back to top

Джойстикза PS4, безжичен контролер Gamory, тъчпад, двойна вибрация, ау

Обява №
8000235
Цена
34.99 лв.
Местоположение

град Димитровград, област Хасково
Състояние
Вид
Аксесоари за конзоли
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 68 дни.
Допълнителна информация

Напълно съвместима с PS4/PS4 Pro/Slim/PS3.  Безжична и USB кабелна връзка, съвместима с компютър (Windows 7/8/8.1/10/11).  Можете да се насладите на повечето игри на множество платформи с геймпад.
Функцията за двойна вибрация предлага отличителна обратна връзка по време на игра.  Два вградени двойни вибрационни мотора за реална динамика на играта ви карат да се чувствате сякаш сте на бойното поле и ви дават завладяващо игрово изживяване.
Вграден високоговорител и 3,5 мм стерео аудио жак: Вграденият високоговорител може да възпроизвежда различни звуци в играта в реално време, като по този начин подобрява потапянето на играча и увеличава реализма на играта.  Аудио жакът предлага вълнуващи нови начини за изживяване и взаимодействие с вашите игри.  Забележка: Моля, използвайте оригинални PS4 слушалки, доколкото е възможно, защото нормалните слушалки може да не са съвместими или да работят правилно.
Ефективен контролер за зареждане за PS4: Вградена акумулаторна литиева батерия с голям капацитет 600 mAh (5-8 часа време за игра с само 2-3 часа до пълно зареждане).  Зареждането с USB кабел е стабилно и непрекъснато.  Можете да добавите 2 или 3 контролера за мултиплейър игри, много подходящи за семейни игрални вечери.  В допълнение, този контролер може да бъде свързан към PS3 и компютър чрез USB кабел като кабелен джойстик.
Нови без кутия в комплект с кабел за зареждане! ​

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Хасково, Димитровград