back to top

Регистрация на фирма

Регистрация на фирма
image_2
image_3
image_4
Обява №
7720152
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 9 дни. Валидна още 50 дни.
Допълнителна информация

Счетоводна къща “Димитрови”

Ако искате най-доброто за фирмата си, търсите висококачествено счетоводно обслужване и индивидуално отношение към специфичните въпроси за бизнеса Ви, ние сме насреща!

Ние сме амбициозен и сплотен колектив от специалисти в сферата на счетоводните услуги с 28 години опит. Обосновавайки се на дългогодишния си опит, предлагаме счетоводни услуги и консултации за фирми с разнообразна дейност, в различни бизнес отрасли и сфери на работа.

Как се регистрира фирма с нас?

Ако сте решили да започнете свой собствен бизнес и се нуждаете от регистрация на фирма, може да се доверите на нашите услуги. С помощта на счетоводна къща “Димитрови” може да регистрирате Вашата фирма (търговско дружество), като за целта ще Ви посъветваме за избора на тип дружество, което да регистрирате. Всички докумeнти, необходими за регистрация на Вашата нова фирма, ще бъдат изготвени от нас.

Ние изготвяме документи, Вие ги подписвате

Изготвяме всички нужни документи за регистрация, които се подписват от Вас в офиса или изпращаме документите по имейл или с куриер. С документите трябва да посетите нотариус (6 лв. нотариална такса), както и банка, където трябва да откриете набирателна сметка за капитал и да платите държавната такса.

Ние вписваме фирмата в Търговския регистър

Може да ни върнете документите, както в офиса, така и сканирани като.pdf файлове по имейл. Ние ги подаваме в Агенция по вписванията. Процедурата там трае до 3 дни. Честито - фирмата е готова!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://schetovoditelite.com
Адрес на подателя
област София, София
Обяви от същия потребител: Виж всички 3 обяви