back to top

Счетоводител - счетоводни услуги

Счетоводител - счетоводни услуги
Обява №
7583012
Обява от
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 24 дни.
Допълнителна информация

Счетоводна къща „ВиваЗет Акаунт” предлага професионално счетоводно обслужване на български фирми с традиционен или онлайн бизнес, съобразно изискванията и потребностите на своите клиенти в рамките на действащите у нас разпоредби и закони. Изготвяне на годишни данъчни декларации, годишен отчет за НСИ, годишно счетоводно приключване, ДДС регистрации, изготвяне на справки-декларации по ЗДДС, подаване на информация в НАП, изготвяне на трудови договори, осигуровки, всякакви видове декларации и други счетоводни услуги според нуждите на клиентите.
Цените на услугите се договарят индивидуално с всеки клиент според обема на обработваната документация и броя на включените услуги. Правим съответни отстъпки за фирми с начинаещ бизнес или за пълно счетоводно обслужване.
Счетоводна къща „ВиваЗет Акаунт” осигурява своевременни консултации и сигурност на своите клиенти по отношение на счетоводната и данъчна отчетност. Ако търсите бързина и качество на обслужване, любезно и отговорно отношение в работата, своевременна информираност и конфиденциалност, доверете ни се.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област София, София, ул. Горски пътник