпросите Успеваемоста е 80-90%. Ако ме питате кога ще умрете единствено ако е много скоро ми се е давало отговор. Никой не може със 100процента да ви каже всичко не се лъжете от някои колеги.

Как да започнем:
Свържете се с мен на емайл или вайбър. Цената е 40лв за гледане на таро, астралната карта е 60лв, за 9 въпроса само с да и не е 20лв.

Какво включва Всичко:
Отговаряне на 9 Въпроса чрез помоща на Духове и Фамилните ми Таро Карти, астрология и гледане с махало.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация