back to top

Професионално изготвяне/разработване/изработка на дипломни и курсови работи, реферати, есета, казуси

Професионално изготвяне/разработване/изработка на дипломни и курсови работи, реферати, есета, казуси
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
Обява №
7770182
Цена
5 лв.
Актуализирана вчера. Валидна още 59 дни.
Допълнителна информация

”Грижете се за клиентите си и те ще се грижат за Вас” Разработка на професионални курсови работи/ курсова работа, магистърски тези (за България и чужбина), дипломна работа/ дипломни работи (включително ученически дипломни за 12-ти клас, SPSS, PSPP), казуси, презентации, реферат/ реферати, есета, конспекти и план-конспекти, статии, доклади, изпити, автобиографии и мотивационни писма, анализи на различни теми/ по различни предмети (статистика, финанси, бизнес анализи, управление и мениджмънт, бизнес комуникации, IT (информационни технологии), създаване на уебсайт/ website, философия, история, география, педагогика, социални дейности, микроикономика, макроикономика, маркетинг, счетоводство, реклама, връзки с обществеността (PR), брандинг и комуникации, туризъм, логистика, медиен мениджмънт, биология, екология, медицина, психология, български език и литература, журналистика, copywriting/ копирайтинг, музика, спорт и физическа култура, национална сигурност и отбрана, криминология и криминалистика) на български и английски език. Материалите се изготвят индивидуално за всяка заявка, съобразно изискванията на учебното заведение и преподавателя. Гарантирана оригиналност и безпроблемно преминаване на проверка със софтуер за плагиатство. Коментари за качеството на предоставяната услуга може да прочетете в секция ”Отзиви” на сайта (по-долу има линк) - имена, инициали, снимки на лични съобщения и т.н. не са представени с цел запазване на абсолютна конфиденциалност. Имайте предвид, че сайтът бива актуализиран (ако не се появява). При желание от Ваша страна да бъдете активни участници и творци на съдържанието, моля, пишете на лично съобщение какво желаете да видите като полезна информация, материали и т.н. Цената зависи от обема, сложността, срока и конкретните изисквания, свързани с разработката на дипломната работа/ магистърската теза, реферата, курсовата работа/ проекта/ презентацията, есето, конспекта, статията, доклада и т.н.
ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА МЕН?
ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ - Не изпращам материали, които не определям като достатъчно добри. Перфекционизъм е въпрос на характер, а не на пари.
ДИРЕКТНА КОМУНИКАЦИЯ С ЧОВЕКА, КОЙТО ПИШЕ РАЗРАБОТКАТА.
ОТНОШЕНИЕ И КОРЕКТНОСТ - За мен най-важна е честността, която съответно изисквам и от своите клиенти.
ОРИГИНАЛНОСТ И ТВОРЧЕСКО МИСЛЕНЕ - Имам собствен стил, който е една от най-силните ми черти както в работата, така и в живота.
ОТДАДЕНОСТ - Отдадеността в спорта, шеговито казано, е да си всеки ден първи на терена (преди чистачката) и да си тръгваш последен. Отдадеността в работата означава, че за теб няма събота и неделя, Коледа, и Нова Година. Ако нещо трябва да се случи до определен срок, то се случва в него!
АЗ ИМАМ МАГИЯ.
Когато се налага, работя и в КРАТКИ СРОКОВЕ (1-2 дни, дори и часове).
3 години опит, над 1500 написани разработки на български и английски (в т. ч. дипломни работи), публикувани произведения и спечелени конкурси. 70-80% от клиентите използват отново услугите.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://diplomnireferatikursovi.com
Адрес на подателя
област София, София