back to top

Здравословен пакет СТОП ВИРУСИ

Обява №
7784984
Обява от
Цена
33 лв.
Местоположение

град Шумен, област Шумен
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 41 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

СЪСТАВ:

1. БИЛКОВА СМЕС ЗА
ПРОТИВОВИРУСЕН ЧАЙ - 10 лв.

2. ЕКСТРАКТ ОТ БЪЗАК - 13 лв.

3. ЕКСТРАКТ ОТ СЛАДЪК
ПЕЛИН - 10 лв.

Здравословният пакет стимулира имунитета и активизира защитните функции на организма. Засилва възстановителните способности след боледуване. Предпазва от вирусните атаки, успешно се бори както със самите вируси, така и с причинените от тях заболявания. Ефективно средство е срещу вирусни и бактериални инфекции, простудни и грипни заболявания. Здравословният пакет е своебразен билков щит, който безкомпромисно защитава здравето. Установено е, че съдържащите се в сладкия пелин вещества, включително и артемизинина, блокират коронавирусната инфекция след проникване и спират развитието й. Сред съставките на билковата смес за противовирусния чай са най-силните антивирусни билки и мощни имуностимулатори - бъзакът и ехинацеята, както и други специално подбрани за тази цел лечебни растения.

УКАЗАНИЯ ЗА НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1). ПИЕНЕ НА ПРОТИВОВИРУСЕН БИЛКОВ ЧАЙ:
Всекидневно, два пъти на ден преди хранене - сутрин и вечер (съответно преди закусване и преди вечеряне) или три пъти на ден преди хранене - сутрин, обед и вечер (съответно преди закусване, обядване и вечеряне), се пие билков чай по 150 мл., приготвен от пакета с надпис: “ПРОТИВОВИРУСЕН БИЛКОВ ЧАЙ”. Спазват се
съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Пиенето на билковия чай продължава до свършването на билковата смес от пакета. Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ БЪЗАК - СУТРИН ПРЕДИ ХРАНЕНЕ:
Едновременно с пиенето на противовирусния билков чай да започне приемането на екстракт от бъзак.
ЗА ВАШИЯ СЛУЧАЙ: Всяка сутрин 10 капки от екстракта от бъзак се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват на глътки преди хранене (преди закусване)след изпиването на съответната доза
противовирусен билков чай, предназначена за сутринта. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта от бъзак. Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти! Точната доза лекува, а не превишаването й!

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН - ВЕЧЕР ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ:
Едновременно с пиенето на противовирусния билков чай да започне приемането на екстракт от сладък пелин.
ЗА ВАШИЯ СЛУЧАЙ: Всяка вечер по 15 капки от екстракта от сладък пелин се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват на глътки по време на хранене (по време на вечеряне).
Преди вечеряне се изпива съответната доза противовирусен билков чай, предназначена за вечерта. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта от сладък пелин. Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!

Здравословният пакет СТОП ВИРУСИ може да бъде получен в офиса или изпратен с наложен платеж при поръчка в посочения онлайн магазин.
Директно може да се поръча и на посочения телефон.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЕТ ”САМОДИВА - ДИМКА НЕНОВА”
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.samodiva.eu
Адрес на подателя
област Шумен, Ивански, пл. ”Цар Борис І” № 7