back to top

Младият родопски лечител Алейдин ще приема в Сливен

Обява №
7612506
Местоположение

град Сливен, област Сливен
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 23 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
Допълнителна информация

Младият родопски лечител и предсказател с Корана Алейдин:
ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ СА СРЕДСТВО ЗА ПРЕПИТАНИЕ, НИКОЙ НЕ ГИ Е ЗАНЕСЪЛ В ОТВЪДНОТО.
Ще приема в Сливен чрез предварително записване на тел. 089 279 8718, 087 781 6260, от 9 до 19 часа.
Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 42 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от 6-7 месеца живее във гр. Стара Загора. Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак. Той помага на хората чрез свещената книга – Корана.
ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГЛЕДА И НЕ ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА И СЪС ЗАПИСИ И КОЛЕТИ ПО ПОЩАТА НЕ РАБОТИ, А САМО НА ЖИВО!
Когато отиде човек при него, не го пита какъв е проблема, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем и за какво е отишъл човекът при него, го казва ходжата, след като отвори книгата. Гледа за настояще и бъдеще. Казва за бракове, деца, работа, бизнес. Ако човекът не е семеен, ще бъде ли и кога ще е. Ако има направени магии, казва къде е магията и кой я е направил. Дали е мъж или жена, първата буква на човека и дали е близък роднина, комшия и т.н. и с каква цел е направена.
Открива и разваля магии чрез корана, но не прави магии под никакъв предлог.
Обича да си пази хляба и довериeто за в бъдеще и открито казва, че не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор.
Алейдин може да гледа, да помага и да разваля магии и по снимка, за друг човек, стига да не е починал. За умрели хора не гледа.
Чрез Kорана лекува и болести, за които дори медицината е безсилна. Помага на хора със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, стрес, депресия и страхова невроза, както и проблеми със забременяване. Девизът му е „Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен“. Дава гаранция за работата си на всеки, който вярва, че може да му помогне.
На невярващите на тези неща младия родопски ходжа може да докаже, че в едно от предните си посещения в Сливен в кв. Ново село намерил магия под саксията на мъж, около 50-годишна възраст да започне да боледува от най-тежките болести на тоя свят. Помогнал и на мъж от гр. Стрладжа, на 64 г., да спре да злоупотребява с алкохола. Благодарение на Алейдин младо семейство на 34 г., от гр. Ямбол, к-с Златен рог, което над 8 г. си нямали бебе вече се радват на тяхното желание. Спасил и жена от гр. Сливен, кв. Комлука, която страдала от голям стрес и депресия и мислела вече за самоубийство много често.
Родопчанинът казва нещо много важно, че когато разваля магии и лекува болести, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както някои негови колеги казват „прати ми пари със запис по пощата, а аз ще ти пратя колет обратно по пощата“. Това за него не е редно и е шарлатанство.
Алейдин се радва и се гордее, че продължават да му се доверяват и да го търсят хора от общините, полицията, болниците, съда, учители, бизнесмени и др.
Най-младият ходжа работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които вече ги даваха в „Господари на ефира“ как изнудват хората и се подиграват с мъката им.
Ходжа Алейдин не работи на такива космически цени като тях с хиляди левове. Той също има разходи за пътни, хотел, храна и т.н. При него цената за едно гледане в Сливен все още е 88 лв. Като лекува дадена болест и разваля магии, се изчислява според каноните на Корана и в зависимост от проблема и магията – дали са по-стари или по-отскоро, но неговите цени не са в хиляди левове като техните.
Ако магията се развали и лечението се направи във същия ден, когато съм гледал, цената е доста по-ниска, отколкото друг път. На всекиму цената е различна.
Клиентите сами ще се уверят дали са доволни по това, което ще чуят от неговата уста.

Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Обявата е подадена през вестник АЛО
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.