back to top

Къща - 180кв.м. с дворно място - 500кв.м., нова, самостоятелна, с. Марково

Къща - 180кв.м. с дворно място - 500кв.м., нова, самостоятелна, с. Марково
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
Обява №
7643588
Цена
250 000 EUR
Местоположение

село Марково, област Пловдив, (Виж Марково на картата)
Етажност
Едноетажна къща
РЗП
180 кв.м РЗП
Двор
600 кв.м двор
Особености
Самостоятелна Барбекю/Беседка Канализация Ток Вода В затворен комплекс Панорама планина
Внимание!
Обявата е била архивирана от подателя.
Вижте подобни обяви за:
Допълнителна информация

Предлагаме за продажба новоизградена, еднофамилна, самостоятелна къща с. Марково. Къщата е с панорамна гледка към град Пловдив и Родопите. Основните й предимства са модерната архитектура, добрата локация и функционалното разпределение на жилищната площ. Къщата се състои се от просторна и светла дневна - 55 кв.м., трапезария и кухненска част, предвидено място за камина и излаз към страхотна веранда - 30 кв.м. и оформен декинг. Просторен и светъл коридор отвежда към 4 самостоятелни спални с площ от 16 и 17 кв.м., като родителската стая разполага със собствена баня с тоалетна и дрешник, а другите две бани с тоалетни обслужват другите стаи. При изпълнението е заложено на висококачествени материали, червена Австрийска Тухла, троен стъклопакет на шест камерна дограма, 10см. външна изолация, изградена и оформена външна планировка.

Продажната цена включва пълното изграждане на къщата и всички допълнителни съоръжения и оборудвания, свързани с него. Районът се оформя като квартал от новопостроени къщи. Парцелът е с площ от 500кв.м. и допълнително има 100кв.м. идеални части от обслужващия път и свободно дворно място 350 кв.м лицева зелена площ.

Цената включва стандартно завършване с изградена ограда на имота, присъединяване към ВИК и издаване на Акт 16. Паркирането е подсигурено с две паркоместа пред самата къща.

Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - БГ ФРЕЙТ
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
Контактна информация на архивирани обяви не е достъпна.