back to top

Курс „Сухо строителство“

Курс „Сухо строителство“
image_2
image_3
image_4
Обява №
7803119
Обява от
Цена
Не е обявена
Местоположение

/За цялата страна/
Начин на обучение
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана вчера. Валидна още 55 дни.
Допълнителна информация

дистанционна или дневна форма на обучение
ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА
● При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа.
● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си - индивидуална / самостоятелна / дистанционна.
● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса.
Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна. Aко имате опит по специалността - ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.
За курсисти без опит по специалността Центърът осигурява практика в реална работна среда.
Сертификат:
- УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност - придобиване на част от професия
или
- СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност - придобиване на степен на професионална квалификация
Освен лицензирания държавен документ курсистите получават безплатен EUROPASS на български, английски и немски език - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
Придобилият втора степен на професионална квалификация по професията ”Строител-монтажник” може да извършва подготвителни работи на строежа, монтира и демонтира конструкциите на сградите и съоръженията от сглобяеми стоманобетонни елементи и метални конструкции. Участва при извършване на довършителни работи, като изпълнява преградни стени, окачени тавани, предстенни обшивки и облицовки, сухи подове и монтира/демонтира различни видове дограма. Изпълнява вътрешни и външни, хидро-, топло- и пароизолации. Изпълнява дейности по топлоизолация на ограждащите елементи на сградите: изолации на стени, на покриви, открити подове и подове над неотопляеми пространства. При изпълнение на трудовите дейности работникът носи отговорност за: повереното му имущество (техника, инструменти и материали); качествената изработка и съобразяването с изискванията на съответната поръчка; работата на екипа, опазването на своя живот и на останалите членове от екипа.
Строителят-монтажник има възможност да работи във фирма с дейности в областта на строителството.
След завършване на курса можете да работите като: Строител сгради от сглобяеми елементи, Работник сухо строителство, Работник поддръжка на сгради.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.cpodm.eu