back to top

Хамалски услуги за Кържали и областта

Хамалски услуги за Кържали и областта
Обява №
7848125
Обява от
Местоположение

град Кърджали, област Кърджали
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 29 дни.
Допълнителна информация

Понякога изваждането на мебелите от дома и изхвърлянето им, не са по силите на всеки човек. Изделията може да са прекалено големи или тежки за носене. Тук заставаме ние, за да ви избавим от ненужния боклук. Бързо и организирано ще ги свалим, натоварим на наш превоз и извозим на специализирано депо.

Обновявате дома си и искате старите дивани и гардероби да бъдат превозени на сметище? Планирайки да почистите тавана или мазето и сега сте изправени пред купчина битови и строителни боклуци нямайки представа, че са били вътре? Свържете се с нас за извозване и изхвърляне на мебели и строителни отпадъци в Кърджали и областта и освободете дома си от нежеланите вещи. Ще се насладите на пълно обслужване - товарене, транспортиране и изхвърляне.

Ние сме екип хамали за почистване, извозване на строителни и битови отпадъци, известни със своето внимание към детайла. Независимо каква услуга ще изберете, ние ще ви обслужим професионално, като изпълним всички ваши специфични изисквания. Имате ли нещо за изхвърляне, просто ни повикайте и незабавно ще извозим вашите мебели. Нашата крайна цел е вашето удовлетворение.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Дарина Васева
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Кърджали, Кърджали