back to top

Валидиране на професия „Монтажник на ВиК мрежи“

Обява №
7668402
Цена
Не е обявена
Местоположение

град Стара Загора, област Стара Загора
Начин на обучение
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 29 дни.
Допълнителна информация

специалности
- „Вътрешни ВиК мрежи“
- „Външни ВиК мрежи“
Всеки, който е работил или работи в сферата на строителството, независимо дали в чужбина или в България, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати знанията.
Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.
Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.
Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.
Вашето портфолио ще бъде допълнено от
 Europass паспорт на английски език
 Europass паспорт на немски език
 Europass паспорт на български език

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Център за професионално обучение
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://koventina-bg.com
Адрес на подателя
област Стара Загора, Стара Загора